2777
2789
عنوان

چقدر ی خونواده میتونه داغون باشه

231 بازدید | 18 پست

من با بابام قهرم دلیلشم تاپیک قبلمه مامانم صداش میاد ک ب بابام میگه طرف میزنه بچشو لت و پار میکنه بچه هیچی نمیگه اونوقت دختر ما ب خاطر ی داد قهر کرده 

خدایا این چ بی عقلایی هستن ک من دارم باهاشون زندگی میکنم 😐

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تره ب تخمش میره،بچه ب باباش🤐🤐🤐 خودتم حاصل تربیت همونایی چقد بد راجب خونواده ت حرف میزنی ،واقعا ...

ممنون عزیزم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
خیلی میتونه داغون باشه  میدونی کلا قانونش اینکه تو هرچی باشی  اونا یچیزی پیدامیکنن که بهت ...

خدایی میخوام بمیرم اخه طرز فکرو نگاه

خدایی میخوام بمیرم اخه طرز فکرو نگاه

من اینجور مواقع پامیشم میر تو اتاق یه چیزی هم میزارم توگوشم صداشون رو نشنوم 

طرز فکرشون توسرم بخوره ول نکردای مامانم بعد بحث خییییلی رو مخه😐😑 کلا تاشب باید به هزارو یک روش بهت بفهمونه ناراحته و تو باعثشی😶

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

ببین کلا هروقت میبینی میخوان بهت گیر الکی بدن برو بوسشون کن

الانم اگ میخوای صدای غرغر کردنشونو نشوی آرامش داشته باشی

از اتاقت برو بیرون یهو باباتو ببوس بگو روزت مبارک

زودم ی بوس از مامانت بکن برگرد تو اتاق

خدایا تو امید منی🤍💗
ببین کلا هروقت میبینی میخوان بهت گیر الکی بدن برو بوسشون کن الانم اگ میخوای صدای غرغر کردنشونو نشوی ...

برو تاپیک قبلمو بخون عزیزم اگه باز نظرت همین بود چشم

منم اول میرفتم تو اتاق اخم میکردم چیزی نمیخوردم باهاشون حرف نمیزدم 

اونام غر میزدن حسابی بدتر عصبی میشدم

ولی برا اینکه دیگ غر زدناشونو نشنوم زودی میبوسمشون اونام کلی مهربون میشن

خدایا تو امید منی🤍💗
منم اول میرفتم تو اتاق اخم میکردم چیزی نمیخوردم باهاشون حرف نمیزدم  اونام غر میزدن حسابی بدتر ...

تاپیک قبلمو بخون اگه بازم نظرت این بود چشممم

برو تاپیک قبلمو بخون عزیزم اگه باز نظرت همین بود چشم

خوندم ک گفتم اینکارو کنی

فک کردی فقط تویی؟!

بخدا تو همه ی خونه ها این بحثا هست 

الان من ۲ تا دوست صمیمی دارم کلی باهم راحتیم 

کلا ۳ تا آدم متفاوت 

الان این چیزایی ک گفتی هم برا خودم اتفاق افتاده هم اونا

خدایا تو امید منی🤍💗
خوندم ک گفتم اینکارو کنی فک کردی فقط تویی؟! بخدا تو همه ی خونه ها این بحثا هست  الان من ۲ تا ...

من واقعا دلم شکسته ازینکه لقمه هامو میشمارن 

نمیتونم کنار بیام نمیشه

من اینجور مواقع پامیشم میر تو اتاق یه چیزی هم میزارم توگوشم صداشون رو نشنوم  طرز فکرشون توسرم ...

پدر منو دراوردن تاپیک قبلمو بخون توروخدا