roshanaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12216 عنوان چقدر ی خونواده میتونه داغون باشه 231 بازدید | 18 پست من با بابام قهرم دلیلشم تاپیک قبلمه مامانم صداش میاد ک ب بابام میگه طرف میزنه بچشو لت و پار میکنه بچه هیچی نمیگه اونوقت دختر ما ب خاطر ی داد قهر کرده خدایا این چ بی عقلایی هستن ک من دارم باهاشون زندگی میکنم 😐 ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚 1401/11/15 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biotech عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 2355 تره ب تخمش میره،بچه ب باباش🤐🤐🤐خودتم حاصل تربیت هموناییچقد بد راجب خونواده ت حرف میزنی ،واقعا متاسفم شدم
stotious عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 7902 خیلی میتونه داغون باشه میدونی کلا قانونش اینکه تو هرچی باشی اونا یچیزی پیدامیکنن که بهت تیکه بندازن پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛
roshanaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12216 تره ب تخمش میره،بچه ب باباش🤐🤐🤐 خودتم حاصل تربیت همونایی چقد بد راجب خونواده ت حرف میزنی ،واقعا ... ممنون عزیزم ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
roshanaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12216 خیلی میتونه داغون باشه میدونی کلا قانونش اینکه تو هرچی باشی اونا یچیزی پیدامیکنن که بهت ... خدایی میخوام بمیرم اخه طرز فکرو نگاه ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
stotious عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 7902 خدایی میخوام بمیرم اخه طرز فکرو نگاه من اینجور مواقع پامیشم میر تو اتاق یه چیزی هم میزارم توگوشم صداشون رو نشنوم طرز فکرشون توسرم بخوره ول نکردای مامانم بعد بحث خییییلی رو مخه😐😑 کلا تاشب باید به هزارو یک روش بهت بفهمونه ناراحته و تو باعثشی😶 پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛
شیطون_بلاا عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 657 ببین کلا هروقت میبینی میخوان بهت گیر الکی بدن برو بوسشون کنالانم اگ میخوای صدای غرغر کردنشونو نشوی آرامش داشته باشیاز اتاقت برو بیرون یهو باباتو ببوس بگو روزت مبارکزودم ی بوس از مامانت بکن برگرد تو اتاق خدایا تو امید منی🤍💗
roshanaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12216 ببین کلا هروقت میبینی میخوان بهت گیر الکی بدن برو بوسشون کن الانم اگ میخوای صدای غرغر کردنشونو نشوی ... برو تاپیک قبلمو بخون عزیزم اگه باز نظرت همین بود چشم ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
stotious عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 7902 ببین کلا هروقت میبینی میخوان بهت گیر الکی بدن برو بوسشون کن الانم اگ میخوای صدای غرغر کردنشونو نشوی ... 😐😶🙄 پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛
شیطون_بلاا عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 657 منم اول میرفتم تو اتاق اخم میکردم چیزی نمیخوردم باهاشون حرف نمیزدم اونام غر میزدن حسابی بدتر عصبی میشدمولی برا اینکه دیگ غر زدناشونو نشنوم زودی میبوسمشون اونام کلی مهربون میشن خدایا تو امید منی🤍💗
roshanaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12216 منم اول میرفتم تو اتاق اخم میکردم چیزی نمیخوردم باهاشون حرف نمیزدم اونام غر میزدن حسابی بدتر ... تاپیک قبلمو بخون اگه بازم نظرت این بود چشممم ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
شیطون_بلاا عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 657 برو تاپیک قبلمو بخون عزیزم اگه باز نظرت همین بود چشم خوندم ک گفتم اینکارو کنیفک کردی فقط تویی؟!بخدا تو همه ی خونه ها این بحثا هست الان من ۲ تا دوست صمیمی دارم کلی باهم راحتیم کلا ۳ تا آدم متفاوت الان این چیزایی ک گفتی هم برا خودم اتفاق افتاده هم اونا خدایا تو امید منی🤍💗
roshanaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12216 خوندم ک گفتم اینکارو کنی فک کردی فقط تویی؟! بخدا تو همه ی خونه ها این بحثا هست الان من ۲ تا ... من واقعا دلم شکسته ازینکه لقمه هامو میشمارن نمیتونم کنار بیام نمیشه ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
roshanaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12216 من اینجور مواقع پامیشم میر تو اتاق یه چیزی هم میزارم توگوشم صداشون رو نشنوم طرز فکرشون توسرم ... پدر منو دراوردن تاپیک قبلمو بخون توروخدا ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚