2777
2789
نمیخام تودلتو خالی کنم ایشالا برای تو مثل من نشه ولی برای من هم چندتا برگه از پزشکی قانونی داشتم هم ...

اخه میگن اونایی که عروسی کردن دادگاه خیلی تلاش میکنه اشتی کنن باهم و ازاین حرفا

منم مثه تو بودم ۳ سال اذیت کرد گفت باید هرچی طلا خریدم بدی منم خرج وکیل کرده بودم هیچی نداشتم یک سال ...

خداروشکر راحت شدی .اخه بیشرف خودشم بلاتکلیفه .ازدواجم نمیتونه بکنه تمکینم که به من نمیخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعانم منم پرونده ضربوشتم داشتم .تو یه سال عقد سه بار کتک خوردم ‌.اخه تجدید نظر رای طلاقو داده خدا ...

سلام میشه بمنم کمک کنید چطوری جداشدین منم۳باررفتم‌پزشک قانونی منتهی شکایت نکردم چنتاخیانتم کرده شماچطوری جداشدین لطفابمنم بگین خواهشن

چقدرزمان برد تجدیرنطر رای به نفعت بده؟

تجدید نظر کمتراز یه ماه .واینکه من دوسال درگیر دادگاه بودم تازه دارم نفس راحت میکشم طلاقم از جانب خودک بود به خاطر دست بزن و تهدید و این حرفا 

سلام میشه بمنم کمک کنید چطوری جداشدین منم۳باررفتم‌پزشک قانونی منتهی شکایت نکردم چنتاخیانتم کرده شماچ ...

وقتی که شکایت نکردی چجوری میخای کارت پیش بره ‌.بعد من تو عقد بودم عروسی نکرده بودن که

وقتی که شکایت نکردی چجوری میخای کارت پیش بره ‌.بعد من تو عقد بودم عروسی نکرده بودن که

راستش من کسیروندارم پدرمادرم ۲تاشونو تو۳ماه ازدست دادم خواهربرادردرستی ندارم برم خونه اشون بمونم مجبورم جایی اجاره کنم بعدشکایتموشروع کنم شماشاهدبردین برای کتک کاری یا باهمون برگه های پزشک قانونی موفق شدین؟

تجدید نظر کمتراز یه ماه .واینکه من دوسال درگیر دادگاه بودم تازه دارم نفس راحت میکشم طلاقم از جانب خو ...

توپیام شمارو تهدیدمیکرد یعنی ازپیام های تهدیدش اسکرین داشتید؟خوش بحالتون راحت شدین

راستش من کسیروندارم پدرمادرم ۲تاشونو تو۳ماه ازدست دادم خواهربرادردرستی ندارم برم خونه اشون بمونم مجب ...

خدا رحمتشون کنه بله شاهدم داشتم .همراه با پزشک قانونی نه شاهد داشتم برای تهدید