2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا حق همیشه با اقایونه باید راضیش کنی خودت ک توافقی انجام بشه 

راضی نمیشه دیگه بیشرف میگه باید مثل سگ بدویی بلانسبت .موهات مثل دندونات سفید شه ‌.دوساله قیافه نکبت بارشو ندیدم

راضی نمیشه دیگه بیشرف میگه باید مثل سگ بدویی بلانسبت .موهات مثل دندونات سفید شه ‌.دوساله قیافه ...

منم مثه تو بودم ۳ سال اذیت کرد گفت باید هرچی طلا خریدم بدی منم خرج وکیل کرده بودم هیچی نداشتم یک سال پیش زنگ زدم گفتم بیا منطقی حرف بزنیم لجبازی بسه با زبون چرب نرم راضیش کردم تا رضایت داد مرتیکه کثافت

اذیتت میکرد واسه طلاق دادن ؟من تازه عقدم .ببین احتمالش هست دیوان هم رای به نفع من بده تجدید نظرم رای ...

نمیخام تودلتو خالی کنم ایشالا برای تو مثل من نشه ولی برای من هم چندتا برگه از پزشکی قانونی داشتم هم اثبات خیانت اعتیاد بی بندوباری دست بزن خرجی ندادن و هزارتا اثبات دیگه

ولی یه نمونه شو بگم مثلا یبار تودادگاه دست گذاشتن روقرآن ک من  طلاهای خودمو دزدیدم

نمیدونم فقط چرا خدا یادش رفته جوابشونو بده حداقل قسم دروغ قرآنو

نمیخام تودلتو خالی کنم ایشالا برای تو مثل من نشه ولی برای من هم چندتا برگه از پزشکی قانونی داشتم هم ...

واقعانم منم پرونده ضربوشتم داشتم .تو یه سال عقد سه بار کتک خوردم ‌.اخه تجدید نظر رای طلاقو داده خدا کنه دیوانم بده .طرف توهم اعتراض میزد ؟