2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 85 پست
یعنی منظورتون اینه که چندبار دیگه هم پا ب دنیا میزاریم برای کامل شدن؟ ممنون از معرفی کتابتون 🥰

دین اصلی دروغ نیست ،میشه منم بهت یه کتاب معرفی کنم؟شروع کن معنی قرآن رو فارسی بخون ،روزی چند صفحه فقط معنی بخون از اول سوره بقره شروع کن تا آخر به ترتیب روزی چند صفحه فقط معنی بخون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از نظر فلسفی بخوایم برسی کنیم خدا آفریده .اصلا بی هیچ دلیلی ،دوست داشته .قرآن هست که پیش از اینا ...

خدا دوست داشته؟ بی هیچ دلیلی؟

نمیشه که اینطوری صورت مسئله رو برای خودمون پاک کنیم

هزارتا سوال دیگه اومد تو ذهنم با این حرفتون که خدا چرا اصلا راضی شد ب ی لحظه درد کشیدن یه موجود بی گناه

حالا شما بگیر افرادی ک تو جنگ کشته میشن یا توسط افراد دیگه مورد ازار و اذیت قرار میگیرن مگه میشه خدا سنگ دل باشه؟؟؟ نکنه هست؟؟؟نکنه ....

میشه ازت خواهش کنم نتیجه ای که مبنی بر دروغ بودن رو رسیدی بهم بگی ؟چجوری میتونی دروغ بودن دین رو نقض ...

به راحتی عزیزم به راحتی 

با چیزایی که تو این دنیا دارم میبینم

با چیزایی که دارم میخونم

با چیزایی که میشنوم

و با استفاده از فکرم 

تو بنظرت چرا میگن نباید به خدا فکر کنی وگرنه دیوونه میشه 

باید بگم این که بهش میگن دیوانگی در اصل پی بردن به حقیقته 

فهمیدن اینکه چقدر ساده مارو بازیچه کردن برای به قدرت رسیدن یه عده ...

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
بیشتر توضیح میدی چه جوری

ببین مدام از کجا ضربه خوردی ببین علت شکست هات چی بوده به نظر خودت چه کاری باید انجام میدادی که به خاطر سهل انگاری نرفتی دنبالش کجا تحقیر شدی کجا موفق بودی همیشه تو فکرت چی میگذره در مورد خودت چه ایده ای داری بهشون فکر کن ازشون نتیجه گیری کن ممکنه اشتباه کنی دوباره اما اینو روزگار بهت میفهمونه خیلی زود پس ناامید نشو تا اینکه هدف واقعیتو پیدا کنی ... میدونی برای هر شخصی منحصر به فردِ مثل همون جمله که پزشک ها میگن بهترین دکتر هر آدمی خودشه

خب اینا رو یقین هم بدونیم میخوام بدونم ک  خب اصلا چرا پا ب این دنیا گذاشتیم؟؟؟ حوصلش سر میرفت ...

هوم

خدا گفته دنیا چیزی جز بازی و سرگرمی نیس :)

پیامبرم گفته درباره ذات خدا تفکر نکنید

من که دیگه دارم حس میکنم کل زندگیم یه تَوَهمه یه دروغ بزرگه

دین اصلی دروغ نیست ،میشه منم بهت یه کتاب معرفی کنم؟شروع کن معنی قرآن رو فارسی بخون ،روزی چند صفحه فق ...

خوندم عزیزم چندین بار

ولی سوالام بی جواب مونده

یکیشو شما جواب بده؟

چ دلیلی داره خدای رئوف سکوت کنه در مقابل ظلم 

اصلا چرا باید خلق میکرد که ظلمی صورت بگیره؟ایا عالم نبود به اینده؟ 

حتما بوده

پس یعنی نامهربانه؟؟که میبینه و سکوت میکنه تا بعدا در اخرت نتیجه رو ...

اصلا چراا باید ظلم باشه؟؟؟ بدی از خداوند نیست و خلقش نکرده ولی میدونسته که وجود خواهد داشت 

عزیزم خدا برا هیچکس بد نمیخاد همه رو به یک اندازه دوست داره اونا که سختی میکشن دارن نتیجه اعمال و کا ...

چقدر عجیبه 

وقتی کسی سختی میبینه میگن یا خدا داره امتحان میکنه

یا نتیجه اعمالشه😏

حس میکنم داریم خودمونو گول میزنیم

تناسخ رو قرآن قبول نداره 

چه جالب 

اخه منم قرآن رو قبول ندارم 😄

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
یعنی منظورتون اینه که چندبار دیگه هم پا ب دنیا میزاریم برای کامل شدن؟ ممنون از معرفی کتابتون 🥰

خواهش میکنم ❤

بله عزیزم این ثابت شده که ما قبلا در جسم های دیگه و زمان های دیگه به این دنیا اومدیم

خدا دوست داشته؟ بی هیچ دلیلی؟ نمیشه که اینطوری صورت مسئله رو برای خودمون پاک کنیم هزارتا سوال دیگه ...

بین عزیزم میشه چند تا از سوالاتت رو بپرسی من چند روز دیگه جواب بدم؟یه شخصی رو میشناسم دکتری فلسفه داره خدای اینجور سوالاته.ازش میپرسم حتما بهت میگم .

خدا ،خدا وقتی میگیم بسم الله الرحمن الرحیم یعنی چی ؟رحمن و رحیم یه معنا داره جفتش بخشنده و رحمت .رحمن برای همه موجوداته،ذات اصل و کل مهربانی برای همه .ولی رحیم یه مهربانی خاصه .توی سوره اسرا گفته تو هر راهی انتخاب کنی من کمکت میکنم .قانون اصلی کائناته.قوانین الهی و طبیعی .یک چیز دیگه عقل ما کامل نیست .عقل بشر کامل نیست .هیچ وقت نمیتونیم یه سری چیز هارو تا مرگمون بفهمیم .مثلا اینکه خدا از کی به وجود اومده ،زمان چجوری به حلقت رسیده. خدا بزرگتر از هر چیزه یعنی چی .عقل ما فعلا محدوده من خودم یه حالتی داشتم از بچگی یه مدت انقدر جلوی آینه فکر کردم واقعا دیوونه شدم .یه نفر گفت آیات شفا ۷ آیه بخون .معنی فارسی قرآن خیلی کمکم کرد حتما از خود قرآن بخون

خواهش میکنم ❤ بله عزیزم این ثابت شده که ما قبلا در جسم های دیگه و زمان های دیگه به این دنیا اومدیم

چه علمی اثبات کرده ؟قرآن تناسخ روح رو رد کرده .حتی برای منجی و عرش چطور پس چطور ممکنه .اونایی که شما میگی فکت و تئوری هست که ساخته مغز و فهم توهمی هست .مثل فردی که وقتی از حالات انسانی خارج میشه مثل مواد مخدر دنیارو یجور دیکه‌ میبینه