2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 85 پست
خوندم عزیزم چندین بار ولی سوالام بی جواب مونده یکیشو شما جواب بده؟ چ دلیلی داره خدای رئوف سکوت کن ...

شما که سوالاتت انقدر ریشه ایه معلومه اهل فکر هستی پس یه اهل فکر میتونه جوابت رو بده

یه دوره ای هست به اسم طرح ولایت که درباره مسائل فلسفی بحث میکنن اگه علاقه داری سرچ کن

آقای پناهیان هم سلسله مباحث تنها مسیرش خیلی روان و دقیقه

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱
چه جالب  اخه منم قرآن رو قبول ندارم 😄

میشه دلیلشو بپرسم؟بزرگترین معجزه رو چطور قبول ندارید ؟اشکالی پیدا کردید ؟به مبارزه گری قرآن پاسخ دادید ؟معنی اصلی رو خوندید ؟اعجاز لفظی و اعجاز محتوایی رو خوندید ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم عزیزم چندین بار ولی سوالام بی جواب مونده یکیشو شما جواب بده؟ چ دلیلی داره خدای رئوف سکوت کن ...

گفته بی شک کسانی که از حدود الهی تجاوز کنند عاقبتی سهمناک در انتظارشان خواهد بود .یسری چیزا لازمه قانون اصلی کائنات. تا بدی نباشه خوبی نمایان میشه ؟خودش گفته فمن یعمل و مثقال ذره خیرا یره فمن یعمل مثقال ذره شرا یره چقدر دعوت به نیکی و خوبی و احسان کرده ،

خواهش میکنم ❤ بله عزیزم این ثابت شده که ما قبلا در جسم های دیگه و زمان های دیگه به این دنیا اومدیم

ببخشید بازم یوال میپرسم

اینکه گفتین ثابت شده قبلا

اگه منبعی میشناسین یا کتابی ممنون میشم بازم معرفی کنید🙏🙏🙏⚘️

میشه دلیلشو بپرسم؟بزرگترین معجزه رو چطور قبول ندارید ؟اشکالی پیدا کردید ؟به مبارزه گری قرآن پاسخ داد ...

بزار یه دلیل ساده برایت بیارم 

خدا تو قران گفته قسم به اسبهای دونده که سم هایشان را رون زمین میکوبند

ایا من نمیتونم بگم قسم به پرنده زیبا که در اسمان پرواز میکند 

بنظر من الا که سواد انسانها خیلی خیلی بیشتر از قبل هست میشه تحدی پاسخ داد 

من قرانو خوندم و توش نقض گفته هاشو دیدم 

من قرانو خوندم و به اینکه چقدر انسانها احمق فرض شدن رسیدم 

البته من وجود خدارو هرگز رد نمیکنم اما خرافاتی که یه عده به اسم دین ، به نفع خودشون و به زور و اجبار به مردم تحمیل کردن رو قبول ندارم

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
گفته بی شک کسانی که از حدود الهی تجاوز کنند عاقبتی سهمناک در انتظارشان خواهد بود .یسری چیزا لازمه قا ...

یعنی تو بهشت ک همه چی خوبه

خوبی نمایان نمیشه؟؟؟ 🙄

خب اینجا هم مثل بهشت میبود

چی میشد مگه؟؟

به راحتی عزیزم به راحتی  با چیزایی که تو این دنیا دارم میبینم با چیزایی که دارم میخونم با چی ...

همیشه اصل یه چیز رو با خودش بشناس  و تابع افراد نباش .حقیقت و واقعیت تفاوت داره .اسلام اصلی تا درجه سه عالی ترین مرتبه است .الان اسلام درجه ۶!! خود خدا میگه یا ایها الذین آمنوا آمنوا .ای کسانی که ایمان آوردید ایمان بیاورید !

همیشه اصل یه چیز رو با خودش بشناس  و تابع افراد نباش .حقیقت و واقعیت تفاوت داره .اسلام اصلی تا ...

اینم ازون توجیهاتیه که میگن این اسلام اون اسلام واقعی نیست! 

عجبا خب اجراش کنن

چرا نباشه؟؟

ببخشید بازم یوال میپرسم اینکه گفتین ثابت شده قبلا اگه منبعی میشناسین یا کتابی ممنون میشم بازم معرف ...

بخدا الا یادم نیست اسمشو 😅درخواست میدم قبول کن باید برم بگردم پیدا کردم اونجا بهت میگم

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
بزار یه دلیل ساده برایت بیارم  خدا تو قران گفته قسم به اسبهای دونده که سم هایشان را رون زمین م ...

هیچوقت نمیشه به تحدی پاسخ داد ،اتفاقا خیلی ها بودند مثل جعفر کذاب برادر امام هادی گفت من پیغمبرم اینم قرآنم .بسم االه الرحمن الرحیم ،ولفیل ،و ما ادراک الفیل ،و هو ذنب العقیلی. قسم به فیل و تو چه میدانی فیل چیست قسم به دم فیل ...هیچکس نمیتونه .اعجاز قرآن رو اصلا نمیشه نادیده گرفت .گفتم که با اشخاص نسنج. چند مورد از تناقضات رو میگی؟ قرآن در شرایطی اومده که به تعدا انگشت دست با سواد نبوده .اینهمه معجزه قدیمی ترین قرآن برای ۱۴۰۰ سال پیش تا الان از زمان عمر تا الان یه فتحه عوض نشده ،نکات علمی بی سابقه ..

اینم ازون توجیهاتیه که میگن این اسلام اون اسلام واقعی نیست!  عجبا خب اجراش کنن چرا نباشه؟؟

کی اجراش کنه ؟کی بیاد اجرا کنه ؟کی معصومه ؟مگه پیامبر و امامان هستند ؟کی انقدر کامله ،حالا بر فرض که هست .با کی بیاد اجرا کنه ؟به امام صادق گفتند چرا قیام نمیکنی ما حمایت کنیم تموم شه ظلم گفت به من ایمان داری ؟گفت آره ،گفت بپر توی تنور ،سه بار گفت انجام نداد گفت حاضری توی جنگ جونتو بدی گفت نه .امام صادق گفت به خدا قسم اگر ۴۰ نفر بود قیام میکردم ،اگه قرار باشه اسلام ناب باشه پس چرا ظهور ؟مردم باید به درک کامل برسند ،تا مردم نفهمن امام زمانشون رو لازم دارند هیچ اتفاقی نمیوفته

همیشه اصل یه چیز رو با خودش بشناس  و تابع افراد نباش .حقیقت و واقعیت تفاوت داره .اسلام اصلی تا ...

راستش من تابع افراد نیستم 

تابع عقل و فکر خودمم

خود قران گفته هیچ اجباری در دین نیست 

ولی الا اگه من بگم کافر هستم همه شما مسلمونها بسیج میشید تا منو تیکه تیکه کنید 😄

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیییییچ

ای هیچ برای  هیچ،برخود مپیچ!

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔