2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 85 پست

سلام عزیزم درخواستمو قبول کن کمکت میکنم بفهمی فلسفه زندگی یعنی چی از این پوچی دربیای

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
باشه قوربونت برم مرسی ازت

💞💞💞

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من تابع افراد نیستم  تابع عقل و فکر خودمم خود قران گفته هیچ اجباری در دین نیست  و ...

چرا داری میگی برای قدرت !جاهای دیگه قدرت غیر دینه قدرت وجود نداره؟داری میگی از آدما فهمیدم 

لا اکراه فی الدین،

ما آنهارا آفریدیم، خواه سپاسگزار باشند خواه ناسپاس !و خدا سریع الحساب است .

هیچوقت نمیشه به تحدی پاسخ داد ،اتفاقا خیلی ها بودند مثل جعفر کذاب برادر امام هادی گفت من پیغمبرم این ...

دقیقا به همین دلیلی که خودت گفتی من قرانو برای رد میکنم

اون زمان به اندازه انگشتان دست ادم با سواد نبوده 

پس چی میشه اگه یکی بیاد یه کتاب بنویسه و بگه من پیامبرم اینم مدرکش ؟؟؟

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
واسه شما شاید عکس باشه باحترام اما کسی که دنبال حقیقته صرفا دنبال آرامش برای اون لحظه نیست دنبال واق ...

باشه ریپلای نمیکنم .اما توهین نکردم ،اتفاقا بحث خوب خیلی هم خوبه .

حقیقت با واقعیت خیلی متفاوته..!فقط باید اصل دین رو درک کرد .دین یعنی راه و روش 

باشه ریپلای نمیکنم .اما توهین نکردم ،اتفاقا بحث خوب خیلی هم خوبه . حقیقت با واقعیت خیلی متفاوته..!ف ...

میگی ریپلای نمیکنم اما این کارو میکنی ... نکن لطفا وقتی ذهن کسی باز میشه دیگه با آت آشغال پُر نمیشه شما اگه ده سال هم واسه من توضیح بدی من اصلا نمیخونمشون حتی ؛ احترام اینه که کاری به کار هم نداشته باشیم پس لطفا برام توضیح نده شما آزادی هرجور میخوای زندگی کنی به منم هیچ ربطی نداره 

دقیقا به همین دلیلی که خودت گفتی من قرانو برای رد میکنم اون زمان به اندازه انگشتان دست ادم با سواد ...

کسی کتاب رو ننوشته ،آیه نازل میشد ،بعد ۲۳ سال نوشته شد .آیه به آیه با شان نزول .کاتبان وحی و حافظان وحی .با هر آیه انجام می‌شد. مردمی که مسلمون می‌شدند هم درک می‌کردند. اولین آیه نزول قرآن هست .اقرا باسم ربک الخلق .بخوان به نام پروردگارت .معجزه لفظی قرآن به حدی بود که سران قریش حتی شنیدن قرآن رو هم منع می‌کردند. خیلی ها فقط با گوش دادن به قرآن مسلمون می‌شدند. الان چند هزار سال گذشته .اعجاز الان رو میتونیم نفی کنیم؟معجزه دو شرط اصلی داره .

مردم زمان خودش بپذیرند و آیندگان هم تائید کنند .چطور ممکنه همچین پدیده ای از غیر خدا باشه؟ تا بحال هیچکس نتونسته حتی یه آیه بیاره .خدا قسم خورده ا

گر میتوانید کتابی بیاورید ،هر گز نمی‌توانید حتی اگر همه شما جمع شوید ،بعد پیشنهاد و به ده سوره داده ،بعد از اون حتی یه سوره کوچیک ،شاید آیات ساختگی بیارند ولی حتی عقلی هم نمیشه سازگاری داشته باشه .

میگی ریپلای نمیکنم اما این کارو میکنی ... نکن لطفا وقتی ذهن کسی باز میشه دیگه با آت آشغال پُر نمیشه ...

خب اینکه نمیخوای گوش بدی یه چیز دیگست .در ضمن اونچیزی که قابل احترامه حقیقت و واقعیت هست نه عقاید ،هر آنکس که نداند و نخواهد که بداند،بهش میگن جهل مرکب ،حتی یه نظر ساده با احترام رو نخواستی بخونی،شب بخیر 

چرا داری میگی برای قدرت !جاهای دیگه قدرت غیر دینه قدرت وجود نداره؟داری میگی از آدما فهمیدم  لا ...

فک کردی همونایی که میگی قدرتشون غیر دینه ازکجا انقدر قدرتمند شدن ؟

کسی کتاب رو ننوشته ،آیه نازل میشد ،بعد ۲۳ سال نوشته شد .آیه به آیه با شان نزول .کاتبان وحی و حافظان ...

اینایی که گفتی همش متن کتاب دینی یازدهمه 😂😂