2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 85 پست
اگه یه تیکه از وجودش نبودیم دیگه میخواست چه بلاهایی سرمون بیاره

نگو بلا ،خدا خودش میگه ما انسان را در رنج و سختی آفریدیم ،و قطعا پس از  هر سختی آسانی است .یه جا دیگه میگه ما انسان را آفریدیم و کوله باری بر دوش او قرار دادیم .الماس از کربن حرارت دیدست. سختی برای روح آدم لازمه .کسی نیست سختی نکشه. 

فکر اینکه تو جزئی از یک سیستم بی نهایت هوشمند و بی انتها هستی که هر چیز بی نهایت کوچکش حساب شده عمل میکنه، واقعا و عمیقا منو شگفت زده میکنه و یک بعدی رو در درونم بازخوانی میکنه که بسیار فراتر از جسم هست...

اینا که گفتی فقط بعد مادی رو سیراب میکنه و به نظرم اصلا فلسفه زندگی نیست... که ای بسا در خیلی مواقع بعد مادی سیراب که نمیشه هیچ ، طمع کار تر هم میشه...

من خیلی مذهبی نیستم اما کاملا معتقد به اصول دینی هستم...زیاد مذهبی نبودنم رو به معنای چادری نبودن تعبیر میکنم. ظاهرم زیاد مشخص نمیکنه..

اما خیلی وقتها به این قضیه فکر میکنم  و در نهایت همه رو در نزدیکتر شدن به یک حقیقت بسیار بی انتها میبینم ...و فکر می‌کنم هدف من از خلقت اینه که تلاش کنن بیشتر به اون حقیقت بی انتها نزدیک بشم ...حالا هر طور شده...اینجوری درونم واقعا آروم میشه

ورای حد تقریر است شرح آرزومندی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا انسان و آفرید گفت خلیفه من روی زمین،گفته تو خودمی ،تو یه تیکه از وجودمی از روح خودم تو رو ...

خب اینا رو یقین هم بدونیم میخوام بدونم ک 

خب اصلا چرا پا ب این دنیا گذاشتیم؟؟؟

حوصلش سر میرفت خدا؟؟؟  خب ته تهش ک چی مثلا؟

هی ادما بیان برن

بعدم اخرت پاداش و جزا داده بشه بهشون؟

همین؟؟

بازیه مگه؟؟

نگو بلا ،خدا خودش میگه ما انسان را در رنج و سختی آفریدیم ،و قطعا پس از  هر سختی آسانی است .یه ج ...

سختیم تا یه جایی قابل تحمله

کاش فقط یه لحظه خودشو جای ما میذاشت که تو این دنیا چی میکشیم

دیگه هیچی خوشحالم نمی کنه

نباید سر خودتو با دین گرم کنی چون همشون دروغن و بدتر گیج میشی (لطفا به کسی بر نخوره این نظر منه )

کتاب سه دختر حوا شاید تو این زمینه کمکت کنه

ولی اینو بدون همه ما برای تکامل خلق شدیم و این چرخه زندگی انقدر تکرار میشه تا ما چیزهایی که باید رو یاد بگیریم (قضیه تناسخ روح)

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
خب اینا رو یقین هم بدونیم میخوام بدونم ک  خب اصلا چرا پا ب این دنیا گذاشتیم؟؟؟ حوصلش سر میرفت ...

اگه از نظر فلسفی بخوایم برسی کنیم خدا آفریده .اصلا بی هیچ دلیلی ،دوست داشته .قرآن هست که پیش از اینان قومی بودند که روی زمین فساد کردند ،فرضیه اصلی اینه ما خودمون دیدیم شرایط و پذیرفتیم .عالم ذر خودمون خواستیم ،شواهد قرآنه 

نباید سر خودتو با دین گرم کنی چون همشون دروغن و بدتر گیج میشی (لطفا به کسی بر نخوره این نظر منه ) ک ...

میشه ازت خواهش کنم نتیجه ای که مبنی بر دروغ بودن رو رسیدی بهم بگی ؟چجوری میتونی دروغ بودن دین رو نقض کنی ؟

خدا نه!  خلاف وعده نمیکنه ولی بنده هاش چرا شما اگه ی جای دیگه از کره زمین دنیا اومده بودی ...

خب منم گفتم برای ظهور دعا کنین که وعده خداست.
خدایی که راستگوترینه و خلاف وعده نمیکنه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

نباید سر خودتو با دین گرم کنی چون همشون دروغن و بدتر گیج میشی (لطفا به کسی بر نخوره این نظر منه ) ک ...

یعنی منظورتون اینه که چندبار دیگه هم پا ب دنیا میزاریم برای کامل شدن؟

ممنون از معرفی کتابتون 🥰

ی روز میاد که خدا میشینه جلومون فیلم زندگیمونو پخش میکنه دست میزنه زیر چونه و به ما نگاه میکنه بعد ...

نشونه ها رو دنبال کن و سعی کن متوجه شی و درک کنی تا زمانی که به مسیر اصلیِ خودت برسی ...