2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 85 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای سلامتی و ظهور امام زمان زیاد دعا کنین.
امام زمان که ظهور کنن تازه زندگی معنی پیدا میکنه.
زندگی بشر از زمان ظهور امام زمان تازه شروع میشه.
و اونوقته که دنیا بهشت میشه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

شما وارد مسیر جدیدی شدین فهمیدین همه این چیزها پوچ و گذراستوقتشه که با مدیتیشن ب خذای درونت و انرژی ...

خب ارتباط بگیرم که آروم شم و ازین سردرگمی دربیام؟؟؟

ولی وقتی به نتیجه نمیرسم مثل این میمونه که هویتمو از دست دادم

نسبت ب همه چی بی حس شدم و پیش ادما فقط تظاهر میکنم

ی جور با کلمات بازی کردن برای گذشتن زمان

اتفاقا برعکس ،فقط با منشا درست دین آرامش میگیریم. 

واسه شما شاید عکس باشه باحترام اما کسی که دنبال حقیقته صرفا دنبال آرامش برای اون لحظه نیست دنبال واقعیته 🤗 ممنون میشم دیگه منو ریپلای نکنید عزیزم 

ی روز میاد که خدا میشینه جلومون فیلم زندگیمونو پخش میکنه دست میزنه زیر چونه و به ما نگاه میکنه

بعد فیلم چیزی که می تونستیم باشیم و بهمون نشون میده اونجاست که می فهمیم چقدر بد زندگی کردیم جهنم واقعی همون جاست

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
برای سلامتی و ظهور امام زمان زیاد دعا کنین. امام زمان که ظهور کنن تازه زندگی معنی پیدا میکنه. زندگی ...

سرکارمون گذاشتن تا به اهداف و قدرتشون برسن

کو ؟؟؟ 

اگه ی جای دیگه از کره زمین پا ب دنیا میزاشتی طرز فکرت ی چیز دیگه بود و به عقایدت سخت اعتقاد داشتی

تف توش واقعا دیگه بریدممم نمیکشمم چی میشد این دنیا رو خدا خلق نمیکرد میخواست زجر کشیدن مارو ببینه ...

عزیزم خدا انسان و آفرید گفت خلیفه من روی زمین،گفته تو خودمی ،تو یه تیکه از وجودمی از روح خودم تو رو آفریدم ،اشرف مخلوقاتی ما خودمون از خاکیم ،موقع خلقت خودمون انتخاب کردیم توی عالم ذر ،چون آخرش فقط خداست ...

خب ارتباط بگیرم که آروم شم و ازین سردرگمی دربیام؟؟؟ ولی وقتی به نتیجه نمیرسم مثل این میمونه که هویت ...

اول باید مدیتیشن جاکراه انجام بدی بدن انرژیکیت پاکسازی بشه بعدش روزی ده بیست دقیقه مدیتیشن کنی.وقتی انرژیت بالانس شد بعد چند ماه ی حس جدید داری که اوکی من اینم سازوکار دنیا اینه و ارامش میاد توو وجودت و اصلا نمیتونی تظاهر کنی 

ی روز میاد که خدا میشینه جلومون فیلم زندگیمونو پخش میکنه دست میزنه زیر چونه و به ما نگاه میکنه بعد ...

من ک فکر نمیکنم میتونستم چیز دیگه ای باشم 

خیییلی تفاوتی نمیکرد

تهش قرار بود چی بشه😑😒

عزیزم خدا انسان و آفرید گفت خلیفه من روی زمین،گفته تو خودمی ،تو یه تیکه از وجودمی از روح خودم تو رو ...

اگه یه تیکه از وجودش نبودیم دیگه میخواست چه بلاهایی سرمون بیاره

دیگه هیچی خوشحالم نمی کنه
من ک فکر نمیکنم میتونستم چیز دیگه ای باشم  خیییلی تفاوتی نمیکرد تهش قرار بود چی بشه😑😒

ولی من می دونم که خیلی باید موفق تر از این می بودم

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
سرکارمون گذاشتن تا به اهداف و قدرتشون برسن کو ؟؟؟  اگه ی جای دیگه از کره زمین پا ب دنیا میزاش ...

امام زمان و سر کار نذاشتند ،از شرایط ظهورشون میدونی چیه؟ زمانی که کل جهان کل جهان به این نتیجه برسند که به امام لازم دارند ،بفهمند دیکه‌ از هیچکس کاری بر نمیاد ،۱۴۰۰ سال پیش شرایطی رو گفتن از ظهور که هنوزم نفهمیدیم

سرکارمون گذاشتن تا به اهداف و قدرتشون برسن کو ؟؟؟  اگه ی جای دیگه از کره زمین پا ب دنیا میزاش ...

خدا هیچوقت خلاف وعده عمل نمیکنه.
این وعده خداست.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام