1212setayesh مدیر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7344 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 26 پست کسی از کار دادگاهی و قانون سردر میاره 1401/11/14 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افتابu عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3242 اره کهدقسطش طولانی شه خوب چند بار مگ میتونن تعدیل بزنن.من الان مهریه مشخص شد من اعتراض زدم ایشونم اعتراض زد.بعدش چند بار میتونه تعدیل بزنه؟ بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
1212setayesh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7344 خوب چند بار مگ میتونن تعدیل بزنن.من الان مهریه مشخص شد من اعتراض زدم ایشونم اعتراض زد.بعدش چند بار م ... هزار بار به قول قاضی پروندم
taranom28a عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1152 میش بگید تعدیل چیه همون که واس مهریه اعتراض میزننه؟ بعد اینکه مهریه قسط بندی میشه باید پیش قسط بده .بعد اون می تونه تعدیل بزنه هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
افتابu عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3242 بعد اینکه مهریه قسط بندی میشه باید پیش قسط بده .بعد اون می تونه تعدیل بزنه واییی😩 من چکار کنم؟ بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
taranom28a عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1152 واییی😩 من چکار کنم؟ کاریش نمیشه کرد ولی اگه تونستی طلاقت بگیر با بذل ی مقدار از مهریه ات بذارمابقی مهریه اتم تا آخر عمرش باقی بمونه هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
1212setayesh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7344 کاریش نمیشه کرد ولی اگه تونستی طلاقت بگیر با بذل ی مقدار از مهریه ات بذارمابقی مهریه اتم تا آخ ... من کلشو بخشیدم دیگه اللن دیگه مهریه به مرد فشار نمیاره بااین قسطای طولانی
taranom28a عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1152 من کلشو بخشیدم دیگه اللن دیگه مهریه به مرد فشار نمیاره بااین قسطای طولانی اره ولی وقتی طلاق گرفتی چ فرقی میکنه چقدر طولانی باشه؟ اونی که اذیت میشه اونه نه تو هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
1212setayesh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7344 اره ولی وقتی طلاق گرفتی چ فرقی میکنه چقدر طولانی باشه؟ اونی که اذیت میشه اونه نه تو من چون عقدم بودم فقط میخواستم از شرش راحت شم .شما نمیدونی دیوان چقدر طول میکشه رای بدن
taranom28a عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1152 من چون عقدم بودم فقط میخواستم از شرش راحت شم .شما نمیدونی دیوان چقدر طول میکشه رای بدن پس خوب کاری کردی من خودم منتظرم رای طلاقم قطعی بشه هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
1212setayesh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7344 پس خوب کاری کردی من خودم منتظرم رای طلاقم قطعی بشه طرفت طلاقت میده؟پرونده من دیوان رای طلاقو تجدید نظرم داد ولی اعتراض گزاشت رفت دیوان خدا کنه به نفعم باشه
افتابu عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3242 کاریش نمیشه کرد ولی اگه تونستی طلاقت بگیر با بذل ی مقدار از مهریه ات بذارمابقی مهریه اتم تا آخ ... چقد سخته اینطوری همشمیگ ندازم بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
taranom28a عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1152 طرفت طلاقت میده؟پرونده من دیوان رای طلاقو تجدید نظرم داد ولی اعتراض گزاشت رفت دیوان خدا کنه به نفعم ... نه خودم برای من رای بدوی فعلا اعتراض نزده بزنه هم فرقی نداره باید قبل دادخواست نفقه رو پرداخت میکرد که نکرده هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡