2777
2789
اره کهدقسطش طولانی شه

خوب چند بار مگ میتونن تعدیل بزنن.من الان مهریه مشخص شد من اعتراض زدم ایشونم اعتراض زد.بعدش چند بار میتونه تعدیل بزنه؟

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میش بگید تعدیل چیه همون که واس مهریه اعتراض میزننه؟

بعد اینکه مهریه قسط بندی میشه باید پیش قسط بده .بعد اون می تونه تعدیل بزنه 

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
واییی😩 من چکار کنم؟

کاریش نمیشه کرد ولی اگه تونستی طلاقت بگیر با بذل ی  مقدار از مهریه ات بذارمابقی مهریه اتم تا آخر عمرش باقی بمونه 

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
کاریش نمیشه کرد ولی اگه تونستی طلاقت بگیر با بذل ی  مقدار از مهریه ات بذارمابقی مهریه اتم تا آخ ...

من کلشو بخشیدم دیگه اللن دیگه مهریه به مرد فشار نمیاره بااین قسطای طولانی

من کلشو بخشیدم دیگه اللن دیگه مهریه به مرد فشار نمیاره بااین قسطای طولانی

اره ولی وقتی طلاق گرفتی چ فرقی میکنه چقدر طولانی باشه؟ اونی که اذیت میشه اونه نه تو

اره ولی وقتی طلاق گرفتی چ فرقی میکنه چقدر طولانی باشه؟ اونی که اذیت میشه اونه نه تو

من چون عقدم بودم فقط میخواستم از شرش راحت شم .شما نمیدونی دیوان چقدر طول میکشه رای بدن

من چون عقدم بودم فقط میخواستم از شرش راحت شم .شما نمیدونی دیوان چقدر طول میکشه رای بدن

پس خوب کاری کردی من خودم منتظرم رای طلاقم قطعی بشه  

کاریش نمیشه کرد ولی اگه تونستی طلاقت بگیر با بذل ی  مقدار از مهریه ات بذارمابقی مهریه اتم تا آخ ...

چقد سخته اینطوری همشمیگ ندازم

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
طرفت طلاقت میده؟پرونده من دیوان رای طلاقو تجدید نظرم داد ولی اعتراض گزاشت رفت دیوان خدا کنه به نفعم ...

نه خودم برای من رای بدوی فعلا اعتراض نزده بزنه هم فرقی نداره باید قبل دادخواست نفقه رو پرداخت می‌کرد که نکرده