2777
2789
عنوان

آزمون ارشد

105 بازدید | 25 پست

سلام بچها کیا ارشد علوم تربیتی شرکت میکنن؟

خوندین؟ آماده هستین یانه

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناسی شرکت میکنم آماده نیستم🥲

اصلا نخوندی؟

من همش امروز فردا میکنم 

روزا اصلا حوصله خوندن ندارم نمیدونم چه کنم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
بچه ها از کجا باید فهمید وقت آزمونمون کی هست؟

۱۱ و ۱۲ اسفند آزمونه

موقع ثبت نام گفتن دیگه

۱۱ و ۱۲ اسفند آزمونه موقع ثبت نام گفتن دیگه

نمیدونم یکی از دوستام یه رشته دیگه بود زودتر دادن اونا کفتم شاید هر رشته ای فرق میکنه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اصلا نخوندی؟ من همش امروز فردا میکنم  روزا اصلا حوصله خوندن ندارم نمیدونم چه کنم

فقط یه کتاب🥲منم هی میگم ازفردا🤦‍♀️

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
نمیدونم یکی از دوستام یه رشته دیگه بود زودتر دادن اونا کفتم شاید هر رشته ای فرق میکنه

اها

شما هم آزمون داری؟

خوندی؟

فقط یه کتاب🥲منم هی میگم ازفردا🤦‍♀️

همش ۲۵ روز مونده همش استرس دارم 

چه کنیم اخه

بنظرت با چهارتا کتاب میشه دولتی دانشگاه خوب قبول شد؟

اها شما هم آزمون داری؟ خوندی؟

من آزمون ارشد اموزش زبان دارم نه خیلی نخوندم فقط لغت خوندم همین 🤕

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
من آزمون ارشد اموزش زبان دارم نه خیلی نخوندم فقط لغت خوندم همین 🤕

بااین وضع خوندن میشه قبول شد اصلا😅

همش ۲۵ روز مونده همش استرس دارم  چه کنیم اخه بنظرت با چهارتا کتاب میشه دولتی دانشگاه خوب قبول ...

اگه بتونی کامل بخونی خوبه دیگه فک کنم🥲

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
اگه بتونی کامل بخونی خوبه دیگه فک کنم🥲

اگهههه😢

ویرایش نمیدونی کی میاد