sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 عنوان آزمون ارشد 105 بازدید | 25 پست سلام بچها کیا ارشد علوم تربیتی شرکت میکنن؟خوندین؟ آماده هستین یانه در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید ) 1401/11/13 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elikhanoom76 عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7299 روانشناسی شرکت میکنم آماده نیستم🥲 خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 کم و بیش واسه استخدامی نمیخونی؟ هنوز شروع نکردم در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 روانشناسی شرکت میکنم آماده نیستم🥲 اصلا نخوندی؟من همش امروز فردا میکنم روزا اصلا حوصله خوندن ندارم نمیدونم چه کنم در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4608 بچه ها از کجا باید فهمید وقت آزمونمون کی هست؟ گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 بچه ها از کجا باید فهمید وقت آزمونمون کی هست؟ ۱۱ و ۱۲ اسفند آزمونهموقع ثبت نام گفتن دیگه در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4608 ۱۱ و ۱۲ اسفند آزمونه موقع ثبت نام گفتن دیگه نمیدونم یکی از دوستام یه رشته دیگه بود زودتر دادن اونا کفتم شاید هر رشته ای فرق میکنه گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
elikhanoom76 عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7299 اصلا نخوندی؟ من همش امروز فردا میکنم روزا اصلا حوصله خوندن ندارم نمیدونم چه کنم فقط یه کتاب🥲منم هی میگم ازفردا🤦♀️ خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 نمیدونم یکی از دوستام یه رشته دیگه بود زودتر دادن اونا کفتم شاید هر رشته ای فرق میکنه اهاشما هم آزمون داری؟خوندی؟ در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 فقط یه کتاب🥲منم هی میگم ازفردا🤦♀️ همش ۲۵ روز مونده همش استرس دارم چه کنیم اخهبنظرت با چهارتا کتاب میشه دولتی دانشگاه خوب قبول شد؟ در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4608 اها شما هم آزمون داری؟ خوندی؟ من آزمون ارشد اموزش زبان دارم نه خیلی نخوندم فقط لغت خوندم همین 🤕 گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 من آزمون ارشد اموزش زبان دارم نه خیلی نخوندم فقط لغت خوندم همین 🤕 بااین وضع خوندن میشه قبول شد اصلا😅 در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
elikhanoom76 عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7299 همش ۲۵ روز مونده همش استرس دارم چه کنیم اخه بنظرت با چهارتا کتاب میشه دولتی دانشگاه خوب قبول ... اگه بتونی کامل بخونی خوبه دیگه فک کنم🥲 خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
sofamo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1653 اگه بتونی کامل بخونی خوبه دیگه فک کنم🥲 اگهههه😢ویرایش نمیدونی کی میاد در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )