2777
2789
عنوان

جواب این دوستمو چی بدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 25 پست
اخه خودش قبول کرد که ماه دیگه بدمش 

خب الان براش مشکل پیش اومده دیگه

اگه میتونی از کسی قرض بگیری بگیر

اگر نه هم خب شرایطت رو بگو راهی دیگه نیست 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستامن همشون اینجورین که من براشون یه کاری که میکنم اونا موقعیتش گه پیش بیاد اصلا نمیفهمن باید جبرا ...

دقیقن چند روز پیش باید پول جم میکردن برا ماشین من نداشتم بهش بدم لج کرده

اصلا حس میکنم عمدا داد که من نتونم برگردونم

(:Today is another chance to get it right.
خرج عمل بینیش شقیقه میکرو ابرو مژه همه رو از من گرف الان من گیرم داره اینکار میکنه

خیلی لحنش بده من بودم هرجوری بود جور میکرمو قطع ارتباط، چه بیمعرفت

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
 دروغ میگه ک هی میزنگه این رفته مشورت کرده گفتن برو بگیر پست نمیده بگو ندارم اولش گفتم ماه دیگ ...

اخه خودش میشناسه منو من پول کل عملای صورتشو دادم

برا ماشین مول میخاست نداشتم بدم خودم دماغم شکسته باید عمل کنم وقت دکتر گرفتم الان برا ۳تمن داره همچین میکنه

خواهری برادری بالاخره از چند نفر خورد خورد بگیر بده بهش خوشم نیومد ازش😤

اگه داشت که نمیومدم از این بگیرم 

چون پول ماشین میخاست ازم نداشتم عمدا پول داده که زود بخاد پس بگیره