2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 267005 بازدید | 8460 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شید جون عکس رنگی ندادم. از سونو واژینال فهمید که دوشاخه. از زمانی که ایو منفی شده نرفتم پیشش.این دفعه که برمشاید عکس رنگی بده برام
خدایا منتظر معجزه ات هستم .فقط تویی که میتونی. خودت دکترم باش.خدایااااااا خودت امیدوارم کردی دیگه ناامیدم نکن.عزیزم مامانی از خدا بخواه تا بیارتت پیشم اخه خیلی دلواپستم عزیزم.
سلام به همگی.شید عزیز میشه عکس جواب عکس رنگیت رو بذاری. جواب عکس من تو صفحه 16. ممنون میشم.اخه رحم منم پرده داره ولی تو جوابش به طور مستقیم گفته نشده.ماه بعد که پری بیاد باید برم لاپراسکوپی.
خداجونم ممنونم ازت که حاجتم رو دادی. امام رضا جونم ممنونم که واسطه بین من و خدای بزرگ شدی تا منم مامان بشم. عاشقتممممممممم.
سلاااااام چطورید دوستهای عزیز اول یک گزارش از احوالات خودم بدم در کل حالم خوبه دو روز بعد از عملم رفتم وسوندم رو برداشت و چون خونریزی داشتم بهم امپول استروژن داد و الان که نزدیک به 9 روز از عملم می گذره لکه بینی دارم که گویا تا دو هفته ادامه داره حالم خوبه وبرگشتم سر کار :) شیدا جون خدا رو شکر که دلت آروم گرفته .. در ضمن خانوم شما باید دست پخت خوبی داشته باشی ها
باد (ندا جون) مهدیا و همه ی دوستانی که به یادم بودین خیلی ممنون انشالله که همیشه سلامت باشید یک چیزی بگم؟ الان دو تا مسئله هست که به شدت رو مخمه که حتما انجام بدم اول اینکه دوره مصرف قرصهام که تمام شد برم یک عکس رنگی بگیرم کاردستی دکتر عزیز رو ببدیم دوم اینکه ازمایش ذخیره تخمدان بدم این دکترم خیلی گیر می ده که بعد از سه ماه اقدام اگر باردار نشدم برم ای وی اف اما من نمی خوام حس می کنم می تونم طبیعی باردار بشم .. با خودم می گم نکنه تخمک ندارم که اینقدر گیر می ده برم ای وی اف ... متاسفانه من سنم بالاست خوب چیکار کنم دیر ازدواج کردم تازه الان یک سال ونیم رفتیم خونه خودمون ...
سلام بچه ها گلم خودت جیگری وحیده جون بوس خیلی خوشحالم که حالت خوبه اصلا غصه نخوریا شاید ای وی اف بخاطر زودتر حامله شدنته که زودی نی نی دارشی قربونت برم زمان از دست نده خووووووووو دلیل نمیشه همش ایراد روی خودت بذاری من ناراحت میشم ذهنمون سریع به طرف منفی میره هااااااااااااااا شیدا جون اشپز چطوره شیدا من شنبه دارم میرم دکتر پاکروش شوهرم داره مرخصی میگیره و میگه خدا کنه اذیت نکنن بذارن بریم داخل حالا نمیدونم بذاریم بریم داخل با نذارن ......؟ راستی شیدا جون من 8 روز از سقطم میگذره باهام دعوا معوا نکنه بعد بگه برو بعدا بیا من فقط میخوام ازمایشات لازمو بنویسه حالا دو ماه دیگه میرم از میدم برا شوهرم بخواد از بنویسه باید دفترچه خودشو ببرم ؟ ادرسشو اگه برام بذاری همینجا ممنونت میشم بوس گلم ندا جون هم مثل باد هستش سریع میره زودیم میره
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا راستی !!!!!! حتما حتما باید معرفی نامه داشته باشی همینجوری برو یه دکتر معمولی زنان بگو یه نامه بنویسه برای پاکروش مثل معرفی نامه (من بلد نیستم چه جوریه) اگه نداشته باشی اصلا قبولت نمیکنه. آدرسش رو هم برات از دوستم گرفتم. تهران نرسیده به کریم خان خیابان ویلا چهارراه سپند شماره 44 تلفن مطب که هیچوقت هم ماشاا... جواب نمیدن 88890501-88902361 حتما هم صبح زود برو مثلا 6 اینا باید اسم بنویسی نمیدونم فقط تا چند نفر میبینه رفتی بگو حتما که از قم اومدی و راهت دوره. دفترچه شوهرت و هر چی آزمایش و اینا داری ببر تا ببینه عزیزم
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
وحیده جون نگران لکه بینی ات نباش اینا بعد عمل طبیعیه. من نمیدونم شما کدوم دکتر میری؟ تهرانی؟ به نظر من اگه خواستی ای وی اف بشی قبلش حتما با دکتر دیگه ای هم مشورت کن. وحیده جون یادم رفته تو قبلا سقط داشتی؟
وحیده همچین گفتی سنم بالاست گفتم 50 سالته! 34 که سنی نیست من 35 ساله میشناسم هنوز ازدواج نکرده! به این چیزها فکر نکن الان فقط به دوران نقاهتت فکر کن که زودتر باید خوب بشی راستی ندا چرا اصلا نیست نکنه مامان شده مارو یادش رفته؟ به قول مهدیا ندا مثل باد میمونه.
سلام بچه ها خوبین رفتم پیش دکترم این ماه بهم یه امپول داد اسمش دیفرلین بود گفتش روز دوم یا سوم پریودت بزن این امپول خونریزی حین عملتو کمتر میکنه روز دوم پری تزریقش کردم قرارشده خردادپریود شدم برم پیشش تا وقت عملمو تعیین کنه من سپتومم کامله اینو توسزارینم گفتن دعاکنید باهمون یه مرحله عمل راحت شم وبه دور دوم نکشه واینکه هرچه زودتر ازشر این سپتوم لعنتی که دختروپسرگلمو ازم گرفت راحت شم
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
سلام شیدا عزیز من خیلی خوشحال دوستای مثل تو وحیده و ندا دارم از دور میبوسمتون من معرفی نامه دارم خداکنه که اذیت نکنن اخه شنیدم این دکتر و منشی هاش خیلی بداخلاقن و حوصله حرف زدن ندارن من فقط بخاطر ازمایشاش میرم که کامله عزیزم مرسی از اینکه زحمت کشیدی ادرس رو برام گیر اوردی من خیلی برا شما دوستای گلم دعا میکنم لایق باشم شیدا جون هر وقت حرم میرم برات دعا میکنم الهی که نی نی های سالمی خدا بهتون بده
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم