2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
من دیروز رفتم دکتر چه دکتری بود ماه بود انقدر با حوصله و دقیق تمام آزمایشهامو نگاه کرد و وقتی عکسم رو دید گفت که اصلا نیازی به عمل ندارم. گفت الان یه مریض داره که سپتومش از من پایین تره و کلفت تر اما 8 ماهشه و مشکلی هم نداره گفت خودم با یه سری مراقبت ها مواظبتم بهت قول میدم که اتفاقی برات نیفته. تا حالا این سومین دکتری بود که گفت عمل نمیخوام خدارو شکر من از سردرگمی نجات پیدا کردم. علت مرگ جنینم هم گفت که اصلا ربطی به سپتوم نداشته
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
ندا جون عکست پاک نشده بود توی spam رفته بود. دیدم عزیزم دستت درد نکنه که فرستادی. خدارو شکر که الان خوبی واقعا برای تو مثل معجزه بوده همونطور که خودت گفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم رحم تو خیلی سپتومش کوتاهه... نگران نباش. فقط به دکتر یادآوری کن که برات سرکلاژ انجام بده انشالله.... همین! رحم منو دیدی؟ ......... هر وقت یادم میاد بچه هامو از دست دادم فقط خدا رو شکر میکنم که بهم فهموند که مشکل دارم و اینکه تو سه ماهه اول این اتفاق افتاد..... خوشحالم که به نتیجه ی قطعی رسیدی.... مواظب خودت باش!
شید عزیز بازم ازت ممنونم من دکتر افلاطونیان هم وقت گرفتم اونم تو بیمارستان لاله هستش ماهی یکبار از یزد میاد تهران منم تو سقطم همش فشار درد خیلی بد هست فردا میخوام برم سونو ببینم بقایا داره یانه.. یعنی خدا برا هیچکس این روزارو نیاره مخصوصا برا دوستای گلم ایشا.. باد خبر نی نی دار شدنتو زودتر بشنویم برا عکس گذاشتنم باید بری سرچ کنی مرکز اپلود رایگان عکستو میزاری و وقتی اپلود شد ذخیرش کن بذارش همینجای که تایپ میکنی برات کاری نداره چند بار امتحان کنی میتونی قبلا این بالا گوشه متن خودش نوشته بود اپلو ازمایشی ولی مثل اینکه برش داشتن اگه بود راحت تر بودی از طرق سرج کنی هم میتونی عزیزم وحیده جون خیلی خوشحالم که خوبی.. راستی حتما یاد بگیرید چطوری عکس بذارید بابا میخوام نی نی دار شدید عکس نی نی جونی هایتونو ببینم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
ندا جون مثل اینکه قسمت نمیشه با هم آن لاین حرف بزنیم تروخدا راست میگی سپتومم کوتاهه یا واسه دلخوشیه من میگی؟ منم عکس رحم تو رو دیدم عزیزم قبلا هم توی اینترنت سرچ کرده بودم مشابه رحم تو رو دیده بودم. خداروشکر که الان خیالت راحته. منم با این دکتری که رفتم و ازم خواهش کرد که عمل نکنم دیگه تصمیم نهایی رو گرفتم چون گفت مال تو خیلی کوتاهه از تو بلندتر دارم که حامله است و 8 ماهشه. ولی گفت برات سرکلاژ میکنم و یه سری آمپول میدم که رحم منقبض بشه و بچه نیاد ولی شاید شاید زایمان زودرس داشته باشی که اگه بچه از 7 ماه اومد ما برات نگهش میداریم. نمیدونم دیگه توکلم به خداست
راستی ندا جون به هر اسمی که راحت بودی منو صدا کن من اسم اصلی ام شیدا هستش و اسم خواهرم هم مثل تو ندا هست مهدیای عزیزم میدونم خیلی حال بدی داری این روزها عزیزم توکلت به خدای بزرگ باشه. راستی از توضیحاتت ممنونم بابت آپلود کردن عکس. حالا تو دوست داری عکس نی نی ها رو ببینی من دوست دارم عکس خودتونو ببینم برام جالبه که نمیتونم تصورتون کنم. راستی شما هیچ جا عضو نیستید؟ مثلا facebook?
سلام خانوما میشه منم راهنمایی بکنین؟ منم رحمم دوشاخ هست شوهرم واریکوسل داشت که 2سال پیش عمل کردواما هنوز نتیجه نگرفتیم بهمن ماه ایو کردم نتیجه منفی شد. از هورمونی من نرمال هست زمان ایو هم 2 تا تخمک 18 و19 داشتم اما باز منفی شد.این ماه که پری شدم میرم پیش دکترم ببینم چی میگه . رحم دوشاخ بودن دلیل میشه برا ناباروری؟دکترم گفت موردی نداره . دوشاخ بودن چیز خاصی نیست نگران نبا اما من خیلی نگرانم
خدایا منتظر معجزه ات هستم .فقط تویی که میتونی. خودت دکترم باش.خدایااااااا خودت امیدوارم کردی دیگه ناامیدم نکن.عزیزم مامانی از خدا بخواه تا بیارتت پیشم اخه خیلی دلواپستم عزیزم.
شیدا جون اخی عزیزم من الان قیافم زاره چی اخه میخوای ببینی من فیسبوکو دوست ندارم خوشم نمیاد اونطرفا برم عزیزم منم برا خودم شماهارو تصور میکنم هر طوری که خوشایند برام باشه چون دوستتون دارم منم شیدا این شکلیم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به همگی آپاتای عزیز اگر دکتر شما عکس رنگی رحم رو دیده و گفته مهم نیست حتما کوچک بوده چون فقط و فقط با عکس رنگی دیده میشه و با سونوی معمولی قابل تشخیص نیست. و اینکه دو شاخ بودن رحم به هیچ وجه موجب نازایی نمیشه و خدای نکرده فقط موجب سقط جنین میشه. انشاا... که نتیجه میگیری عزیزم امیدت رو از دست نده