2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
الهی قربونت برم شید عزیز مرسی که یادم بودی بوس نیمه اول هر روزی رفتیم مشکلی نداره؟ بازم ممنونم الهی که نی نی های خوشکل نازی بیاری
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به همگی. دوستای خوبم شرمنده که چند روز نبودم..... همونطور که گفته بودم سه شنبه گذشته تولدم بود و دو روز پشت هم مهمون داشتم و دیشب هم جایی بودم.... البته دیروز سعی کردم بیام ولی سایت قاطی بود و نشد..... وحیده جان خوشحالم که خوبی عزیزم.... انشالله که رحمت یه گلابی خوشگل شده و حسابی برای نینی جا داره...! پونه عزیزم ممنون که به یاد ما هستی ولی لطفن چیزایی رو که اینجا میخونی به خودت نسبت نده و ریلکس باش. آرامش برای نینی خیلی مهمه! مهدیاجون عزیزم انشالله پیش هر دکتری میری بسلامتی خیلی زود جواب بگیری به یاری خدای مهربون! و اما شید عزیزم! گلم همون طوری که بچه ها گفتن سپتوم همون دیواره هست. اینکه رحمت شبیه قلبه یعنی احتمالن سپتوم کوتاهی داری. من عکس رحمم رو میذارم تا عمق فاجعه ای رو که اون تو بوده ببینی.... ولی ریسک نکن. هیستروسکوپی بسیار راحته و هیچ برشی نداره.... احتمالن فقط بعدش تا دو سه ساعت سوزش ادرار خواهی داشت و تمام.. ریسک نکن.... این نظر منه. عکسو برات میذارم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

راستی شید عزیزم لتروزول باعث تحریک تخمدان میشه.... شاید باعث دوقلوزایی هم بشه. ولی دوقلوزایی از عوارض سوء این مدل قرصا بوده که میگن سعی شده تو این اصلاح بشه....
سلام به همه دوستای با معرفت خودم مامانهای مهربون آینده. باد عزیزم من نمیدونستم تولدته تولدت مبارک باشه عزیزم با آرزوی یه عالمه روزهای خوش با سلامتی در کنار همسرت عزیزم. پونه جون مرسی که انقدر بامحبتی امیدوارم بارداری فوق العاده خوبی داشته باشی و به ما هم انگیزه بدی. عزیزم من وقتی زایمان کردم مامای اونجا هم یه بار 3ماهگی کورتاژ داشت و به من گفت آخر سر هم دلیل خاصی واسه این اتفاق پیدا نمیشه و دنبال دلیل نباش چون بهت نمیگن و من الان واقعا فهمیدم که درست میگه چون تا الان 3 دکتر دلیل خاصی نگفته فقط با پرسشهای زیاد خودم از دکترم فهمیدم که عواملی مثل غلظت خون و چند چیز در بدنم بالا پایین شده. حتی دکترم که گفت بیا سپتومت رو عمل کن گفت دلیل مرگ سپتومت نبوده. عزیزم استرس نداشته باش چون سپتومه کوتاه جای بچه رو تنگ نمیکنه
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
مهدیا جونم خدا نکنه عزیزم راستی خوب شد پرسیدی فقط شنبه و سه شنبه مریض غیر باردار میبینه و هر روزی نیمه اول بری عیب نداره ولی تا آخر اردیبهشتم مثل اینکه میبینه اما چون هر روز روشش رو عوض میکنه اینه که دوستم گفت بهت بگم حتما ریسک نکنی و نیمه اول بری انشاا... که عزیزم اینبار مامان تا ماه 9 باقی خواهی موند با یه نی نی که قلبش عین یه ساعت برات بزنه
باد عزیز من هم نمیدونم چه جوری عکس میذارن ولی توی بعضی پیجها دیده بودم که بچه ها میذارن گفتم شاید شما هم بلد باشید. حالا ایمیلم رو بهت میدم برام بفرست مرسی عزیزم با این کار کمک بزرگی بهم میکنی
بچه ها من امروز بیمارستان لاله وقت دارم تا با یه دکتر دیگه هم در مورد این سپتوم صحبت کنم از بس بهم میگن عمل نمیخواد و لوله هاتم بازه شوهرم میگه اگه واقعا نخواد نباید بهش دست بزنه ممکنه باعث چسندگی یا چیز دیگه ای برات بشه. من تمام نوشته های شما رو هر شب برای همسرم میخونم و اون هم با اینکه مثله شما میگه عمل خیالمون رو راحت میکنه ولی انقدر دکترها میگن نمیخواد مارو هم گیج کردن. شوهرم میگه اگه شد پیش 10 تا دکتر برو تا خیالمون راحت بشه. منم دارم دکتر های خوب رو پیدا میکنم و یکی یکی میرم.حتی باد عزیز پیش صاحب کشاف هم شاید برم . حالا امروز میرم دکتر ببینم این خانوم دکتر چه نظری داره. بچه ها بلاتکلیفی خیلی بده تروخدا دعا کنید از این بلاتکلیفی در بیام یا عمل بخوام یا نخوام.
سلام سلام خوب دوران نقاهت بنده تمام شد و امدم باد عزیز تولدت بسیار مبارک باشه ... عجب پس شما دختر بهار هستی ... بهترین ها رو برات آرزو دارم عزیزم سلامت وشاد شاد باشی در کنار همسرت
سلام به همگی. ندا جون ایمیلت رسید خیلی محبت کردی منم بهت یه ایمیل زدم دیدی؟ عکس قبل عملت پاک شد میشه زحمت بکشی دوباره بدی؟ الان که رحم عالی شده خدارو شکر. منم عکسش رو برات فرستادم