2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها سلام چقدر فعالیتتون کم شده نمیدونم شایدم من از استرس خیلی میام توی پیج!! من دویروز رفتم دکتر بهم گفت که سپتومت کوتاهه و احتیاج به عمل نداره ولی ممکنه باعث زایمان زودرس توی 8 ماهگی اینا بشه به خدا موندم از بس هر دکتر یه چیز گفت حالا قراره پیش یکی دو تا دکتر دیگه هم برم پونه جون یه زحمت برات دارم میتونی از روی عکس رحمت یه عکس بگیری بذاری اینجا و منو از این شک و دودلی نجات بدی؟ ممنونت میشم
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
سلام به همه بچه هاخدا رو شکر من حالم خوبه جزیات عملم رو تو فرصت مناسب می دم آلانه حرفم با شید عزیز هست: عزیزم شما که قبلا یک سقط اونم تو ماه ماه 5 باردادی داشتی بهتره عمل کنی ....من جای شما باشم قبل از اقدام مجدد هر کاری لازم باشه برای آماد گی رحم انجام می دم ... و یک نکته ی مهم آیا دکترها وجود همین دیواره رحم رو علت ایست قلبی جنین ندونستند؟؟ شاید رحم فضای کافی برای رشد جنین نداشته؟؟ همونطور که باد عزیز مفصل توضیح داد هیستروسکوپی عمل راحتیه .. من دوبار انجام دادم حتی مامانم نفهمید!
پونه ی عزیز شما قرار بود این تاپیک رو نخونی دیگه!!!!! عزیزم بسیار به یادتم و لطفا به خودت استرس نده! میای اینجا این جرفهای مارو می خونی دلشوره می گیری! عزیزم برات بهترین ها رو از خدا میخوام . بسیار مراقب خودت باش :-*
خدارو شکر که عملت خوب بوده عزیزم مرسی از اینکه جوابم رو دادی به خدا خودم هم موندم دکتر خودم که گفت علت مرگ این نبوده ولی بیا عمل کنم ولی تا حالا 2 تا دکتر گفته عمل نکن حالا شنبه دوباره از یکی دیگه وقت گرفتم دارم دیوونه میشم به خدا حاضرم عمل کنم ولی دکترها میگن سپتومت خیلی کوتاهه. حالا دکتر وهاب زاده عکس رحمم رو برده به کمیسیون پزکی نشون بده (بیمارستان کسری) نمیدونم به خدا موندم حالا تا هفته دیگه جوابشو بهم میگه خودش که میگفت عمل لازم نداری
سلام شید من باید برم جای فقط یک نکته رو بگم .. عزیزم اگر کامنتهای قبلی من رو خونده باشی می دونی مه دو بارم این عمل رو انجام دادم اگر نظر جمعی دکترها به عمل بود بگو تا باز مفصل در موردش بهت بگم .. اما اگر گفتند لازم نیست دلت رو صاف کن عزیزم و امیدت به خدا باشه ..
مهدیا جون برات پرسیدم دکتر پاکروش نیمه اول اردیبهشت 93 مریض جدید میبینه حتما حتما باید با همسرت باشی و از ساعت 6 صبح همه میروند و اسم مینویسند مثل اینکه تا 45 نفر یا 50 نفر رو میبینه بعد ساعت 8 منشی اش می آید و طبق اسامی همون روز بهت وقت میده. عزیزم موفق باشی
سلام به همگی می دونم قول داده بودم نیام اینجا. اما چون نگران دوستای خوبم هستم هر دفعه میام تا خبرای خوبتون و از عملهای موفقیت آمیزتون بخونم و ایشاله به زودی خبر نی نی دار شدن همه رو بشنوم
شید عزیز من رفرنس خوبی برات نیستم که با عکس من از نگرانی دربیایی . آخه خودم تازه فهمیده بودم سپتوم دارم که باردار شدم و اصلا نمی دونم قراره چی پیش بیاد. ولی بارم اگه بتونم از روی عکس رنگیم عکس بگیرم حتما اینجا برات میذارم. راستی اگه دلیل سقطت سپتوم نبوده پس نفهمیدند که چی بوده؟ آخه ماه 5 خیلی درصد سقط به دلایل دیگه غیر از سپتوم کم میشه