2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رحمم سپتوم داره و از وقتی که فهمیدم پیش چند تا دکتر رفتم و نظرات متفاوتی گرفتم در مورد عمل کردن یا نکردن و درست در همین حین باردار شدم. الان تو ماه چهارم هستم و خیلی استرس دارم که چی میشه و میدونی که استرس اصلا تو بارداری خوب نیست
سلام بچه ها جونم خوبید نداجون وحیده جونم و شید بقه دوستان دلم براتون تنگ شده بود عزیزان علت تاخیر من در اینج نیومدن این بود قبل از عید حامله شدم اره حامله شدم خوشحال بودم خیلی ... بودم چون الان باید سقطش کنم تا 6 هفته بیشتر رشد نکرد کیسه زرده تشکیل شده بود ولی انگار دوست نداشت قلبشم بزنه دوست نداشت مامانش برا تپیدن قلبش خوشحال بشه وقتی بعد از دوهفته که از هفته 6 گذشته بود بازم رفتم سونو و گفتن قلبش نمیزنه و اصلا تشکیل نشده و رشدشم متوفق شده دنیا رو سرم خراب شد همونجا رو تخت گریه میکردمو به دکتر میگفتم بیشتر بگرده تا قلبشو پیدا کنه ولی بیفایده بود الان اومد تا سقطش کنم نی نی کوچولوم سفط مامانشو چسبیده نه لکه بینی نه دل دردی نه کمر دردی بهش میکن سقط فراموش شده خیلی سخته برا بار دوم سقط کنی چقدر دعا کردم چقدر نذر نیاز کردم ولی وقتش نیست خدا بهم نی نی بده سالم بیاد بغلم وقتی اومدم خونه اینقدر جیغ زدم که دلم خنک شد همه عالمو ادمو مقصر میکردم از دنیا سیر شدم ولی اگه همسری باهام نبود دق میکردم و میمردم بچه ها نمیخواستم ناراحتتون کنم ببخشید ندا جون ایشاا. نی نی دار بشی و مارو هم خوشحال کنی وحید جون با انرژی باش من که روحیمو نباختم میخوام برم پیش پاکروش که برا سقط مکررهست ایشا.. وحید جون عملتم با انژ ی میری پشت سر میزاری و میای میگی همه چی خوبه انشاا..
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام پونه جون انشاا... که به راحتی و سلامتی زایمان میکنی. یعنی من هم رحمم سپتوم داره؟ به دیواره دار میگن سپتوم؟؟؟ مهدیا جون عزیزم خیلی خیلی برات ناراحت شدم عزیزم خدا انشاا... صبر بهت بده من یکی از دوستانم پیش پاکروش میره میگن کارش حرف نداره هر کی رفته پیشش نتیجه گرفته فقط اینکه روی وزن خیلی حساسه و یه آزمایش ازت میگیره اگه دور تخمکت چربی باشه بهت یه رژیم تپل میده. به دوست من گفته باید 10 کیلو لاغر کنه بعد بیاد. اینارو بهت میگم که اگه اضافه وزن داری تا اونموقع کم کنی ولی کارش حرف نداره انشاا... که نتیجه میگیری
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
باد عزیز کجائی؟ تروخدا بیا کلی سوال ازت دارم. عزیزم اگه اومدی بهم بگو عمل هیستروسکوپی سخته؟ توضیحاتت رو توی صفحه 8 خوندم ولی میخوام بدونم بستری باید بشم؟ یا بعدش درد زیادی دارم؟ رحم دیواره دار همون سپتومه؟ مرسی عزیزم اومدی جوابم رو بده
سلام شید جان از دکترم نامه گرفتم که برم پیش پاکروش میگن اردیبهشت ویزیت میکنه ولی نمیدونم چندم اردیبهشت کاش یکی خبر داشت به منم میگفت اخه من قم هستم شید خوشبختانه من چاق نیستم و اضافه وزن ندارم 56 کیلو با قد 163 متر خداکنه بتونه کاری برام کنه اگه خبر شدی شید جان کی بیمار جدید میبینه خبرم کن ممنونم باد جون شما کجایین وحیده حتما از حال خودت مارو بی خبر نذار
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به وحیده، شید، مهدیا، پونه، مهردی و همه ی دوستای خوبم...! مهدیاجانم با تمام قلبم برات ناراحتم... امیدوارم که خدا زودتر همه ی ما رو از این برزخی که توشیم نجات بده اونم با نی نی های سالم و خوشمزه... دوستای خوبم پری اومد اونم بلافاصله بعد از اینکه هردو دستمو برای آزمایش سوراخ کردن..... بله.... قسمت نبود نی نی من دی ماهی بشه.... این ماه رو نمی خوام اقدام کنم چون با همه ی احترامی که برای دوستای بهمن ماهیم قایلم نمیخوام بچم بهمنی بشه..... و انشالله از خرداد با لتروزول..... شاید خدا خواست و دوباره دوقلو باردار شدم...... شید عزیزم بعید میدونم برای هیستروی تنها بستری بشی چون از طریق واژن انجام میشه و هیچ برشی روی شکم نداره.... فقط در داخل. حفره رحم رو تصحیح میکنن. دوستانی رو میشناسم که هیسترو شدن و فقط یک ساعت بعد عمل بیمارستان بودن. نگران نباش عزیزم... پونه عزیزم امیدوارم که هیچ اتفاق بدی برای شما و جنین عزیز تو دلت نیفته و اصلن آرامشتو به هم نزن..... خدا بزرگه و رحیم.... انشالله که قسمت شما یه نی نی سالم و خوشگله که پنج ماه دیگه میاد بغل مامان جونش!
عزیزم انشاا... اسفند یه نی نی خوشگل میاری. راستی باد جان نگفتی رحم دیواره دار همون سپتومه؟ و اینکه گفتی با لتروزول؟؟ این چی هست؟ باعث دوقلوزایی میشه؟
سلام به همگی باد عزیز ممنونم و حسابی محتاج دعا شید عزیز سپتوم به معنای دیواره هست و رحم سپتوم دار همون دیواره است. البته دیواره ها متفاوتند بعضیها خیلی بلند و بعضی ها هم کوتاهند و شکل رحم مثل قلب میشه خلاصه اینکه حتما حتما با چند تا متخصص مختلف مشورت کن. باید عکس رو ببینند و نظر بدند