2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
سلام دوستان.،من هم سابقه یه سقط رو تو ابان داشتم که کورتاز شدم ألبته طبیعی باردار شدم .دکترم کفت احتمال زایده ای رو تو رحمم میده ، من هم رفتم بیش دکتر الماسیان و سونوی شکمی و داخلی انجام دادم و بردم جواب بیش دکتر اقصی و أون کفت رحمم قوس داره و بهتره که لاباروسکوبی و هیسترو بشم، و کفت لازم به عکس رنکی نیست . قرار بود هفته بیش عمل بشم که خود دکتر نبود و منتظر وقت دیکه هستم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به همگی. وحیده جون ممنون که جواب عکس رنگیت رو گذاشتی. انشاالله عملت موفقیت آمیزه و بعد عمل زودتر باردار میشی. شید عزیز منم کاخ عکس گرفتم میشه جواب عکست رو بذاری. ممنون میشم ازت.
خداجونم ممنونم ازت که حاجتم رو دادی. امام رضا جونم ممنونم که واسطه بین من و خدای بزرگ شدی تا منم مامان بشم. عاشقتممممممممم.
سلام به همگی. وحیده جون ممنون که جواب عکس رنگیت رو گذاشتی. انشاالله عملت موفقیت آمیزه و بعد عمل زودتر باردار میشی. شید عزیز منم کاخ عکس گرفتم میشه جواب عکست رو بذاری. ممنون میشم ازت.
خداجونم ممنونم ازت که حاجتم رو دادی. امام رضا جونم ممنونم که واسطه بین من و خدای بزرگ شدی تا منم مامان بشم. عاشقتممممممممم.
سلام به همه مخصوصا باد عزیز که احوال پرسم هستی این روز ها به شدت در گیر کارهای محل کارم هستم .. متاسفانه کار من ماموریت زیاد داره و از اونجا که دوشنبه 1 اردیبهشت وقت عمل هست و تا یک هفته هم مرخصی خواهم بود دارم تند تند کارهام رو می کنم برا همینه که دیر به دیر میام... فردا می رم تا توی رحمم لامینار بگذاره اینطور که فهمیدم برا اینک دهانه ی رحمم رو باز کنه تا عمل به خوبی انجام بشه راستش عمل اولم از این قرتی بازی ها نداشت!!! باد عزیز در مورد آزمایشاتت بیشتر توضیح بده .. هورمونی بوده آیا یا نمونه بر داری بود؟ در مورد سوالت عزیز بگم که منم به داروی بی هوشی حساسیت داشتم و گلو م زخمهای بدی زده بود و درد قفسه ی سینه ام نیز تا یک هفته اذیتم می کرد ... دوستان ممنون که تو پیام ها و ایمیل هاتون به یادم هستید وبرام دعا می کنید ... خدا پشت وپناهتون باشه
سلام به دوستان ... فردا وقت عمل بنده هست .. امروز رفتم همون مرکزی که قرار عمل بشم وطبق دستور دکترم داخل رحمم لامیناریا گذاشت ... راستش خیلی درد دارم .. اونهای که عکس رنگی گرفتند می دونند که قبل از اینکه ماده حاجب وارد رحم بشه با قیچی وعنبر دهانه رحم رو باز می کنند .. الان هم دقیقا همین کار رو کردن و داخل رحمم یک چیزی مثل چوب کبریت گذاشتند و گفتند این دهانه ی رحم رو باز نگه می داره تا فردا دکترت راحت تر بتونه عمل کنه ... راستش دردناک بود و هست .. اگر می دونستم قرار اینجوری درد بگیره حتما مسکن می خوردم قبلش ... تو اینترنت هرچی سرچ کردم ببینم این لامیناریا چیه چیزی نفهمیدم.. گفتم شاید دیکته اش رو اشتباه نوشتم اما چک کردم دیدم نه درسته همین لامیناریا است ... بر عکس اسمش اصلا دوست داشتنی نیست دوستان ... روزتون خوش و ایام به کام
وحیده ی عزیزم... امیدوارم این عمل هم با موفقیت و به سلامتی بگذره و راحت بشی از دکتر و بیمارستان.... من امروز که یک روز از تاریخ پریدم گذشته یه بیبی چک منفی رو دور انداختم و بلافاصله بعدش چند قطره خون دیدم. البته کمه ولی تازه هست. با ناامیدی کامل رفتم آزمایشگاه و تست دادم... غروب جوابش میاد... از فاطمه زهرا خواستم که مادر شده باشم... امروز هم میخوام شله زرد درست کنم به نیت فاطمه زهرا... انشالله که مقبول باشه...
رهاجان عزیزم انشالله که عمل راحتی خواهد بود و باز هم باردار میشی و نی نی رو سر وقت و سالم بغل میگیری... نگران نباش دوست خوبم. هر سوالی داشتی ما در خدمتت هستیم! راستی گلم این دکتری که گفتی من نمیشناسم.
سلام به همگی وای وحیده جون میدونم چه حس بدی داری منم مثل تو استرس عمل دارم جواب عکس رنگی ام را به یه دکتر دیگه نشون دادم گفت عمل نمی خواد آخه رحمم شبیه یه قلبه ! گفت اگه رحمت را موقع بارداری بدوزی کفایت میکنه اما دیروز رفتم پیش دکتر خودم و گفت باید عمل هیستروسکوپی بکنی! میخواست برام وقت هم بذاره اما من میخوام پیش یه دکتر دیگه هم برم تا مطمئن بشم
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
وحیده جون خیلی خیلی خیلی دعات میکنم انشاا... که به سلامت برمیگردی. باد جون انشاا... که مامان شده باشی ولی ازت خواهش میکنم اگه نشده بودی امیدت رو از دست نده خدا رو شکر کن که سالمی و دکترت بهت دوباره اجازه بارداری داده
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت