2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
سلام به mehrdi عزیز
انشالله برای تو هم سال خوبی باشه
ماشالله جواب عکست مثل انشاء می مونه ... چقدر کامل ودقیق توضیح داده! مال من که به دوخط هم نرسید!
نوشته که : کانوله کردن به سختی انجام شد
کاویته رحم باشکل Bicorne کامل مشاهده گردید.یک سرویکس مشاهده می شود. هر دولوله رحم باز وماده حاجب از دوطرف بخوبی وارد حفره پریتوئن گردید و نرمال می باشد.

والله من فکر نمی کنم جواب عکسهای ومقایسه با مال خودت کمک زیادی بکنه ... می تونی به دکتر دیگه ای هم نشون بدی تا خیالت راحت بشه عزیزم
سلام به همگی سال نو مبارک امیدوارم بهتون حسابی خوش گذشته باشه و ناراحتی های اخیر را تا حدودی براتون رفع کرده باشه. من شنبه رفتم عکس رنگی انداختم در رادیولوژی کاخ خیلی استرس داشتم ولی خدارو شکر اصلا درد نداشتم نمیدونم چه لطف بزرگی بود که خدا بهم کرد و درد احساس نکردم. خلاصه که جوابم یک هفته دیگه آماده میشه

باد عزیز امیدوارم که به زودی نتیجه بگیری همین که پریودت عقب جلو بشه نشونه خیلی خوبیه عزیزم
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شید عزیز ... چطوری خانوم؟ تعطیلات خوش گذشت؟
خوب خدا رو شکر که عکس بی دردی بوده :) راستش همش دلم می خواد قبل از عمل دومم برم عکس رنگی بگیرم از رحمم ببینم بعد از عمل اول چطوری شده؟؟!! ... دکترم که گفته نمی خواد بگیری اصل کار من باید خبر داشته باشم که خبر دارم اون تو چه کردم!!! حالا بعد از عمل دوم اگر عمری باقی بود برای آسودگی خاطر دل خودم که شده می رم ودوباره عکس می گیرم!
انشاا... که خبرای خوبی اونجا هست نگران نباش عزیزم امیدوارم که عمل دومت هم با موفقیت و نتیجه عالی همراه باشه. آره به نظر منم حتما برو بعد عملت یه عکس بگیر به خدا دیگه نمیشه به این دکتر ها اعتماد کرد ببر پیش یه دکتر دیگه هم نشون بده
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
سلام دوستای مهربونم.. امیدوارم همگی خوب و خوش باشید! دوستان چیزی که این روزا یه خورده تو فکرشم جواب یه سری آزمایش و نمونه برداریه که دی ماه تو انستیتو نوید انجام دادم و هنوز نگرفتم..... خدا کنه همش خوب باشه......
این روزا همش به مهمونی میگذره با دوستا و همکارها.... ببخشید کم میام!
سلام باد عزیز منم دوقلو بارداربودم توهفته 26 دچار زایمان زودرس شدم ودوقلوهای دختر وپسرم رو که همه زندگیم بودن از دست دادم رحمم سپتوم داره کامله دکتر از خدا بی خبرم قبل از بارداریم من هیستروسکوپی کرد اخه نازایی داشتم واونجامعلوم شد رحمم سپتوم داره وداروی لتروزول دادو دوقلو باردارشدماخرش هم گفت به احتمال 90%زایمان زودرس میگیری همون طورهم شد بایه فوق تخصص که مشورت کردم گفت سپتوم رحمت باید با هیستروسکوپی اصلاح میشدهحتما بلد نبوده اصلاح کنه قراره اردیبهشت برم هیستروبرام دعاکن
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
سلام به همه ... من دیروز رفتم دکتر وبرای اول اردیبهشت برای عمل دوم بهم وقت داد .. درسته قبلا یکبار این عمل رو انجام دادم .. اما هروقت به یاد خونریزی ها و اون زخمهای گلوم می افتم اشک تو چشام جمع می شه ... خدای ما زنها خیلی گناه داریم خیلی ... یک نکته اینبار قبل از عمل قرار برام لامیناربگذارند ... از دوستانی که عمل داشتند کسی می دونه که این چی هست؟
رز عزیز نوشته ات رو که خوندم واقعا ناراحت شدم .. آخه اون چه دکتری بوده که تو رو هیسترو کرده ودیده سپتوم داری اما برش نداشته و حتی داروی لتروزل داده!!!! من سقط نداشتم اما می دونم چقدر خسته .... امیدوارم دکتر بعدیت یک دکتر مجرب وخوب باشه .. در پناه حق باشی عزیزم
سلام به رز عزیزم... انشالله که درد از دست دادن عزیزانت به هر نحوی که خدای بزرگ صلاح میدونه کم شه.... خانوم گل امیدوارم که این بار تو انتخاب دکترت دقت بیشتر بکنی... بعضی از دکترها پولکی هستن ولی کار خوبی انجام میدن... ولی بعضیا پولکین و کار رو هم خراب میکنن... کاش کشور ما هم مرجعی داشت که میشد از طریق اون این دکترهای از خدا بی خبر رو به سزای اعمالشون رسوند...
وحیده جونم خوبی عزیزم؟ دلم تنگ شده بود چرا اینقدر کم میای؟؟؟ عزیزم اننشالله که این یکی عملت هم به خوبی و با نتجه ی عالی تمام میشه و بعد از دوران نقاحت میری به سوی مامان شدن!
من این ماه هم دو تا اقدام سرسری داشتم که خدا می دونه به کجا رسیده... زیر دلم درد میکنه تقریبن دائمن.. دیروز رفتم پیش این دکتر سونوگرافیستم که اولین بار تشخیص داد رحمم دوشاخه.. با کادو و گل رفتم و ازش تشکر کردم... یه سونوی رحم و تخمدان هم انجام دادم و خدارو شکر گفت هیچ مشکلی ندارم... تا خدا چی بخواد...