2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
سلام باد جون من شیرازی نیستم ولی هروقت دکتر بخوام برم شیراز میرم گفتم اگه نا دوماه دیگه باردار نشدم برم پیش دکتر رستمی یا البرزی .دو سال پیش انجام دادم عملم حدود 1700000 شد
منم با اینکه این ماه دارو مصرف میکردم ولی تخمکگذاریم متوجه نشدم .سردرد و کمردرد داشتم احساس گرما که پرسیدم گفتن احتمالا تخمکگذاریت باشه
ان شاءالله که هرکی نی نی نداره خدا تو سال جدید بهش بده
خدایا نظرت برنگردد
سلام به همه انشالله همه تو ساله جدید به مراد دلشون برسن شوهره من بچه نمیخواددعاکنین ناخواسته بشه و در مقابل عمل انجام شده بگیره نمیدونم چی میشه به هر حال آرزوی سلامتی دارم برای همتون
چه حس قشنگیه وقتی میشی محرم دل یکی

یکی که بهش اعتماد داری

بهت اعتماد داره

از دلتنگی هاش برات میگه

از دلتنگی هات براش میگی

آروم میشه

آروم میشی

حسی که هیچ وقت به تنفر تبدیل نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم که همگی خوب و خوش باشین و در سال نو مامان شیم هممون! دوستای خوبم ماه اول اقدام من بی نتیجه گذشت و من دوم فروردین یک روز ژودتر از موعدم پریود شدم.. خدا کنه که این ماه جواب بگیرم.... دوستای مهربونم دعا کنیم که همه سالم باشن و شاد... دوستون دارم!
راستی یادم رفت که بگم دختر ناز برادرشوهرم خدا رو شکر یک فروردین به دنیا اومد و الآنم چالوسیم همگی و اونم خوابیده... خدا رو شکر که یه فرشته کوچولوی ناز به اسم رز وارد خانواده ما شد!
دوستای خوبم امیدارم این روزای نوروز به همگیتون خیلی خوش بگذره. مامان مها و طاها خدا رو شکر که عملت راحت بود. اون طور که خبر دارم هیسترو برش نداره و از واژن انجام میشه. مشکلت دقیقن چی بود؟ لطفن جزیات عملت رو با هزینه و مراحل قبل و بعدش بگو که برای سیل خواننده هامون!!!!!!!! تجربه بشه!
البته خوشحالم که خواننده زیاد نداریم چون دوست ندارم هیچ کس مثل خودم دردسر رحم دوشاخ رو تجربه کنه..... فقط امیدوارم هرکس هم مشکلی داره قبل بارداری بفهمه و برطرفش کنه چون با اینکه خیلی از سقط جنینهام میگذره و اصلن خودمو تو فضاش قرار نمیدم بازم هروقت بچه کوچولو یا خانوم بارداری میبینم قلبم فشرده میشه.... و نمیتونم بگم که فراموش کردم.... و همش از خدا میخوام که کسی که طعم بارداری و مادری رو چشیده بچشو در هیچ سنی ازش نگیره.....
سلام باد عزیز من پولیپ داشتم یه بار بارداری رو تجربه کردم البته خیلی کم بود مدتش اما برام نموند خیلی ناراحتم میفهمم چی میگی . خیلی سخته همش با خودم میگم اگه الان مونده بود دو ماه دیگه دنیا میومد اما خوب نشد دیگه . بعد از اونم اقدام داشتم اما نتیجه نگرفتم رفتم دکتر با هزار در زدن و التماس هسیترو گرافی شدمو گفتن پولیپ داری منم اصرار که باید زود عمل بشم دیگه طاقت نداشتم . دکترا میگفتن مشکلی نیست حالا نمیخاد عمل کنی برو بعد یه سال اگه نتیجه نگرفتی بیا!!! خلاصه زیر بار نرفتم بیمه نیروهای مسلحم رفتم نجمیه این دکتر اون دکتر تا دکتر بهمنی رو پیدا کردم بهم 26 اسفند وقت عمل داد خیلی خانم ماهیه ان شالله باردار شم میرم پیشش . حالا الان تو پریودم این ماه اقدام میکنم ان شالله نتیجه بگیرم . دعام کنید ان شالله همگی زوده زود مامان بشیم آمین
عزیزم انشالله که نتیجه میگیری به امید خدای بزرگ... الآن که دارم مینویسم بازم رز کوچولوی نازمون پیشمونه خونه مادرشوهرم هستیم و من با تمام وجود دوسش دارم....
دیروز یکی از فامیلهای همسر اومد خونه مادر شوهرم و یه حرفی بهم زد که تا شب حرص خوردم و وقتی به همسر گفتم اشکم در اومد.... و باعث شد که بازم به این فکر بیفتم که اگه دوقلوهامو خدا نبرده بود پیش خودش الآن هشت ماهه بودم و چه بود و چه میشد.... حلالش کردم و دلمو بزرگ کردم... خدا بزرگه و خیر و صلاح منو همسرمو بهتر میدونه...
دوستای خوبم امروز تعطیلات تمام شد و فردا کار و زندگی دوباره شرووع میشه. امیدوارم با تمام شدن این تعطیلیا شما برگردین و از خودتون خبر بدین! و امیدوارم که به یاری خدا به زودی همگیمون خبر بارداریمونو بنویسیم اینجا...
سلام باد عزیز
سال نو شما هم مبارک باشه انشالله که تعطیلات خوش گذشته باشه و سفرها بی خطر بوده باشه
عزیزم چه خوب که اینقدر دلت بزرگه وحرف وحدیث دیگران کنیه در دلت ایجاد نمی کنه ... این نشون می ده روحیه قوی داری
منم خوبم دوره مصرف قرصهام بعد از اولین عملم(یادته که هیسترو لاپرا برای حذف سپتوم داشتم) تمام شده ومنتظر پریود بشم تاعمل دوم انجام بشه (به علت بزرگی سپتوم و مدت بی هوشی عملم در دو مرحله انجام می شه) برات سال خوبی آرزو دارم
چه با نی نی وچه بی نی نی سراسر لحظه ای زندگی ات شاد
سلام به وحیده ی عزیز! خدا رو شکر که خوبی. امیدوارم نوروز به تو هم خوش گذشته باشه و عمل دوم هم با موفقیت و به راحتی انجام شه و بسلامتی به فکر اقدام بیفتی! خدا رو شکر سفرهای ما هم تمام شد و سالم و سلامت به منزل برگشتیم... انشالله که تو هم شاد و سلامت باشی و فکر عملها باعث نشده باشه که این تعطیلات بهت بد بگذره.... یادمون باشه که این نیز بگذرد....
سلام به همگی سال نو مبارک.انشاالله تو این سال جدید خدا به ما هم یه نی نی سالم میده.
وحیده جان و باد عزیز میشه جواب عکس رنگیتونو بذارید تا ما هم بخونیم. تو جواب عکس من چیزی از پرده سپتوم ننوشته ولی دکترم که عکس رو دید گفت یه پرده ای هست. میخوام جواب عکس خودم رو با جواب شما ها مقایسه کنم ممنون میشم این کار رو بکنید. خیلی میترسم.
خداجونم ممنونم ازت که حاجتم رو دادی. امام رضا جونم ممنونم که واسطه بین من و خدای بزرگ شدی تا منم مامان بشم. عاشقتممممممممم.
اینم جواب عکس رنگی من که بهمن ماه تو کاخ انداختم.که دکترم گفت اگه تا اردیبهشت باردار نشی باید لاپرا شی. ممنون میشم شما هم جواب عکستون رو بذارید.

پس از تزریق ماده حاجب کانال سرویکال و رحم و هر دو لوله از ماده حاجب پر شده است.کاویته رحم نسبتا بزرگ و جادار و بدنه طویل و کشیده و لاتروورسیون به راست در جسم رحم دیده میشود. در سری کلیشه ها فرورفتگی در فوندوس به شکل mild arcuate نمایان است. در سری کلیشه ها سر کانول فلزی دستگاه هیسترو داخل کانال سرویکال قرار گرفته و رویت این ناحیه را مشکل نموده است. ناحیه ایسم باریک و به شکل tread like نمایان است. این تغییرات زمینه را برای دیسمنوره و infertility فراهم مینماید که در صورت لزوم توجه به آن توصیه میگردد. معذالک بررسی این ناحیه با بوژی و یا هیسترومتر جهت تشخیص افتراقی از اسپاسم توصیه میگردد. تصاویر روشن در کاویته و ناحیه سرویکوایسمیک ناشی از air bubble مشهود است. هر دو لوله فالوپ تا اندازه ای به زحمت و تحت فشار از ماده حاجب پر شده ناحیه ایسمیک لوله ها باریک و قسمت دیستال پیچیده است. در کلیشه کنترل لوله چپ باز و پرمابلیته لوله راست به کلی نقصان یافته است. در postdrainage film ماده حاجب تا اندازه ای لوکالیزه در قسمت سانترال و طرفین حفره لگن و اطراف ovarian fossa جمع شده و پخش دارو به کندی انجام میگیرد.
ممنون میشم زودتر جوابم رو بدید.
خداجونم ممنونم ازت که حاجتم رو دادی. امام رضا جونم ممنونم که واسطه بین من و خدای بزرگ شدی تا منم مامان بشم. عاشقتممممممممم.