2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
سلام دوستان تاپیک رحم دوشاخ رو دیدم گفتم بیام این رو بگم . هفته قبل که رفته بودم برای عکس از رحم یک دختری با مادرش آمده بود .من کلی استرس داشتم کنار هم بودیم با هم که دوست شدیم وشروع کردیم حرف زدن گفت عکس درد نداره من 5 سال پیش انداختم رحمم دو شاخ بود آمدم تهران iui کنم چون 2سال بود باردار نمیشدم خانم سنندجی بود بعدiui من منفی شد .بعد آمدم شهرمون که 3 ماه دیگه برم دوباره انجام بدم دیدم باردار شدم طبیعی....
تو این لحظه های قشنگ زندگیم جات خیلی خالیه بابایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام باد(ندا جون) عزیز ... شکر خدا درد قفسه ی سینه رفع شده ... توصیه هات رو عمل کردم عزیزم خیلی ممنون ... تنها چیزی که نگرانم کرده لکه بینی زیادی است که دارم ... خون نسبتا زیادی از دست می دم که کمی ضعیفم کرده ... امروز برای کشیدن بخیه هام می رم ...در این مورد باهاش حرف می زنم .... عزیزم انشالله که سال جدید سال خوبی برات باشه با آرامش وآسودگی خاطر اقدامت رو انجام بده .
شید و غزل عزیز ممنونم انشالله همیشه سلامت باشید.
*
مسرلا عزیز ممنون که گفتی ... من هم دوستی داشتم که با رحم دوشاخ به سلامت نی نی دار شده ... نباید بیخود به خودمون استرس وارد کنیم ... همین
سلام mm60 عزیز ... کجا بودی؟ من گمت کرده بودم تو چند تا تاپیک که حدس می زدم رفتم اما پیدات نکردم!!!
عزیزم تو صفحه ی 13 شرح عملم رو نوشتم ... ممنون که یکسری توضیحات بهم داده بودی راستش خیلی کمکم کرد ... مخصوصا در باره ی سوندی که برات گذاشته بودن .... عزیزم منم لکه بینی دارم و یک هفته از عملم گذشته اما اصلا کم نشده ... یادمه شما هم لکه بینی ات ادامه داشت ... الان چطوری؟ اوضاع احوالت چطوره؟
غزل جون مرسی عزیزم از توضیحت فکر کنم تا بعد عید دیگه لک نباشم آخه دیشب دیگه لکم تقریبا تموم شد خدارو شکر.

باد جان من دکترم برام نوشت رادیولوژی کاخ توی تهران خیلی معروفه ولی وقتی زنگ زدم یه آقایی برداشت روم نشد بپرسم روز چندم بعد پریود باید باشم آخه خودمم توی اینترنت خونده بودم که 2 یا 3 روز بعد پریود خوبه بری از نظر اینکه مطمئنی تخمک گذاری نکردی و باردار نیستی. بدیش اینه که میفته توی عید و من هم مسافرت هستم مجبورم بعد عید هر روزی که پاک بودم برم عکس بندازم. راستی گفت جواب رو هم همون روز نمیده 2 یا 3 روز طول میکشه

همه بهم میگن دردش دیگه از زایمانی که کردی که سختتر نیست ولی خب چه کنم که یه کم میترسم یعنی استرس دارم و اینکه اگه خدای نکرده عمل لازم داشته باشه

خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
راستی باد عزیز خیلی خیلی خوشحالم که همسرت بالاخره موافقت کرد انشاا... به امید خدا میای خبر بارداریت رو بهمون میدی عزیزم. همین که اقدام کردی و هر ماه توی دلت نقطه امید داری خودش از همه چی بالاتره. به امید روزی که دکتر به من و هرکی که منتظره هم اجازه اقدام دوباره رو بده
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
باد عزیز من بیمارستان ام ار ای دکتر دستغیب عکس رنگی گرفتم و بیمارستان دی دکتر البرزی عمل کردم

.شید جون من جواب عکسم همون روز بهم دادن و من زمان محردی دکتر کنگان رفتم سوتو دادم بعم گفت رحمت دوشاخه و احتمال سقط داری و باید زیر نظر باشی. من حرفش باور نکردم و فراموش کردم تا سقط دوم که عکس رنگی گرفتم همون بهم گفت
خدایا نظرت برنگردد
سلام به دوستای خوبم... ببخشید که من کم میام.... امیدوارم همه خوب باشین انشالله. غزل جانم شما هم شیرازی هستی؟ من این روزا درگیر مهمونی های آخر سال همکارا و دوستا هستم و آماده میشم که انشالله پنج شنبه به امید خدا بریم شیراز... اقدام دارم ولی نمیدونم چرا این ماه هم مثل ماه قبل تخمک گذاریم رو متوجه نشدم.... نه ترشح تخم مرغی. نه. چیزی.... امیدوارم که عملم تاثیر سوء روی تخمدانهام نذاشته باشه..... بچه ها خیلی دل نازک شدم... کافیه خبر بارداری بشنوم یا مثل الآن که شبکه یک حرم آقا امام رضا رو نشون داد.... اشک.... اشک....
برام دعا کنین دوستای خوبم....
دوستتون دارم...
سلام باد عزیز .. ما هم در گیر کار های آخر سال مون هستیم ... فقط امدم بهت بگم که فکر وخیال بی خود نکن ... توکلت به خدا باشه مهم ترین چیز صبوری ودوری از استرس هست ... تو دکتر خوبی داشتی انشالله که تو سال جدید عیدی ات رو از امام رضا می گیری ... عزیزم خودت رو تقویت کن .. به من ثابت شده ضعف جسمانی خیلی رو اعصاب آدم تاثیر داره
سال خوبی برای همه آرزو دارم
سلام دوستای عزیز من رفتم نجمیه پیش دکتر بهمنی خیلی خانم اروم و دلنشینیه بدون عجله با طمانینه با هام حرف زد . دکتر میگفت پولیپ برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه میتونی با اون هم باردار بشی اما چون خودت میخای عملت میکنم برام 26 این ماه وقت عمل داد . بچه ها یعنی با پولیپ واقعا میشه باردار شد؟ پس چرا من 6 ماهه نشدم ؟ از هورمونی هم دادم مشکلی ندارم . میشناسید کسی رو که با پولیپ بچه دار شده باشه؟