2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 266996 بازدید | 8460 پست
سلام به باد عزیز
خیلی برات خوشحال شدم که تونستی این مراحل خیلی خیلی سخت رو با موفقیت پشت سر بذاری

من هم سپتوم داشتم و جواب عکس رنگی رو به 3 تا متخصص مختلف نشون دادم و هرکدم گفتند عمل نکن فقط یکیشون گفت عمل کنی بهتره.
خلاصه تو این کشاکش عمل کردن و نکردن بودم و اقدام درست حسابی نمی رفتم اما بعد از ده ماه انتظار همون ماه باردار شدم. بدون قرص و آمژول.
آخه ماههای دیگه با قرص و آمژول نمی شد!!!!!
حالا هم اول ماه 3 هستم و توکلم به خداست. برام خیلی دعا کنید چون با خوندن این مطالب دوباره یه غم بزرگ نشست رو دلم. من 34 سالمه و اصلا فرصت ندارم. حالا هم که نی نی اومده نمی تونم خدای نکرده به این مشکلات فکر کنم
سلام بچه ها وحیده جون ان شالله به زودی درمان بشی و زودی یه نی نی تپل مپلی بیاد بغلت خدایا شکرت که بیشتر دردها راه درمونشون کشف شده ان شالله هیچ دلی غصه دار نمونه هیچ مریضی هم ناامید و بی درمون نمونه بگو آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من دارم میرم پیش دکترم تا یه نامه ای چیزی بده زودی عمل بشم دارم میرم 29 نمیخام بیشتر از این طول بکشه 5 ساله ازدواج کردم اما بنابه شرایط نشد که بچه دار بشم تا الان هم مشکلی نداشتم اما الان که میخام اقدام کنم به مشکل خوردم برام دعا کنید کارم راه بیوفته
سلام دوستان
منم هم pco هستم و رحمم دوشاخ بود که یه حاملگی پوچ داشتم و یه سقط.
که عمل کردم و دیوار رو برداشتن که بعد از مراحلی باز سونو هیستروگرام انجام دادم که گفت تکه ای از دیواره مونده ولی مشکلی نداری و موفع حاملگی باید سرکلاژ کنی
الان نزدیک دوساله از عملم میگذره که دارو و امپول زیاد استفاده کردم ولی باردار نشدم . 30 سالمه و 5 ساله ازدواج کردم
خدایا نظرت برنگردد
پونه جون نگران نباش و بخودت استرس وارد نکن
وقتی عمل کردم هم اتاقیم گفت خواهرم سپتوم داشته و بارداری سالمی داشته. عزیزم توکلت بخدا باشه.
ان شاءالله که بسلامتی بدنیا بیاری
خدایا نظرت برنگردد
ghazal عزیز شما بغیر از دیواره رحم مشکل دیگه ای هم داشتی؟
تنبلی تخمدان ؟ یا همسرت مشکل خاصی نداره؟ ای وی اف کردی؟
انشالله سال جدید سال خوبی برای همه ی دوستان باشه
و پونه جون به سلامت بارداری اش رو پشت سر بگذاره
سلام به دوستان عزیز از جمله ندا جون شید و وحیده جون

وحیده جون از این که عمل کردی و حالت خوبه خوشحالم و میدونم بعدش با تمام انرژی درمانتو کامل میکنی و بعد از سلامتی کامل نی نی میاد مهم سلامتیته عزیزم من دلم روشنه

بچه ها جون ندا شید وحیده و میرم سفر تا 10 11 عید میام بچه ها سال 93 رو براتون سال پر برکت و خوب و پر از نی نی های سالم براتون ارزو مندم

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام وحیده جون من ای وی اف نکردم وای دارو زیاد استفاده کردم و شوهرم مشکلی نداره
برام دعا کنید دکتر گفته حامله نشدی باید دوباره عکس رنگی بگیری
تحمل درد ندارم از دکتر رفتن خسته شدم
خدایا نظرت برنگردد
خدا رو شکر ... می دونم غزل جان مهم ترین چیز صبور بودن تو دوره ی درمان هست ... منم عکس رنگی گرفتم و می دونم درد داره اما اگر دکترت این تجویز رو کرده بهش عمل کن ... خیلی ها بعد از عکس رنگی حامله شدن .. گویا همین عکس رنگی باعث می شه اگر چسبندگی در لوله ها وجود داره باز بشه .... نگران نباش انشالله هرچی به صلاحت باشه همون بشه عزیزم
سلام وحیده جان خوشحالم که خداروشکر یک خانش رو بسلامتی گذروندی...انشالله خان بعدی هم بسلامتی تموم میشه...
آره عزیزم منم لکه بینی داشتم و یکمی کش دارتر بود تا 7 روز که بعد کامل خوب شد
بخیه کشیدن هم که اصلا درد نداره نگران نباش...
انشالله روز به روز حالت بهتر بشه عزیزم
«بسم الله الرحمن الرحیم. أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ» سوره غافر آیه 44
کارهای خود را به خداوند واگذار مینمایم که او بحال بندگان بینا و آگاه است.
سلام به همگی! دوستای خوبم ببخشید این دو روز نبودم... فردا میام و مفصل جواب میدم. وحیده ی عزیزم خیلی خوشحالم که خوبی... دردهات طبیعیه خونریزی هم من تا ده روز حدودن داشتم که اونم طبیعیه.... آناناس بخور... پسته... و راه برو و مایعات خیلی خیلی بخور. پونه عزیزم انشالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی و بار شیشتو سالم و سر وقت زمین بذاری. لطفن تو تاپیکهایی که بهت استرس میده نرو و آرام باش و توکل کن.... دوستای خوبم براتون بهترینها رو میخوام! تا فردا!

البته اگه عمری بود!!!
سلام به همگی مخصوصا ندا مهدیا وحیده جون
وحیده جون خدا رو شکر که عمل خوبی داشتی عزیزم من هنوز عکس رنگی از رحمم نگرفتم و دکتر هنوز شک داره که رحمم دو شاخه یا نه منم خونده بودم که یکی نوشته بود رحمش مثل قلبه ولی من نبودم دوستم

مهدیا جون خوش بگذره بهت

ندا جون من دیروز دوباره رفتم دکتر برای بعد عید برام عکس رنگی نوشت من هنوز بعد عملم یه کم لکه بینی دارم یعنی هنوز قطع نشده و هنوز پریود هم نشدم ولی دکتر برای 16 فروردین برام عکس رنگی و کلی آزمایش نوشت به نظرت اگه تا اون موقع پریود نشدم عکس رنگیم درست جواب میده یا آزمایشهام ؟
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
سلام دوستای مهربونم. مهدیاجان انشالله که خوش بگذره. و پیشاپیش نوروز مبارک. شید عزیزم من خودم چهل روز بعد سقط پریود شدم و اینو یادمه که هم دکتر شرکاء، در. شیراز، هم بیمارستان جم و هم دکتر کشاف عقیده داشتن باید تا دو یا سه روز بعد از پاک شدن عکس گرفته شه. نمیدونم چرا... از مرکزی که قراره توش عکس بگیری بپرس.... کجا میگیری دوستم؟