تا 48 ساعت کامل درد قفسه سینه با من بود تو خونه آروم راه می رفتم و زخمهای گلوم هم بهتر شد ... چهارشنبه رفتم وسوندم رو برداشت وگفت دو سانتیمتر از سپتوم مونده ودوماه دیگه باید عمل کنم

گفتم می شه با همین فضا حامله شد که گفت اجازه نمی ده چون احتمال سقط بالاست .. یاد شید و باد عزیز افتادم ... شید یادته می گفتی رحمت مثل قلبی می مونی که با انگشت های دستمون به هم نشون می دیدم؟ تازه رحم من بعد از عمل این شکلی شده .... قرص استروژن برای 33 روز نوشت که از روز 23 باید پروژستورن هم مصرف کنم قرص داکسی سایکلت ... و گفت که بعد سه روز عمل حمام برم ... و دوشنبه هم برای کشیدن بخیه های زیر نافم برم
پنج شنبه حمام رفتم و از همون روز تا الان لکه بینی ام زیاد شده ... راستش می ترسم چون لکه بینی نیست ترشحاتم بسیار رقیق است می ترسم خونریزی باشه ...یکی از دوستانم می گه به خاطر کورتاژه اما الان حدودا سه روزه از من همینجور داره خون می ره و نوار بهداشتی استفاده می کنم .. دوشنبه حتما این رو بهش می گم ..
الان اصلا دوست ندارم به عمل بعدی ام فکر کنم ... خوشحالم که قسمت سخت کار رو این ور سال انجام دادم .. به امید خدا این مرحله از زندگی ام هم به سلامت خواهد گذشت ... دوستان اگر سوالی دارن در خدمتم
بازم ممنون از دعاهاتون :-*