سلام دوستان گلم شید و ندا جونم
خدا رو شکر که وحیده هم خوب شد خدارو شکر وحیده برامون مثل ندا جون عملتو توضیح بده بوس
ندا جون برا عکس رنگی تو بیمارستان جم باید چند روز قبل نوبت گرفت؟یا همون روز نوبت میدن؟
شید جون نمدونم من کدوم دکتر برم نمیخوام خودمو به هر دکتری بسپرم من یکسال و چند ماه که سقط کردم تو هفته 6 خیللللللللللللللی سخت بود ولی با کمک همسرم تونستم تحمل کنم
بعد رفتیم دکتر تو شهر یزد به نام هدی مرتاض نامرد تشخیص اشتباه داده بود و ما یکسال جلوگیری کردیم تا مثلا مشکلمون حال شه که بعد از یکسال گفتم بیام تهران پیش دکتری که بهمون معرفی کردن دکتر یادگاری متخصص عفونی تشخیص اشتباه دکتر مرتاض این بود که من مبتلا به توکسو پلاسم هستم کلی قرص بهم داد و من تو این یکسال با قرصای اشتباه فقط فقط کارم زجر کشدین بود و از جونم کشیدم خیلی بد بو د
دکنر یادگاری بعد از معاینه و دیدن جواب از مایشها کلی خندید و گفت نباید به این ادم گفت دکتر هم تشخیصش اشتباه بود هم قرصای تشخیصیش و گواهی نوشت و گفت میتونید ازش شیکایت کنید و ما با کلی درموندگی که این همه وقتمونو هدر داد عصبانی بودیم
من میدونم سیستم بدنیم بهم ریخته الان 4 ماه که اقدادمم ولی هنوز اتفاقی نیفتاده میدونم میگید زوده ولی
من میخوام هر چه سریع تر مشکلمو بدونم
و دنبال دکتر خوب میگردم همسرمم از دکتر بدش اومده من مشکلم دو تاست حالا اگه باهمسرم صحبت کنم راضی میشه ولی خودم ایندفعه باید مطمین بشم و خیلی واسواسی شدم نسبت به دکتر انتحاب کردن
من صاحب کشا ف رو قبول دارم ولی هزینش بالاش پاکروش هم شنیدم خوبه ولی نوبت دهی خییییییلی سختی داره و حتما از یک متخصص نامه میخواد
منم قمم ولی بخاطر مسیله کاری همسرم واقعا سخته
بچه ها برا م دعا کنید دعا در حق دیگران میگیره منم اگه قابل باشم هر وقت میرم حرم بهتون دعا میکنم