2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 267005 بازدید | 8460 پست
سلام به رز عزیز انشالله که خوب باشی عزیزم اصلا نگران عملت نباش ... عمل من به خاطر این تو 2 مرحله شد که دکترم تشخیص داد وگرنه خودش گفت اگر تهران یا شیراز عمل کنی تو یک مرحله کار انجام می شه ... اما از اونجای که من مشهدی هستم و باز از اونجای که بجز همسرم و یکی از خاله هام هیچ کس از نزدیکانم از این جریان خبری نداشت و نمی خواستم داشته باشه درد دو بار عمل شدن رو به جون خریدم وتو هم شهر خودم عمل کردم .... * شیدا عزیز من سقطی نداشتم ... تازه سه ماه بود اقدام کرده بودیم برای نی نی دار شدن که گفتم بگذار یک دکتر برای چک آپ برم وبیشتر برای همسر نگران بودم چون وزنش زیاده می گفتم ممکنه کمبود اسپرم یا تحرک داشته باشه ... اونجا بود که دکترم خفتم کرد وهم برای من وهم برای همسری آزمایش نوشت .. جواب هورمون ها واسپرم که اوکی بود عکس رنگی برای من نوشت و دیدیم بله چه خبر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به دوستای گلم! دوست جونا ببخشید که من کم میام و زود میرم!!!!!! آخه از چهارشنبه صبح خونه خودم نیستم. اول رفتم تهران یه سر به انستیتو زدم و جواب پاتولوژی رحم و تخمدانم رو گرفتم کعه شکر خدا خوب بود. و دستور مصرف لتروزول رو هم دوباره گرفتم که امیدوارم نیاز نشه..... راستی یادم رفت بگم که همسر رضایت نداد که این ماه اقدام نکنیم...! چهارشنبه بعد از ظهر هم با هواپیما آمدیم شیراز. البته متاسفانه خانوادم رو نمیبینم چون اصلن نمیدونن که اومدیم. چون با یکی از دوستان هستیم و زمان موندنمون کوتاهه و...... جای همگی خالی! این زمان شیراز مثل بهشته.... خلاصه اینکه سرم شلوغه و امروز که یکی دو ساعت تو اتاق هتل تنهام(همسری رفته استخر و ماساژ و......!) تونستم بیام و یه سر بزنم! مهدیاجان انشالله که خوب خوب باشی و دکتر پاکروش هم بداخلاق نباشه! وشیداجانم باور کن من آدم بسیار رکی هستم و سعی میکنم هیچ وقت برای دل خوشی الکی چیزی به کسی نگم. رحمت تقریبن مثل رحم الآن منه! وحیده جانم سن تو زیاد نیست. دوستای من در سن چهل سلالگی دارن به بچه ی اول یا دوم فکر میکنن تازه! امیدوار باش. و آی وی اف هم چیز ترسناکی نیست در ضمن. امید به خدا..... رز عزیزم انشالله که خدای بزرگ این بار دیگه دامنتو سبز میکنه و بچه های نازتو بهت بر میگردونه.... انشالله. مهردی گلم با چندتا دکتر مشورت کن و دلتو قرص کن.... امیدوارم زود زود مامان شی! و دوستای دیگه.... انشالله که هممون زود مامان نی نی های سالم و صالح و خوشگل و ناز و با عمر طولانی و عاقبت به خیر و باهوش بشیم!!!! دیشب شب آرزوها بود. امیدوارم خدا آرزوی همه رو برآورده کنه. ما رو هم همینطور! بوووووووووس!
آپاتی عزیزم..... متاسفانه رحم دوشاخ در مواردی باعث ناباروری هم هست. چون در مورد خود من هر دکتری عکس رحمم رو دید گفت بارداری من معجزه بوده. عکس رنگی بگیر و پیش یه دکتر خوب برو. انشالله نتیجه بگیری دوست خوبم!
سلام به همگی ندا جون خدا رو شکر که همه چیز خوبه رسیدنت هم بخیر باشه. راستی تو کدوم شهر هستی؟ مهدیا جان دیروز همش به فکرت بودم بیا برامون بنویس پاکروش چی گفت
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
سلام دوستای گلم شیدا جونم واقعا باید ازت تشکر کنم عزیزم من با راهنمایی های تو تونستم ازدکتر پاکروش راحت نوبت بگیرم من ساعت ده شب یکی از همکارای شوهرم رفتن اونجا اسممو نوشت نفر 20 ام شدم منشی دیروز سیستم نوبت دهی شو عوض کرده بود یعنی همیشه دیر برگه رو میچسبودند حالا ساعت هشت میچسبوند کنار ایفون البته مسلما مردم میومدن رودتر اسمشونو مینوشتن بعد منشی تا هر نفری رو که میخواست میخوند خانوما میکفتن پریروز تا شماره بیست دیگه گفت کسی رو نوبت نمیده ولی دیروز تا شماره 30 نوبت داد بقیه رو هم راه نداد گفت اگه اون سر دنیا هم اومده باشید راه نمیدیم خلاصه به هرکی میگفتم من چطوری اومد اسم نوشتم میگفت شانس اوردی نوبت بهت داد من که کاملا ریلکس بودم میگفتم یا راه میده یا نمیده دیگه چرا استرس بخودم را ه بدم ساعت 3 نوبتم شد رفتیم داخل چقدر با زیر دستاش بداخلاقی میکرد ازش یه لحضه ترسیدم ولی وقتی اومد نشست همش رو به من حرف میزد اصلا به شوشو نیگاه هم نکرد خخخخخخ کلی ازمایش نوشتو بعد دکتر بهم گفت دخترم الان برو ازمایشارو انجام بده تا یکماه دیگه امادخ بشه از من شد سیصد تومن از شوهرم شد هشتصد تومن البته شوشو ازمایشارو دادیم ولی ازمایش اسپرم شوهرم امادگی نداشت قرار شد چند روز دیگه شید عزیز بازم ممنونم بابت راهنماییهات برام دعا کن علت سقطهامون مشخص بشه و دفعه دیگه سقط نکنم راستی نمیدونم چرا نگفت عکس رنگی بگیرید شیدا جون اگه میخواست میگفت دیگه اره یا ازمایشگاه میگفت ؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جون از من چرا تشکر میکنی من که کاری نکردم دیگه یه پرسیدن که کاری برام نداشت. راستی 8 شب میچسبونه یا 8 صبح؟ چون من دوستم از 5:30 صبح میره اسم مینویسه ببین این دکتر اصلا باهات رودربایستی نداره اگه که واقعا برات لازم بود برات مینوشت حتما فعلا صلاح ندونسته. امیدورام جواب آزمایشهاتون خوب باشه و ببری پیشش دوباره.
سلام. دوباره! امیدوارم همگی خوب و خوش باشین! شیداجانم من تو ملایر زندگی میکنم نزدیک همدان. یه شهر باصفا و کوچولو! با یه عالمه باغ و مردم خونگرم و سنتی..... به خاطر شغل همسر اینجا هستیم. و در خدمت دوستای گلی که از جاهای خنک خوششون میاد! این دو روز شیراز خیلی خوش گذشت..... با اینکه خانواده رو ندیدم ولی بازم خوب بود... یه جور تازه بود! مهدیاجان خدا رو شکر که تونستی دکتر رو ببینی! انشالله که زود زود نتیجه میگیری و یادت نره که آزمایشهاتو اینجا بنویسی تا بقیه دوستا هم بدونن چی به چیه... گل یخ عزیزنم ببخش دیر جواب میدم ولی هم خوش اومدی و هم سوالتو بنویس تا هرکدوم تونستیم جواب بدیم عزیزم! دوستون دارم!
سلام دوستان منم رحمم سپووم داشت که همون رحم دوشاخ که عمل کردم . من قبل عمل حامله شدم و سقط شد ولی الن دوسال از عملم میگزره و با دارو و امپول هنوز حامله نشدم ایا عمل لاپارسکوپی و هیستروسکوپی باعث میشه حامله نشی
خدایا نظرت برنگردد
سلام بچه ها شیدا جون خب همین پرسیدن کار ما رو خیلی جلو برد عزیزم بوس گفت از 8 شب میچسبونه نفرات اول باشه خیالش راحت تره من دوست داشتم زیادتر از این ازمایش بده اخه میترسم بگه مشکلی نداره برو حامله شو وبازم سقط بشه بعد ازماشهای تکمیلی رو بده خب چی میشه همرو بنویسه شیدا اگه بهش بگیم اعصبانی میشه ؟فکر کنم بکشه منو خخخخ به دکتر معرف بگیم این از بنویس اون از بنویس خخخ بیرونمون میکنه خخخخخخ ندا جون حتمی براتون مینویسم البته من که دستخط این دکترا رو نمیتونم بخونم جوابش که امد تو برگه ازمایش نیگاه میکنم دونه دونه براتون مینویسم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به دوستای خوب خوبم! اول غزل جان. عزیزم هر عملی میتونه عوارض منفی هم همراه داشته باشه.... مثلن میدونم که لاپاروسکوپی میتونه باعث چسبنگی رحم بشه اگه خوب انجام نشه... ولی شاید مشکل دیگه ای داشته باشی... از سلامت بقیه ی. آیتمهای مرتبط با بارداری در مورد خودت مطلعی؟ مثلن انعقاد خون یا پرولاکتین یا وضعیت تخمدانهات؟ بیشتر برامون بگو تا انشالله بتونیم کمکت کنیم! و اما مهدیای عزیز! گلم از پرسیدن سوالات از دکتر نترس! نهایتش اینه که میگه نه! ولی باهاش صحبت کن. البته من خیلی خیلی تعریف دکترت رو شنیدم و مطمینم زود زود مامان میشی! دوستون دارم مامانای بالقوه!
مهدیا جون اگه خیلی دلت میخواد میتونی بگی یه دکتر دیگه برات بنویسه چون چیز بدی نیست که و ضرر هم برات نداره تازه میتونی از اوضاع و احوال رحم هم باخبر بشی. (کار از محکم کاری که عیب نمیکنه)