2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 267005 بازدید | 8460 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبل شماره یک! سلام می کنه به همه من اگر هر روز نیام که یکی دوبار میام دیگه و پستها رو یک نیگاهی می ندازم اوضاع احوالاتم خوبه لکه های قهو ه ای کم رنگ وکم رنگ تر شدن ... کلا تا آخر اردیبهشت دارو مصرف می کنم برای ضخامت رحمم خرداد که انشالله پری بیاد تازه اوضاع احوالات هورمونهام اوکی می شه و اویلن کاری که خواهم کرد گرفتن عکس رنگی از رحم می باشد. حتما جفت عکسهای رحم رو (قبل وبعد از عمل براتون می گذارم اینجا) ... دیگه همین ها دیگه .. انشالله همه تون خوب وسلامت باشید ایمیلت رسید ندا جون .. خیلی ممنونم ازت .. ومنم به یاد شما وهمه عزیزان اینجا هستم
سلام دوستان گلم من دوروزه دیر از خواب بیدار میشم بعد تا وقتی به کارام برسم یا همسری میاد یا الانا وقت میکنم شیدا رو من اول ماچ کنم که مچمو گرفته عزیزم من کاملا اتفاقی به همسری گفتم به دوستت بگو بره ببینه برگه رو چسبوندن یانه.. خب مثل اینکه چسبونده بودن ولی اینم بگم وقتی من اونجا تو مطب بودم منشی بلند گفت از فردا ساعت 8 شب برگه رو میچسبونه ... ندا جون من از این دکتره میترسم گفتم حالا که رفتیم پیشش بهتره بهش اعتماد کنم البته سوال خاصی ازش نداشتم بپرسم ولی دوست داشتم بهش بگم بهم ازمایشهای کاملی بنویس و تازشم فکر کردم عکس رنگی رو تو دفترچه نوشته که بعدا از ازمایشگاهی برسیدم گفت ننوشته من نمیدونم هروقت رفتیم تو این شهر تهران ماشینمون خراب شده دوبار رفتیم یه بار باطری ماشین خوابید یه باردیگشم به روغن ریزی افتاد اینقدر حرص خوردیم که نگو وحید جون خوبی عزیزم خداروشکر ایشا.. کم کم خوب میشی بوس
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام به ندا جون تنبل که حالا یه روز اومده ما نبودیم ببین چه غوغایی به پا کرده هااااااااااااا مهدیا جونم آخه برام سوال شد یهو بچه ها من دکترم برام یه سونو نوشت رفتم انجام دادم یکی از فولیکول هام از اونهای دیگه بزرگتر بود 14 بود یه سری 10 و یه سری 7 به نظرتون این ایراده یا نه؟ چون جمعه مهمونی دارم وقت نکردم این هفته ببرم دکترم نشون بدم ولی انشا... هفته دیگه میبرم. بچه ها من دارم به تاریخ زایمانم کم کم نزدیک میشم به خدا میدونم ربطی نداره ولی نمیدونم چرا همش یادش میفتم قرار بود زایمان طبیعیم 7 تیر باشه که با سزارین تقریبا میشد آخرهای خرداد من چی کار کنم بچه ها از خدا جونم میخوام کمکم کنه از این حال بیام بیرون
خدا همین نزدیکیست... خدایا شکرت
شید عزیز غصه نخور خووووووووو منم بگریه انداختی عزیزم بیا بغلم خب شما یه سقط داشتی اینطور ناراحتی من چی کار کنم دو تا سقط داشتم من اصلن اصلا تو فکرش نمیرم اگه برم دیوونه خالصم سعی کن به ایند فکر کنی که یه روزی میاد میگی اگه میدونستم خدا میخواد یه نی نی خوشکل سالمی بهم بده اون روزا غضه نمیخوردم ندا جون کجای که تایپیکمون یه صفحه رفت عقب بیا بذاریمش اولا فکر کردم حذف شده هی دنبالش میگشتم
شیدا جون چندم پری رفتی؟ شاید کمتر از 12 پری رفتی که فولی کوچیک داشتی فولیکول باید بیشتر از 19 یا 20 باشه تا قابلیت باروری داشته باشه غصه نخور واسه این چیزا دکتر بری راحت یه چندتا قرص میده فولی تپلی رو تو سونو میبینی شک نکن شیدا راستی کی میری اقدام؟ از وحیده خبری نیست ؟ ندا کجایین معلومه مثل من بیکار نیستین بیاین اینجا
سلام به دوستای خوبم! من و همسر در راستای ادامه ی سفرهای استانی!!!! برای آخر هفته رفته بودیم شهرکرد! جای شما خالی هوا عالی بود.. و خیلی خوش گذشت. فقط یه مسئله ی ناراحت کننده پیش اومد اونم اینکه توی دشت لاله های واژگون کوهرنگ، که من فقط عکسای زیباشو دیده بودم، یک دونه هم گل وجود نداشت، و گله های گوسفند توش می چریدن..... باید یادآوری کنم که اینجا بزرگترین خاستگاه طبیعی این گیاه در دنیاست.. باعث تاسفه...
شیدای عزیزم... منم الآنا دقیقن روزای زایمانمه.... می فهممت. کاری کن که از هواش در بیای... تیکر بارداری من دوتا نوشته الآن زیرش داره... یکی: نی نی های ما رفتن پیش خدا؛ دوم: مبارک باشه.... چون طبق تیکر زایمان کردم....
ای وای چقدر بد شد ما میخواستیم چند وقت دیگه بریم شهر کرد یعنی هیچ گلی وجود نداشت حالا مابریم اونجا جیکار واقعا باعث تاسفه گلهای بیچاره شدن علف گوسفندا
دوستای من... من از سه روز پیش دل درد دارم مثل درد پریود ولی خفیف.... بیاین و بهم بگین توهم نزن! بگین این نشونه ی بارداری نیست....! سینه هام سفت شده... وای حالا تا 29 چه کنم که وقت پریه؟؟؟؟؟؟؟؟