2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 267005 بازدید | 8460 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیدا وندای عزیز واقعا نمی دونم چطور می تونم دلداری تون بدم .. من تجربه ی سقط ندارم .... عزیزانم ..مهدیا ی عزیز ... فقط وفقط می تونم از خدا براتون آرامش بخوام و اینکه امیدتون رو از دست ندیدن ... من معجزه رو به چشم خودم دیدم وباور دارم ... من یک خواهر بزرگتر از خودم دارم که آلان یک دختر دوازده ساله داره ... وحالا بعد از این مدت خدا بهش یک پسر ناز نازی داده .. خواهر منم تجربه ی سقط داشت اونم تو ماه پنجم! قلب نی نی از کار افتاد .. خیلی غصه خوردیم .. خیلی ناراحت بود ... اما در کمتر از شش ماه دوباره حامله شد والان گل پسرش 10 ماهش هست... عزیزانم فقط می تونم بگم باید امیدوار بود ... خدا مهربون تر از اون چیزیه که ما فکرش رو می کنیم
سلام نمیدونم چرا قسمت نمیشه الاین باهم بحرفیم دردل کنیم ادیروز صبح پدربزرگ همسری فوت کرد ما باید بریم یزد دفنش کنیم اخه اونجای هستن امروز داریم میریم من وقتی مرگ میر میشه تمام سیستم بدنیم بهم میریزه تا یکماه عصبیم دعا کنید زودی تموم شه
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام نمیدونم چرا قسمت نمیشه الاین باهم بحرفیم دردل کنیم ادیروز صبح پدربزرگ همسری فوت کرد ما باید بریم یزد دفنش کنیم اخه اونجای هستن امروز داریم میریم من وقتی مرگ میر میشه تمام سیستم بدنیم بهم میریزه تا یکماه عصبیم دعا کنید زودی تموم شه
وای ندا جون خدا کنه نی نی دار بشی اخه منم نزدیکای پریم همش احسای درد دل پری میکردم ولی ول می کرد تا موقع پری پری نیومد و سینه هامم سفت شده بود؟
سلام به دوستای خوبم! مهدیاجان خدا بیامرزه انشالله. منم همین طورم... دو ماه بعد عروسیم خاله ی همسر فوت شد من تپش قلب شدیییید گرفته بودم هی حالم به هم میخورد رفتیم دکتر دکتره از همسر پرسید اتفاق خیلی بدی براش افتاده؟ همسر گفت خاله ی من فوت شده!!! دکتره گیج شده بود!
ندااااا جونممممممم بیااااااا دیگهههههه ساعت چند میای ؟؟بگو تا منم بیام کارت دارمممممممم ندا جون من 30باید پری شم
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
ندا جونم میشه عکس رحمت قبل وبعد عمل بزاری ممنون میشم ؟؟؟ میخوام بارحم خودم مقایسه کنم
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....