2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 267005 بازدید | 8460 پست
عکس موردنظرسیوکن توی کامپیوتر 2-بروبه این ادرسwww.8pic.ir اولی اپلودعکس نوشته بازش کن 3-سمت راست صفحه روی choose fileیا browser کلیک کن وعکسی روکه میخای دوبار کلیک کن 4-گزینه شروع اپلودبزن 5-بعدازاپلودپیغام نمایش عکس میادبازش کن بالای صفحه توی نواربالایی یه ادرسه اونوکپی کن 6-بیاتوی اون تاپیک که میخای بذاریش 7-بروتوی قسمت ارسال متن وpasteکن حالا ارسال وتمامممممممممممممممممم (0) لایک
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام سلام خوبین؟؟ عیدتون مبارکککککککککک ندا جونم ممنون که عکست روگذاشتی خداروشکر دوشاخی رحمت با عمل برطرف شد این خودش یه معجزست خداروشکررررر بچه ها یه سوال ؟؟ رحم من دوشاخ از نوع قلبی شکله ؟ چرا رحم من کجه ؟؟واقعا برام سواله
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
سلام ندا جونم خوبی؟؟ اره دکتر عکسم رودیده فقط گفتن رحمت دوشاخه.....
دکترم میگه خیلی مشکل ایجاد نمیکنه ممکنه باعث سقط بشه امادوشاخیش زیاد نیست نمیدونم والا 14تیرنوبت دکتر دارم پیش افلاطونیان حالا ببینم چی میشه ونظرش چیه