2777
2789
عنوان

گوجه رسمی چیه دیگه

73 بازدید | 12 پست

الان داشتم از اسنپ خرید میکردم اوندم گوجه بگیرم دیده زده گوجه رسمی گوجه معمولیم داشت الان فرق رسیمیش چیه کراوت میبندن براشون؟

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😁😁😁عه گوجه هم مجلسی شده

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅خواهشا روشعن فکرااا🤭 و اونایی که ادعای سوادومدرک دارن تاپیک من نظر نده یا ریپلای نکنه❗❌(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

اونا گوجه گیلاسی هستن

نه اون کوچولو موچولو ها نه گوجه رسمی اندازه اش کوچیک تر از گوجه های معمولی صاف تر قرمز تره مثل میوه های مارک دار

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یه گوجه دویست تا اسم داره

رسمی

مجلسی

فرنگی

گیلاسی

گلخونهای

آلویی

و الی ماشالا

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
اون گوجه کوچولو ها هستن که همه یک اندازه و خوش رنگ و.. مخصوص کباب و فینگر فود و...هست اونا میگن کوجه ...

بین علما اختلاف افتاد الان رسما گیج تر شدم کدوم کدومه😂😭

بین علما اختلاف افتاد الان رسما گیج تر شدم کدوم کدومه😂😭

کلا ظاهرش بهتر اکثرا یک اندازه هست و قرمز تر و...مزه اش یکم فرق داره آب دار تر هست

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

گوجه رسمی همون عادیه رنگ قرمز پر رنگه و یک اندازه

گوجه معمولی هم همون که میری میوه فروشی کیلویی میخری میتونه قرمز روشن یا تیره باشه یا ریز و درشت وآبدار و گوشتی یک سایز نیستن

اون گوجه رسمیا مثلا میخوای واسه غذایی مثل کباب یه اندازه باشه و یا مثلا تو دیزاین هات سر سفره استفاده کنی که تقریبا یه شکل درآد یا تو صبحونه کنار تخم مرغ آپز بذاری

خیار رسمی هم داریم اونم خیارای تقریبا یک سایز و نازک و قلمی طور همونکه جلو مهمون میذاری

خیار سالادی درشت و آبدار نمیشه آورد جلو مهمون

خیار معمولیه هم تقریبا نه خیلی درشت ن قلمی و کج و کوله نسبتا درشت قد کوتاه و بلند داره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1