2777
2789
عنوان

خ و ی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 82 پست
منم اهل ارومیه هستم، سلام همشهری

سلام جانیم،سیز نجور کمک الدیز

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرسه دخترم

الله قبول السین،انشالله ک این روزای سخت زودتر بگذره

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
اخه من ماشینم سواریه جا زیاد نداره مگر با دوستام هماهنگ کنم ببرم

عزیزم همین کارا کن حداقل میرسونی به کسی که واقعا احتیاج داره، من خودم دیدم که چقد کمک مردمی به سمت کرمانشاه میرفت ولی به زلزله زدها اون طوری که باید نمیرسید 

عزیزم همین کارا کن حداقل میرسونی به کسی که واقعا احتیاج داره، من خودم دیدم که چقد کمک مردمی به سمت ک ...

چشم تلاش میکنم با ماشین دوستم ببریم که از اون قدیمی بزرگ هاست

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
خانوما همسر بنده خودشون جمع ميكنه و همراه دو سه نفر ميبرن مستقيم ميرسونن دستشون فردا هم قرار ظهر را ...

کجا هستند؟ شهرشون و منطقه و ساعت میفرمایید

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
من همون هلال احمر شماره کارتش رو دارم نمی دونم واقعا ب دستشون میرسه یا ن

منم همونو داشتم و دوتا تو اینستا گرام

منم همونو داشتم و دوتا تو اینستا گرام

اس م س جمع آوری کمک میاد ولی اصلا نمیشه اعتماد کرد خود فتا هم هی پیام میده اینکه دولتی هم باز شک می کنم خدا کنه ب دستشون برسه 

خدا با من است 🙌🌹
اس م س جمع آوری کمک میاد ولی اصلا نمیشه اعتماد کرد خود فتا هم هی پیام میده اینکه دولتی هم باز شک می ...

ایشالله