2777
2789
عنوان

خ و ی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این هفته رو هم بارندگی گفتن، خدا خودش یه نظری بهشون بکنه

خدا هست ماهم هم وطن هامون رو داریم همه کمک میکنیم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

مرسی دوستان من ببینم با همکاری خانوادم چقدر میتونیم وسیله بخریم

امسال عید خرید نمیکنیم و کنار هم وطن هامون هستیم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
عزیزدلم اشکالی نداره میدونم سخته ولی کاریش نمیشه کرد ولی اگر پتو مرتب دارید بده هلال احمرتون من بخار ...

کاش جمع آوری میکردید خودتون مستقیم میبردید ‌.شوهرم من کامیون داره تو زلزله ای کرمانشاه یه ماشین کمک های مردمی بردیم وقتی رسیدیم اون جا یه سوله ای خیلی بزرگ از فرش ،پتو ،لباس، آب معدنی و کنسرو وخیلی چیزهای دیگه ای که اصلا قابل شمارش نبود ولی باور میکنی از ما اصلا رسید وسایلی که برده بودیم را نخواستند من خودم به چشم دیدم که هر کی اونجا کار میکرد هرچی دوست داشت میبرد با خوش ( منظور مردم عادی ) به نظر من نصف این وسایل هم بهشون نمیرسه. حیف که فیلمشونا پاک کردم.

خدا خیرتون بده، کاش مثل شما زیاد بود

قربونت برم من.زیاده عزیزم خودتونو نگاه کن من مطمینم زیاده 

کاش جمع آوری میکردید خودتون مستقیم میبردید ‌.شوهرم من کامیون داره تو زلزله ای کرمانشاه یه ماشین کمک ...

اخه من ماشینم سواریه جا زیاد نداره مگر با دوستام هماهنگ کنم ببرم

بیشترشون فرستادن شهرهای دیگه تو مساجد میمونن بقیه هم چادر دادن

آره یه بخشی اومدن مساجد ارومیه،ولی هنوز یسریا چادر ندارن،میگقتن چادر رو میارن اینجا میفروشن

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...