evans مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 عنوان وضعیت سایت .. | مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 62 پست وضعیت این سایت و موضوعاتی که پست میکنن بشدت غیر قبل تحملهاز عادی جلو دادن بی بندوباری تا ....باید ی فکر اساسی کنن مدیران این سایت اسم سایت فقط نی نی سایته ولی خیلی دارکهقشنگ وضعیت جامعه و دغدغه ها رو نشون میده🤮🤦 🫒 1401/11/11 | 23:56 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 والا افرادی هستن که از مطالب علمی و.. سایت میان استفاده کنند ولی امثال شما بچه سالها سایت رو به مسخره بازی میگیرن 🫒
0p0a0r0i عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 672 مگه اینجا مسجد همش چیزای مذهبی بزارن والا نه گلم منظورمون این نیست که همش مطالب مذهبی گذاشته بشه. منظور تاپیک های نامتعارف و ترویج بی بند و باریه که اثر بدی داره «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
مامان_دوفرشته3 عضویت: 1393/12/07 تعداد پست: 19502 من همین رو میگم یا درباره دوست پس.ره یا درباره پیچوندن شوهره یا چی کنیم شوهرم متوج ... یا ختم و صلوات و چله و دعا و حس ششم و فلان کلا شده خرافات منتظر اتفاقات خوبم
nana7668 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 6033 چندساله خواننده سایتم ولی چندوقته خودم اومدم ی جورایی حالم بد شده طرف میگه شوهرم سرده اون یکی میگه د ... من گفتم تو اقدامم بچه دار نمیشم یکی اومد گفت خوشبحالت من که سریع حامله میشم خوب نیست😐😐😐هر وقت یادش حرفش میفتم سکته مغزی میکنم😑 خدایا شکرت🙏🏻 قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 12952 خلاصه ای از وضعیت تاپیکای سایت نامزدم شوهرم خیانت حس ششم مادرشوهر خواهرشوهر بیاین عکس خ ... اره دقیقا بگن بیان عکس پسر خاله ی دختر عموی نوه عمهی همسایه ی خواهرشوهر خاله ی اقدس خانوم رو ببینین. نظرتونو بگین. اون موقع همه هجوم میارن تا عکس پسرخاله ی دختر عموی نوه عمه ی همسایه ی خواهرشوهر خاله ی اقدس خانوم رو ببینن. اخ خسته شدم نفسم گرفت
مانلی_مهرک_مانی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7844 موافقم استارتر خداروشکر هنوز ادمای عاقل اینجا هستن آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
reyhanehpsy عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 383 افرادی هستن که از مطالب علمی و.. سایت میان استفاده کنند ولی امثال شما بچه سالها سایت رو به مسخره باز ... امثال تو هم میان توهم خردمندی دارن چرت میگن. تو نیا توی این سایت اگه ناراحتی یا میتونی توی عرپست و تاپیک سرک نکشی که روحیت خراب نشه.
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 زنه با نصف مردای محل رابطع داره اینجا تاپیک میزنه وای چیکار کنم تهشم تا ی چی بهش میگی جوری گارد میگی ... منم دقیقا منظورم همین چیزهاست چندتا بچه هم میخونن فکر میکنن چیز خوبه البته منظورم از چندتا چند هزار یا میلیون کاربر هست 😶 🫒
zari_fe عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 3175 من گفتم تو اقدامم بچه دار نمیشم یکی اومد گفت خوشبحالت من که سریع حامله میشم خوب نیست😐😐😐 هر وقت ی ... طرف نوشته بود شپش دارم چنان بهش حمله شد و مسخرش کردن اصن متاسف شدم برا این حجم از ناآگاهی
im_felor عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 734 من گفتم تو اقدامم بچه دار نمیشم یکی اومد گفت خوشبحالت من که سریع حامله میشم خوب نیست😐😐😐 هر وقت ی ... تو هم بهش میگفتیاخیش خیالم راحت شد میتونی یه تنه امار جمعیت ایران رو ده پله بالا ببریزنیکه اسکل
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9087 عزیزم چرا از اون ور بوم میفتی ؟ راست میگن ایشون. یکسری مسائل نباید بازگو بشه عزیزم میتونم یه سوال درباره بارداری بپرسم؟ انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
0p0a0r0i عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 672 اولین قدم برای درست کردن اینجا باید ممنوع کردن تاپیکای خرافاتی مثل حس ششم و فال و ورق و... و تاپی ... واقعا با حس ششم مخالفم نمیدونم چرا هیچ نظارتی نیست روی اینطور تاپیک ها. فرقی با ف..ال نداره فقط اسمش عوض شده. «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
reyhanehpsy عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 383 منم دقیقا منظورم همین چیزهاست چندتا بچه هم میخونن فکر میکنن چیز خوبه البته منظور ... تو که خوبی چرا تهمت میزنی؟ بچه تویی که یاد نگرفتی آدمارو بفهمی و درک کنی.
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 امثال تو هم میان توهم هنرمندی دارن چرت میگن. تو نیا توی این سایت اگه ناراحتی یا میتونی توی عرپست و ت ... به امثال شما ها هرچقدر توضیع بدید متوجه نمیشید همون دکمه خروج بزن بچه جان خارج شو از این تاپیک 🫒
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 12952 بی بندو باریو اونایی اوردن که هزاران جور جلو پای مردم بدبختی اعتیادو خیانت اوردن بچه هاشون عشقو حال ... خدا لعنت کنه هر کی به مردم ما خیانت کرد و میکنه و خواهد کرد