2777
2789
عنوان

وضعیت سایت ..

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 62 پست
مگه اینجا مسجد همش چیزای مذهبی بزارن والا

نه گلم منظورمون این نیست که همش مطالب مذهبی گذاشته بشه. منظور تاپیک های نامتعارف و ترویج بی بند و باریه که اثر بدی داره

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندساله خواننده سایتم ولی چندوقته خودم اومدم ی جورایی حالم بد شده طرف میگه شوهرم سرده اون یکی میگه د ...

من گفتم تو اقدامم بچه دار نمیشم یکی اومد گفت خوشبحالت من که سریع حامله میشم خوب نیست😐😐😐

هر وقت یادش حرفش میفتم سکته مغزی میکنم😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

خلاصه ای از وضعیت تاپیکای سایت نامزدم شوهرم  خیانت حس ششم مادرشوهر خواهرشوهر بیاین عکس خ ...

اره دقیقا بگن بیان عکس پسر خاله ی دختر عموی نوه عمهی همسایه ی خواهرشوهر خاله ی اقدس خانوم رو ببینین. نظرتونو بگین. اون موقع همه هجوم میارن تا عکس پسرخاله ی دختر عموی نوه عمه ی همسایه ی خواهرشوهر خاله ی اقدس خانوم رو ببینن. اخ   خسته شدم نفسم گرفت   

افرادی هستن که از مطالب علمی و.. سایت میان استفاده کنند ولی امثال شما بچه سالها سایت رو به مسخره باز ...

امثال تو هم میان توهم خردمندی دارن چرت میگن. تو نیا توی این سایت اگه ناراحتی یا میتونی توی عرپست و تاپیک سرک نکشی که روحیت خراب نشه.

زنه با نصف مردای محل رابطع داره اینجا تاپیک میزنه وای چیکار کنم تهشم تا ی چی بهش میگی جوری گارد میگی ...

منم دقیقا منظورم همین چیزهاست 

چندتا بچه هم میخونن فکر میکنن چیز خوبه 

البته منظورم از چندتا چند هزار یا میلیون کاربر هست 😶

🫒
من گفتم تو اقدامم بچه دار نمیشم یکی اومد گفت خوشبحالت من که سریع حامله میشم خوب نیست😐😐😐 هر وقت ی ...

طرف نوشته بود شپش دارم چنان بهش حمله شد و مسخرش کردن اصن متاسف شدم برا این حجم از ناآگاهی

من گفتم تو اقدامم بچه دار نمیشم یکی اومد گفت خوشبحالت من که سریع حامله میشم خوب نیست😐😐😐 هر وقت ی ...

تو هم بهش میگفتی

اخیش خیالم راحت شد میتونی یه تنه امار جمعیت ایران رو ده پله بالا ببری

زنیکه اسکل

عزیزم چرا از اون ور بوم میفتی ؟   راست میگن ایشون. یکسری مسائل نباید بازگو بشه

عزیزم میتونم یه سوال درباره بارداری بپرسم؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اولین قدم برای درست کردن اینجا باید ممنوع کردن تاپیکای خرافاتی مثل حس ششم و فا‌ل و و‌رق و... و تاپی ...

واقعا با حس ششم مخالفم نمیدونم چرا هیچ نظارتی نیست روی اینطور تاپیک ها. فرقی با ف..ال نداره فقط اسمش عوض شده.

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
امثال تو هم میان توهم هنرمندی دارن چرت میگن. تو نیا توی این سایت اگه ناراحتی یا میتونی توی عرپست و ت ...

به امثال شما ها هرچقدر توضیع بدید متوجه نمیشید 

همون دکمه خروج بزن بچه جان خارج شو از این تاپیک 

🫒