2777
2789
عنوان

وضعیت سایت ..

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 62 پست

خلاصه ای از وضعیت تاپیکای سایت

نامزدم

شوهرم 

خیانت

حس ششم

مادرشوهر

خواهرشوهر

بیاین عکس خودم و دوس دختر سابق دوست پسر قبلی و دوست پسر جدید و دوست دختر دوست دوست پسر قبلیم و جدیدم😂

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما اینجا هم باید زور بالا سرتون باشه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
میدونق بیشتر چی بازدید میشه ومیره جلو بیا بگو دیشب رابطه داشتم 😂😂😂دیگه تا کجا که جلو نمیره

من همین رو میگم 

یا درباره دوست پس.ره

یا درباره پیچوندن شوهره 

یا چی کنیم شوهرم متوجه نشه 

یا تشویق به طلاق یا خیانت ه

🫒
مگه اینجا مسجد همش چیزای مذهبی بزارن والا

عزیزم چرا از اون ور بوم میفتی ؟ 

راست میگن ایشون. یکسری مسائل نباید بازگو بشه 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

مگه اینجا مسجد همش چیزای مذهبی بزارن والا

کی گفت مسجده ؟!؟

مطالبی اینجا میزارن که بشدت بد هست 

و کاربرهای از سن ۱۳ ۱۴ هستن تا بالا 

و یکی از پربازدید ترین سایت های کشور هست 

همین مطالب تاثیر خیلی بدی داره 

متوجه هستید ؟

🫒

متاسفانه جامعه ی ما فقط بلدن سراغ حاشیه برن و داستانهای زرد رو باور میکنن تا واقعیت اصلی

😅⁦👌🏻⁩

امروز به خودت قول بده از دیروزت یکم بهتر باشی.فقط یک درصد بهتر از دیروزت باش.مهم نیست زندگیت اون طور که میخواهی نیست.مهم نیست،آدمای اطرافت چجوری هستن.مهم نیست اگه از خودت خیلی راضی نیستی.فقط این مهمه که تو همون آدم دیــروز نباشی،یعنی امروز آدم جدیدی باشی!فقط یک درصد،کمتر به افکار منفیت فکر کن،یک درصد بیشتر بخند،یک درصد بیشتر شاد باش،یک درصد آروم تر باش،یک درصد بیشتر به رویاهات فکر کن،فقط یک درصد کافیه برای امروز.اگه میخوای تغییر کنی،نیاز نیست که یک شبه متحول بشی از (یک درصــد)شـروع کــن!با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم و آقایون بی زحمت در تاپیکای بنده حضور پیدا نکنند و پستی نذارند.لینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16752039893414

زنه با نصف مردای محل رابطع داره اینجا تاپیک میزنه وای چیکار کنم تهشم تا ی چی بهش میگی جوری گارد میگیره و به کارش میباله انگاری قرار بهش مدال هرز....گی بدن

اون وقت میاید میگین سانسور نکنید

فازتون چیه خدایی

چندساله خواننده سایتم ولی چندوقته خودم اومدم ی جورایی حالم بد شده طرف میگه شوهرم سرده اون یکی میگه درعوض شوهرمن هرشب بغلم میکنه بابا کم دل همدیگه رو خون کنید بجای پز دادن راهنمایی کنید 

بعد تاپیکایی که سوال مهم داری جواب نمیدنااا فقط منتظرن خیانت و مشروب و کتک و مادرشوهر باشه 

ولی خیلی بچه های نی نی سایت بهم کمک کردن چیزی ازشون یاد گرفتم اگه جوابتونو نمیدن برین سرچ بزنید تو تاپیکای دیگه زیاد صحبت کردن راجب هرچی سوال داری،انقدام دارک نیست اسی جان‌وقتی مملکت پر از مشکلاته مردم جایی برا خالی کردن خودشون دارن مثلا اکه اتفاق بدی برات بیفته روت نشه به‌کسی بگی فقط همین نی نی سایتیا اتیشتو میخوابونن