2777
2789
عنوان

وضعیت سایت ..

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 62 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی گفت مسجده ؟!؟ مطالبی اینجا میزارن که بشدت بد هست  و کاربرهای از سن ۱۳ ۱۴ هستن تا بالا&n ...

منم یه بار به همچین موردی خوردم خانمی داشت درمورد رابطه خیلی خیلیییییییییی باز و واضح سوال میپرسید تذکر دادم بچه توسایت هست 

موردحجوم قرارگرفتم ک این سایت مال همینه و فک کردی بچه ها نمیدونن اینچیزارو

دیگه ترجیح دادم سکوت کنم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بی بندو باریو اونایی اوردن که هزاران جور جلو پای مردم بدبختی اعتیادو خیانت اوردن بچه هاشون عشقو حال ...

ولی دلیل نمیشه ما مردم خودمون بی بندو باری رو رواج بدیم طرف تاپیک زده قبلا با یکی گروهی خوابیدم بازم پیام داده بیااگه نیای شوهرت میفهمه دودلم 

هرچقدم بقیه حالمونو بد کنن شعور و عقلمون دست خودمونه

شما با گذاشتن همچین تاپیکایی مثل خوابیدن گروهی یا ارتباط با مرد متاهل موافقی عزیزم؟

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
یا ختم و صلوات و چله و دعا و حس ششم و فلان کلا شده خرافات

حالا ختم و چله اشکالی نداره ولی حس ششم خرافات محضه حتی اگه درست در بیاد هم نباید اطمینان کرد چون احتمالش هست از جانب شیطان باشه، همونطوری که وسواس تو عبادات و افکار آزار دهنده از جانب اونه

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
تو هم بهش میگفتی اخیش خیالم راحت شد میتونی یه تنه امار جمعیت ایران رو ده پله بالا ببری زنیکه اسکل

روانی بود😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

ولی دلیل نمیشه ما مردم خودمون بی بندو باری رو رواج بدیم طرف تاپیک زده قبلا با یکی گروهی خوابیدم بازم ...

نه موافق نیستم اما دلیلشو ریششو‌در بیار همونی میشه که قبلش ریپلای کردی بازم به اونا ربط داره مردم همه چیو یاد میگیرن 

نه موافق نیستم اما دلیلشو ریششو‌در بیار همونی میشه که قبلش ریپلای کردی بازم به اونا ربط داره مردم هم ...

چ ارتباطی داره یکی بیاد جلوی شما بچشو بفرسته گروهی با مردا بخوابه شما خودت دخترت یا خواهرتو میفرستی؟ یا عقلانی تصمیم میگیری؟

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

یه سری مسائلو قبول دارم که عامدانه مطرح میشه و اکثرشونم تازه عضو شدن 

یه عده شونم در قالب سوالات زناشویی تاپیک میزنن شرح کامل روابط خصوصیشونو میگن 

در هر صورت چه مجرد چه متاهل باید رعایت کنه چی میگه 

امثال تو هم میان توهم خردمندی دارن چرت میگن. تو نیا توی این سایت اگه ناراحتی یا میتونی توی عرپست و ت ...

گلم بحث روحیه نیست، اینجا یه سایت عمومیه و هنجار ها باید حفظ شن تا حقوق همه رعایت بشه. اینجا در اصل برای راهنمایی خواستنه، نباید هر چیزی مطرح بشه

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
ممنونم  بعد ازیکسال اقدام باردار نشدن نازاییه و ترسناک؟

عزیزم شنیدم تا یکسال طبیعیه که بچه دار نشید 

بهتره دکتر مراجعه کنین 

ترسناک نیست. الان کلی علم پیشرفت کرده و خدا رو شکر درمان میشه. 

میگن مراکز ناباروری خیلی بهتر عمل میکنن تا پزشک متخصص زنان. 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

چ ارتباطی داره یکی بیاد جلوی شما بچشو بفرسته گروهی با مردا بخوابه شما خودت دخترت یا خواهرتو میفرستی؟ ...

چی میگی تو خنگی چیزی هستی من مگه گفتم خوشم‌میاد میگم باعث وبانیش اونان بفهم باز حرف خودتو بزن مثل شنقلا