evans مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 649 عنوان وضعیت سایت .. | مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 62 پست وضعیت این سایت و موضوعاتی که پست میکنن بشدت غیر قبل تحملهاز عادی جلو دادن بی بندوباری تا ....باید ی فکر اساسی کنن مدیران این سایت اسم سایت فقط نی نی سایته ولی خیلی دارکهقشنگ وضعیت جامعه و دغدغه ها رو نشون میده🤮🤦 🫒 1401/11/11 | 23:56 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15934 عزیزم میتونم یه سوال درباره بارداری بپرسم؟ بله حتما 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
reyhanehpsy عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 383 به امثال شما ها هرچقدر توضیع بدید متوجه نمیشید همون دکمه خروج بزن بچه جان خارج شو از این تاپی ... اگر با بچگی من تو احساس بزرگی میکنی، باشه من بچم🙂
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9089 کی گفت مسجده ؟!؟ مطالبی اینجا میزارن که بشدت بد هست و کاربرهای از سن ۱۳ ۱۴ هستن تا بالا&n ... منم یه بار به همچین موردی خوردم خانمی داشت درمورد رابطه خیلی خیلیییییییییی باز و واضح سوال میپرسید تذکر دادم بچه توسایت هست موردحجوم قرارگرفتم ک این سایت مال همینه و فک کردی بچه ها نمیدونن اینچیزارودیگه ترجیح دادم سکوت کنم انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
مانلی_مهرک_مانی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7844 بی بندو باریو اونایی اوردن که هزاران جور جلو پای مردم بدبختی اعتیادو خیانت اوردن بچه هاشون عشقو حال ... ولی دلیل نمیشه ما مردم خودمون بی بندو باری رو رواج بدیم طرف تاپیک زده قبلا با یکی گروهی خوابیدم بازم پیام داده بیااگه نیای شوهرت میفهمه دودلم هرچقدم بقیه حالمونو بد کنن شعور و عقلمون دست خودمونهشما با گذاشتن همچین تاپیکایی مثل خوابیدن گروهی یا ارتباط با مرد متاهل موافقی عزیزم؟ آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
0p0a0r0i عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 672 یا ختم و صلوات و چله و دعا و حس ششم و فلان کلا شده خرافات حالا ختم و چله اشکالی نداره ولی حس ششم خرافات محضه حتی اگه درست در بیاد هم نباید اطمینان کرد چون احتمالش هست از جانب شیطان باشه، همونطوری که وسواس تو عبادات و افکار آزار دهنده از جانب اونه «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
nana7668 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 6033 تو هم بهش میگفتی اخیش خیالم راحت شد میتونی یه تنه امار جمعیت ایران رو ده پله بالا ببری زنیکه اسکل روانی بود😑 خدایا شکرت🙏🏻 قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9089 بله حتما ممنونم بعد ازیکسال اقدام باردار نشدن نازاییه و ترسناک؟ انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
cutii عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2768 ولی دلیل نمیشه ما مردم خودمون بی بندو باری رو رواج بدیم طرف تاپیک زده قبلا با یکی گروهی خوابیدم بازم ... نه موافق نیستم اما دلیلشو ریششودر بیار همونی میشه که قبلش ریپلای کردی بازم به اونا ربط داره مردم همه چیو یاد میگیرن
مانلی_مهرک_مانی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7844 نه موافق نیستم اما دلیلشو ریششودر بیار همونی میشه که قبلش ریپلای کردی بازم به اونا ربط داره مردم هم ... چ ارتباطی داره یکی بیاد جلوی شما بچشو بفرسته گروهی با مردا بخوابه شما خودت دخترت یا خواهرتو میفرستی؟ یا عقلانی تصمیم میگیری؟ آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
anahita۹۰ عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 1547 یه سری مسائلو قبول دارم که عامدانه مطرح میشه و اکثرشونم تازه عضو شدن یه عده شونم در قالب سوالات زناشویی تاپیک میزنن شرح کامل روابط خصوصیشونو میگن در هر صورت چه مجرد چه متاهل باید رعایت کنه چی میگه
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41598 سلام به همه رسیدگی میشه ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
0p0a0r0i عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 672 امثال تو هم میان توهم خردمندی دارن چرت میگن. تو نیا توی این سایت اگه ناراحتی یا میتونی توی عرپست و ت ... گلم بحث روحیه نیست، اینجا یه سایت عمومیه و هنجار ها باید حفظ شن تا حقوق همه رعایت بشه. اینجا در اصل برای راهنمایی خواستنه، نباید هر چیزی مطرح بشه «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15934 ممنونم بعد ازیکسال اقدام باردار نشدن نازاییه و ترسناک؟ عزیزم شنیدم تا یکسال طبیعیه که بچه دار نشید بهتره دکتر مراجعه کنین ترسناک نیست. الان کلی علم پیشرفت کرده و خدا رو شکر درمان میشه. میگن مراکز ناباروری خیلی بهتر عمل میکنن تا پزشک متخصص زنان. 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
cutii عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2768 چ ارتباطی داره یکی بیاد جلوی شما بچشو بفرسته گروهی با مردا بخوابه شما خودت دخترت یا خواهرتو میفرستی؟ ... چی میگی تو خنگی چیزی هستی من مگه گفتم خوشممیاد میگم باعث وبانیش اونان بفهم باز حرف خودتو بزن مثل شنقلا
0p0a0r0i عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 672 سلام به همه رسیدگی میشه ببخشید ممکنه به تاپیک های حس ششم هم رسیدگی بشه؟ واقعا ترویج خرافات هست «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»