2777
2789
عنوان

احساس میکنم از زندگیم هیچی نفهمیدم

1178 بازدید | 83 پست

حسرت خیلی چیزا میخورم

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط حسرت شوهر و میخورم اخه من شوهری ام ولی خاستگار ندارم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
من فقط حسرت شوهر و میخورم اخه من شوهری ام ولی خاستگار ندارم

چن سالته

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

من فقط میخوام زودتر برم خونه خودم😐😑حوصلم سر رفت اینجا 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

مثلن دوست داشتم عروسیم جور دیگه ای برگذار میشد یا خیلی چیزای دیگه ک گذشته و برنمیگرده

منم حسرت به دلمه، محتاج سیصد هزارتومنم ازصبح زنگ زدم التماس همه کردم کسی نداشت بهم بده رو زدم به جوادالائمه تاجمعه سیصد تومن برام جورکنه یکی از آرزوهام با اون پول جورمیسه😔😔🙏🏻🙏🏻

یارب مددی کن😔

هععععععي روزگاااااررر

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد