atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 عنوان ببنید این حفاظ چطورع ؟+ عکس 172 بازدید | 5 پست خانما من حس میکنم خیلی نزدیک ب همه. بنظرتون عمودی هارو یکی درمیون بردارین بهترنمیشه؟زیادشلوغ نشد؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤ 1401/11/10 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 خوبه بذار محکم باشه خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
atarod99 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2639 خوبه بذار محکم باشه ببینید این عمودی ها فقط برای زیبایی محکمیش همون خطوط افقیه بازم همین خوبه، ؟ واس تمام پنجره هامون همینه .شبیه زندان نمیشه؟ اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13334 نه خوبه حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 ببینید این عمودی ها فقط برای زیبایی محکمیش همون خطوط افقیه بازم همین خوبه، ؟ واس تمام ... ن بابا خوبه سخت نگیر خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.