2777
2789
عنوان

زایمان تو بیمارستان سیدالشهدا

5064 بازدید | 7 پست

دوستان کسی این بیمارستان سز انجام داده 

کدوم دکتر دستمزد کمتری میگیره برای سزارین آزاد 

اگه کسی رو سراغ دارید لطفا معرفی کنید چون فعلا دکتر ندارم 

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   
سلام عزیزم شما بیمارستان سیدالشهدا میخوای بری؟  منم دو دل هستم برم اونجا یانه شنیدم کار دکتر ...

سلام گلم ببخش دیر دیدم 

اره من عید سزارین میشم رفتم بیمارستان و دکترو دیدم هردو عالی بود پرسیدمم گفت دستمزد جدا نمیگیرم فقط هزینه بیمارستانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم ببخش دیر دیدم  اره من عید سزارین میشم رفتم بیمارستان و دکترو دیدم هردو عالی بود پرسید ...

الان شما تو گروه مادران ممتاز که توی ایتا تشکیل دادن برای مادرای باردار بیمارستان سید الشهدا هستید؟ 

بسلامتی ان شاء الله زایمان کنید میشه بگید هزینه اش چقدره؟ 

من بیمه تامین اجتماعی دارم و سزارین میشم چون بچه اولم سزارین بود

الان شما تو گروه مادران ممتاز که توی ایتا تشکیل دادن برای مادرای باردار بیمارستان سید الشهدا هستید؟& ...

ن عزیزم متاسفانه چون زیاد دکتر نمیرم عضو هیچی نیستم ولی ازاد از بیمارستان پرسیدم هزینه رو گفت ۹۸۰۰ تو که بیمه داری حتما خیلی کم میکنن ،ولی در کل جای خوبیه من اوایل بیمارستان مردم میرفتم نزدیکمونه ۱۱۰ویزیت دکتربود دودیقه ای میگفت برو ..اینجا۷۵بود خیلی بیشتراهمیت میدادن چه ماما چ خود دکترمحمدی

ن عزیزم متاسفانه چون زیاد دکتر نمیرم عضو هیچی نیستم ولی ازاد از بیمارستان پرسیدم هزینه رو گفت ۹۸۰۰ ت ...

ممنونم ازت عزیزم ان شا الله بسلامتی زایمان کنی و همه چی خوب باشه، منم دعا کن مامان سید حسین و سید محسن هستم😍

منم برات دعا میکنم❤️

ممنونم ازت عزیزم ان شا الله بسلامتی زایمان کنی و همه چی خوب باشه، منم دعا کن مامان سید حسین و سید مح ...

ایشاله ب سلامتی و دلخوش فارغ شی عزیزدلم  

ماشالله خدا گل پسراتو حفظ کنه