2821
2789
عنوان

ذکر یونسیه🥺🧎🏻‍♀️

3862 بازدید | 37 پست

بچه ها کی از این ذکر حاجت گرفته؟

دقیقا چطوری؟

آیه بعدیشم میگید عایا؟

چند بار بگیم؟

چه موقعی بگیم؟

کلا هرچی میدونید دیگ بگید مرسی 

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ فایده ای دارع این ذکر

آرامش بخشه اذکار پر ازفایدن

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

🌱متن ذكر :

لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ «87»

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ«88» سوره انبياء

خط اول ذكر يونسيه هست، و خط دوم ادامه ذكر يونسيه كه اون كاربر گفت بايد خونده بشه تا حاجت گرفت. كسايي كه ميپرسن چيو بايد بخونيم؟ دقيقا همين دو خط بالارو بايد بخونيد🌹

✨معني ذكر: (خداوندا) جز تو معبودى نيست، تو پاك و منزهى (و) همانا من از ستمكاران بودم (و نمى‌بايست مردم را بخاطر سرسختى‌شان رها كرده و تنها بگذارم).

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ «88»

پس (دعاى) او را اجابت كرديم و او را از آن اندوه نجات داديم و ما اين چنين، مؤمنان را نجات مى دهيم.

مفهوم ذكر : این ذکر میگه خدايي كه بعد از چند روز یونس از دهن ماهی سالم بیرون کشید 

پس میتونه حاجت توروهم بده به قدرتش ایمان بیار🌹

⭕️حواستون باشه وقتي داريد ذكر ميگيد توي دلتون نخونيد، بايد كلمات بر "زبانتون" جاري بشن🌹

•این راهی که من میرم؛تهش قشنگه^^!🎬🧡'️ 

من تو چند تا تاپیک دیگه هم گفتم چندبار ازاین ذکر حاجت گرفتم درست مثل یه معجزه عجیب.ولی اصلا نیازی نیست حتما تعدادبالاباشه شما اصلا بیست باربگو امااااااا من باهمه ی توکلم گفتم انگارکه واقعاا ازته قلبم مطمعن بودم دیگه حاجتمو گرفتم نه تلقین کنی واقعا ایمان داشته باشی به ذکری که میگی که حاجتت رومیده.

ذکر سنگینی هست  ایه بعدش حتما باید بگی  اما کلا زیر نظر استاد میگن

استاد چی؟

از کجا استاد گیر بیارم؟

🌱متن ذكر : لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ «87» فَاسْتَجَبْ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10243732/%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d9%93%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%87-%d8%b4%d8%af%d9%86-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b1%d9%85%d9%87%d9%85?postId=271951649

•این راهی که من میرم؛تهش قشنگه^^!🎬🧡'️ 

من حاجت گرفتم 40 روز 400 مرتبه . آیه بعد شو نمیگم سنگینی هم توش ندیدم استادم نداشتم . هر وقتم به کل آیه فکر میکنم از اینکه خداوند نجاتم میده لبخند میزنم ناخود آگاه و شاد میشم .  تجربه شخصیمه که خداوند هر آنچه از این طریق به هر انسانی داده خیر مداوم و مستمر توش بوده

من تو چند تا تاپیک دیگه هم گفتم چندبار ازاین ذکر حاجت گرفتم درست مثل یه معجزه عجیب.ولی اصلا نیازی نی ...

مرسی عزیزممممممم

چجوری گفتی آیه بعدیشم گفتی چندتا گفتی میشه بگی