2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه🥺🧎🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3994 بازدید | 37 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من حاجت گرفتم 40 روز 400 مرتبه . آیه بعد شو نمیگم سنگینی هم توش ندیدم استادم نداشتم . هر وقتم به کل ...

ایولا مرسی گلم دستت درد نکنه🤩😍

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
گلم میدونم ذکره،آیه اش رو نمیدونستم

گلم میترسم اشتباه تایپ کنم واس این نمینویسم

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
گلم میترسم اشتباه تایپ کنم واس این نمینویسم

ممنون عزیزم دوستان گذاشتن خوندم،ولی منظورشون از سنگینی چیه نفهمیدم 

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

ذکر گفتن ب همین راحتی نیست 

ب بعضی ها میفته بعضی ها گره بیشتر میشه 

اینم که میگم دیدم 

برای همین میگم زیر نظر یک استاد و با حروف ابجد اسمتون بگید 

اساتید قرانی و معنوی زیاد هستند میتونید کمک بگیرید 

ذکر گفتن ب همین راحتی نیست  ب بعضی ها میفته بعضی ها گره بیشتر میشه  اینم که میگم دیدم&nb ...

وا اولین باره میشنوم 

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

عزیزم من که باور ندارم کلا یک آیه قرآن هست و خیلیا حاجت گرفتن و قطعا آرامش بخشه اونایی هم که میگن مشکلشون بدتر شده چون به این ذکر باور قلبی و عمیق نداشتن

تو کارتون گره میفته گرفتاری پیش میاد 

ذکر لا اله الا اللّه یکی از اساتید قرانی میگفت همینطوری نگید چون امتحان میشید با توجه ب معنیش

ذکر گفتن ب همین راحتی نیست  ب بعضی ها میفته بعضی ها گره بیشتر میشه  اینم که میگم دیدم&nb ...

بنظرم اینم یه نوع روش پول درآوردن واسه بعضی آدماس،وگرنه به هر طریقی برس سمت خدا محاله دست خالی برگردی،حداقل درمورد خودم ک همین بوده.

آخه اصلا نمیتونم قبول کنم خدا با شرط بهم چیزیو میده،خدا ب این مهربونی

یکی میگفت زیارت عاشورا با صد لعن سنگینی میاره بنده پیامکی از مرجع تقلید پرسیدم گفتن خیر

افرین خوب کردی بهشون اعتماد نکردی واقعا نمیدونم چی بگم آخه زیارت عاشورا ای خدااااا خودت نجات‌مان بده

عزیزم من که باور ندارم کلا یک آیه قرآن هست و خیلیا حاجت گرفتن و قطعا آرامش بخشه اونایی هم که میگن مش ...

موافقم