2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه🥺🧎🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3994 بازدید | 37 پست
بنظرم اینم یه نوع روش پول درآوردن واسه بعضی آدماس،وگرنه به هر طریقی برس سمت خدا محاله دست خالی برگرد ...

پول نمیگیرن عزیزم 

من بارها دست خالی برگشتم دفعه اخر دل شکسته 

نمیدونم تجربه خودم هم هست انشالله شماها حاجتتون بگیرید

افرین خوب کردی بهشون اعتماد نکردی واقعا نمیدونم چی بگم آخه زیارت عاشورا ای خدااااا خودت نجات‌مان بده

من هر چی میشنوم که شک دارم از دفتر مرجع تقلیدم میپرسم

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کارتون گره میفته گرفتاری پیش میاد  ذکر لا اله الا اللّه یکی از اساتید قرانی میگفت همینطوری ...

عجیبه واقعا حرفتون برام

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
ذکر گفتن ب همین راحتی نیست  ب بعضی ها میفته بعضی ها گره بیشتر میشه  اینم که میگم دیدم&nb ...

عزمزمه دستتون درد نکنه ممنونم که نظرتون رو گفتید😊🙏

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
پول نمیگیرن عزیزم  من بارها دست خالی برگشتم دفعه اخر دل شکسته  نمیدونم تجربه خودم هم هست ...

شاید با اعتماد و اعتقاد نرفتی،منکه خودم خیلی وقتا بدون حتی کوچکترین ذکر،فقط گفتم خدایا امیدم فقط به توعه نا امیدم نکن،واقعا فقط با همین جمله ب خواسته هام میرسم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

بچه ها شمارو قسم نیت پاکتون تروخدا منم دعا کنین شوهرم برگرده ب زندگیمون منم دعاتون میکنم زیارت عاشورا باز میکنم ثوابشو ب کسایی ک دعام کردن میفرستم محتاج دعاتونم تروخدا دعا کنید