2777
2789
جدی تاالان همه حس ششمیا میگفتن پسر😂 امروز همه میگن دختر کدومو اعتماد کنم😁😂 زمانش چی عزیزم چیزی ...

اینا فقط یه حسه ۵ماه دیگه باردار میشی

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی؟؟؟ خدا از زبونت بشنوه  حس هات چه قدر درستن؟ جنسیت چیه ؟ تو رو خدا بهم بگو

تقربیا ۸۰ درصد مواقع درست در میاد،انشالله بحق فاطمه زهرا ناامید نمیشی، جنسیت هم حسم میگه پسر

🦋🌈
اینا فقط یه حسه ۵ماه دیگه باردار میشی

ممنون جواب دادی

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
تقربیا ۸۰ درصد مواقع درست در میاد،انشالله بحق فاطمه زهرا ناامید نمیشی، جنسیت هم حسم میگه پسر

مامان بابام کی آشتی میکنن کی نامزد میکنم باهاش؟

لطفا جواب بده ❤

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤

الهی که خدا خیرت بده 

برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
دوستت داره اما یکمی دو دل هست

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟فامیل یا غریبه؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
مامان بابام کی آشتی میکنن کی نامزد میکنم باهاش؟ لطفا جواب بده ❤

راه سختی در پیش رو داری اما در نهایت ب چیزی ک میخوای میرسی، آشتی پدر مادرت هم کمی زمان میبره مثلا ۳ماه اینا

🦋🌈
الهی که خدا خیرت بده  برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا

سفره حضرت زهرا داریم تاحالا کسیو ناامید نکرد برات نذر میکنم اگ حاجت گرفتی تا سال بعد شهادت حضرت زهرا  هزارتا صلوات برای سفره بفرستی!!اگر نتیجه دلخواهتو گرفتی بزودی

🦋🌈
عزیز جان حس ششمی؟حست به همسر سابقم چیه؟واقعا وقتی میگه دوسم داره چرا اون کارو کرد نه میدونم دوسش د ...

همسرت دوستت داره اما توسط ی نفر تحریک میشه، یه جورایی دو قطبی هست نه میتونه از تو دل بکنه ن میتونه جوری ک تو میخوای باشه،،، در آخر نتیجه چندان مطلوبی نمیبینم با همسر سابقت، زندگیتون اگ مجدد اوکی بشه سختی توش هست

🦋🌈
سفره حضرت زهرا داریم تاحالا کسیو ناامید نکرد برات نذر میکنم اگ حاجت گرفتی تا سال بعد شهادت حضرت زهرا ...

قربونت برم چشم حتمااآااا

لطفا برام دعا کن اسمم فرانک هست

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
همسرت دوستت داره اما توسط ی نفر تحریک میشه، یه جورایی دو قطبی هست نه میتونه از تو دل بکنه ن میتونه ج ...

گلم جوابمو ندادی 

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟فامیل یا غریبه؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.