2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشش نمیاد ازت🥰 حس من این بود 

حست درمورد زمان بارداریم چیهه وجنسیتش❤️❤️

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

اگر حسی بهت داره شهامت گفتنشو نداره پس شجاع نیست با هنوز جراتشو پیدا نکرده 

یا علاقه ی واقعی ندارع که نتونسته روی دلش پا بزاره

یا منتظر موقعیت مناسبه 

یا اصلا علاقه ای ندارع 

کلا این حالتها هست

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
سو استفاده

اگ حس ششمی حستو درمورد زمان بارداریم بگو لدفا❤️🙂

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
دختر

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟فامیل یا غریبه؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
ایول این خیلی نزدیک بود به موقعیت من

کلا موقعیت همه همینه😂

پس اصلا فکرش نباش

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
حس میکنم تا اردیبهشت خبر خوبی میشنوی شاید بارداری باشه و جنسیتش حسم میگه دختره

حست میگه من کی باردار میشم؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا