2777
2789
دوقطبی نبود ،روانشناس گفت پیش فعالی داره،،وشدیدا گرمه،،وخیلی دوست داره،جدا نشو این مردا بهترین مرد ...

تو زندگیتون سختی میبینم ولی آخرش خوبه با تحمل و صبر شما، جدایی ندارید اگر هم جدایی باشه ب درخواست شماست ن اون 

🦋🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اگه برگردم هست؟اخه نزدیک یه ساله جدا شدم ،،اره خودم خواستم جدا بشم

میگم سختی تو زندگیت هست اگر برگردی، یکم تحمل و صبر داشته باشی ممکنه خوب بشه زندگیتون، همسرت دوستت داره خیلی یه جورایی دست خودش نیست اشتباهاتی ک میکنه 

🦋🌈
ببخشید ندیدم، بله آخرش با ی آدم خوب با شغل دولتی ک داره ازدواج میکنی، آشناست طرفت

عزیزم میشه ب منم بگی 

حست. چیه بهم 

کی مامان میشم.. 

الان ممکنه باردار باشم؟ 

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️
همسرت دوستت داره اما توسط ی نفر تحریک میشه، یه جورایی دو قطبی هست نه میتونه از تو دل بکنه ن میتونه ج ...

منم میگی حس پسرخالم بهم چیه ؟؟؟

چند وقت دیگه باهاش چت میکنم؟؟

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
تو زندگیتون سختی میبینم ولی آخرش خوبه با تحمل و صبر شما، جدایی ندارید اگر هم جدایی باشه ب درخواست شم ...

ميشه جواب منم بدي 

اسمم مريم عه 

عقدم 

حس شوهرم چيه ، ؟ دوست داره منو 

دوست داره عروسي بگيريم يا دنبال بهانه است بهم بزنه ؟

میگم سختی تو زندگیت هست اگر برگردی، یکم تحمل و صبر داشته باشی ممکنه خوب بشه زندگیتون، همسرت دوستت دا ...

دقیقا عزیزم خودمم میبینم ،انگار دست خودش نیست🤕🥺

عزیزم میشه حستو راجب دوستیش بگی،در چه حد

بود؟