2777
2789
عنوان

احساس میکنم دیگه دوس دارم ازدواج کنم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 40 پست
هست عاغا هست مگه میشه نباشه شما بداشو دیدی هنوز قسمتت نشده خوباشو ببینی

تو همین نی نی سایت ، خودتون ببینید ! 

چقدر تاپیک خیانت زیاد شده ، اکثرا هم خیانت مرد به زن هستش ! 

نمی‌خوام بگم همه خیانت میکنن ولی شاید از هر ۱۰ نفر ۷ نفر خیانت کنن و...

خلاصه کلام ،ادم اصیل و چشم پاک چه دخترش چه پسرش خیلی کم شده !🙂

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
تو همین نی نی سایت ، خودتون ببینید !  چقدر تاپیک خیانت زیاد شده ، اکثرا هم خیانت مرد به زن هست ...

اینجا محیطش اینجوریه اونایی زندگیشون خوبه وقت اینجور جاهارو ندارن به زندگی قشنگشون میرسن اینجا اغراقم زیاده ولی من هم دخترشو هم پسرشو سراغ دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا محیطش اینجوریه اونایی زندگیشون خوبه وقت اینجور جاهارو ندارن به زندگی قشنگشون میرسن اینجا اغراق ...

شما ، خودت به خانومت وفاداری ؟! 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
شما ، خودت به خانومت وفاداری ؟! 

من مجردم هنوز اگه متاهل بودم هیچ وقت تواینجور سایتایی وقت نمیزاشتم و عضو نمیشدم و قطعا اگه یه روزی متاهل شم بهش تا پای جونم وفادار میمونم شک نکن

شما تا شب بگو هست ولی من تا با چشم خودم نبینم اینجور آدمی رو باور نمیکنم ،همیچن آدمی وجود خارجی داشته باشه ! 

من مجردم هنوز اگه متاهل بودم هیچ وقت تواینجور سایتایی وقت نمیزاشتم و عضو نمیشدم و قطعا اگه یه روزی م ...

خوبه 

شما تا شب بگو هست ولی من تا با چشم خودم نبینم اینجور آدمی رو باور نمیکنم ،همیچن آدمی وجود خارجی داشت ...

برات دعا میکنم ایشالله به زودی ببینی و یکی نصیبت شه ودلت اروم شه و لبت خندون

برات دعا میکنم ایشالله به زودی ببینی و یکی نصیبت شه ودلت اروم شه و لبت خندون

ممنون

ایشالا کسی وارد زندگیت بشه ک هر روزتو رویایی بکنه 

من عاشق مردی ام ک از وختی باهاشم زندگیم خیلی قشنگه 

برات این زندگی رو ارزو میکنم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏