2789

زینب جان با حرص خوردن تو هیچ چی درست نمیشه 

من برای طلاق هم میخواستم اقدام کنم خونوادمم پشتم بودن بابام گفت یکی رفته قدم دوتا روچشم در این حد

مشاورم گفت زندگی مشترک فقط عاطفی و احساسی نیست تو این زندگی چیا به دست آوردی 

دیدم زندگی زیر صفر با من شده صد

من خودم بچه طلاقم پدرو مادرم هیچ وقت کم برامون نزاشتن ولی همیشه خلا نبودنشون کنار هم حس میشد برامون با اینکه یه زندگی پر از دعوا بود اون زندگی 

شاید یکی بگه باشه چه ربطی داره ولی من دوست نداشتم تمام گذشتم برای دخترم تکرار بشه 

پس اینم دلیل دوم برای موندن

دلیل سوم بارها بهم گفت فکر اینکه بچرو بهت بدم از سرت بیرون کن

الان من زندگی عاطفی ندارم و نمیخوامم با کس دیگه داشته باشم چون نمیتونم به جنس مذکر دیگه ای اعتماد کنم

حتی با اینکه تمام هورمونام اوکی هست نیاز جنسی ندارم 

این انتخاب من بود موندن به خاطر بچم 

بعضی وقتا میگم بچم از آب و گل دربیاد مستقل بشه  منظورم به ازدواج نیست فرداش از این خونه میرم 

تا شده حداقل یه روز چشمام تو چشم کسی که باعث مردنم تو اوج جوونیم بود باز نشه

تو هم انتخاب کن 

اگه میتونی جدا شو اگه نه ادا دربیار ولی به کهنه بچتم نگیرش فقط به چشم یه حمال ببینش که پول درمیاره برای بچه ها

من بعد بچه اولم دوبار باردار شدم 

یه بار اون بادکنه 😁پاره شد که اورژانسی خوردم ولی روز پری بی بی زدم مثبت درومد 

یه بارم بعد از چند سال قرض ضد بارداری خوردن خطا داد 

جفتشم انداختم 

گناه مال بچه ای که تو زندگی بیاد که مادرش پدرشو دوست نداره

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدا یعنی الان شما درک میکنید که به خاطر شما موند و ادامه داد؟ نمیگید به ما چه میخواستی نمونی ؟؟ من ...

اره گلم درک میکنیم چونکه رنج های مادرمونو دیدیم ابروداری کردنشودیدیم چرااخه خیانت میکنه ب خانوادش گفتین

اره گلم درک میکنیم چونکه رنج های مادرمونو دیدیم ابروداری کردنشودیدیم چرااخه خیانت میکنه ب خانوادش گف ...

درد داره مشاورم رفتیم نیگه من خیانت نمیکنم 

از بچگی درست تربیت نشده هرکاری کرده مقصر نبوده اجازه هر کاریم داشته ون پسر بوده 

نمیگفتم 

میگفتم جاو بقیه آبروش نره همه روش یه حساب دیگه کردن 

ولی گفتمم فرقی نکرد 

الانم برام بیتفاوته 

دخترم زیر بال و پرم باشه بسه انقدر مریض هست که میدونم اگه طلاق بگیرم دخترمم ببرم زجرمون میده 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
درد داره مشاورم رفتیم نیگه من خیانت نمیکنم  از بچگی درست تربیت نشده هرکاری کرده مقصر نبوده اجا ...

الهی بگردم خیلی بده میدونم چی میگی من شوهرم خیانت نمیکنه شایدم میکنه من نمیفهمم ولی خیلی بی احساسه دلم برای پسرم میسوزه خیلی دوست داره ما سه تا کنارهم باشیم کاش راه نجات داشتم میرفتم