1اینکه فرضا یکی یه اسکرین از پیام یه بنده خ ای گذاشته و کمکمیخاد
و اسم طرفو خط زده و حاللا یک قسمتیش یادش رفته خط بزنن
یکی اون عکسو اینجا میبینه و سریع طرف پاکش میکنه
همونی یکی دونفر میان اسمو مینویسن
که عه فلان جونت اینو گفته
یا فلان جونو(ایسمش(اذیت نکن
واقععا رفتاار رومخیهه
2 یکیشم این که طرف موضوع دینی یا مربطو به اجنه عا و شیطان موضوع میزاره و تاکییددد و تاکید میکنه ک کساایی ک اعتفقادی ندارن نیان و چیزی نگن ک حالمون بد نشه و بی احترراامیم بهتتوون نشه و میبینی که از اول تا اخر تو کامنتا نوشتن توهم زدی برو روانشناس اینا چ چرتیه ک میگید
حتی دیدم در رابطه با جن عااشق یکی نوشته بود خاستگار ندارید دارید خودتونو توجیه میکنید؟اخه به این زشتیی دل شکستنن؟؟ اخه طررف هم ک گفت راضی نیسیین نیااین
3 هم اینکه خانومای نر پرست به اصطلاح مردی که اینجا متاهلم هسن و با کاربری زن میان اینجا با زنا ل ا س میزننو بهشون مشااوره میدن ک خودمم کم تجربه شو داشتم اما
و یکی میاد تاپیک زنانه میزنه و میگه خاطره مه یا هرچی همه زنا ی مرد پرست میان مینویسن زشته نگو مرد هست خب پس دقیقا این ساایت برا چیه؟؟اسم سایت سایت باردااری و زایمان هست یعنی یک لحظه به ذهنتون خطور نکرد ک کسی ک نباید بیاد این مردان؟؟؟؟
زن دیگه چراا اینطوری میکنه؟؟؟؟!
و 4رم هم اینکه یکی میاد میگه ماادر ندارم خواهر ندارم مادرشوههررمم باهام خوب نیست یا هررچی میخوام از شما سوال بپرسم درمورد هرچییز شخصی ک سوال دارنو بپرسنو اینا حالا میپرسن
همه زنا میپررنن بهشون کی تا خالا زنا انقد بی حیا شدن فک نمیکنید اینا شخصیه فلان اول اینکه اینجا کی کیو میشناسه؟
بعدم چرا فکر کردید فقط میتونید اینجا بگید خواهرشوهرم طلا خرید حسودی کردم
بچش پسر بود حسووددیم شد؟؟؟؟
پ ن:ببخشید زیاد شد
پ ن ؛در رابطه با نررهایی که گفتم به خانما و اقایانِ..برنخوره چون صررففا و صررففا منظورم هموناییه ک خودتون میدونید.. نه اونای ک محترمانه اینجان که همونم نباید باشن ولی خب دیگهکااری کردن ک ما ب همینمراضی ایم
منظور من با اون نرهاییه که اگر یک زن درمورد جاهای خصوصی بدنش تامیک زد زود بهش درخواست میدن یا نظرر میددن!!!