2777
2789

1اینکه فرضا یکی یه اسکرین از پیام یه بنده خ ای گذاشته و کمکمیخاد

و اسم طرفو خط زده و حاللا یک قسمتیش یادش رفته خط بزنن

یکی اون عکسو اینجا میبینه و سریع طرف پاکش میکنه

همونی یکی دونفر میان اسمو مینویسن

که عه فلان جونت اینو گفته

یا فلان جونو(ایسمش(اذیت نکن

واقععا رفتاار رومخیهه

2 یکیشم این که طرف موضوع دینی یا مربطو به اجنه عا و شیطان موضوع میزاره و تاکییددد و تاکید میکنه ک کساایی ک اعتفقادی ندارن نیان و چیزی نگن ک حالمون بد نشه و بی احترراامیم بهتتوون نشه و میبینی که از اول تا اخر تو کامنتا نوشتن توهم زدی برو روانشناس اینا چ چرتیه ک میگید

حتی دیدم در رابطه با جن عااشق یکی نوشته بود خاستگار ندارید دارید خودتونو توجیه میکنید؟اخه به این زشتیی دل شکستنن؟؟ اخه طررف هم ک گفت راضی نیسیین نیااین

3 هم اینکه خانومای نر پرست به اصطلاح مردی که اینجا متاهلم هسن و با کاربری زن میان اینجا با زنا ل ا س میزننو بهشون مشااوره میدن ک خودمم کم تجربه شو داشتم اما

و یکی میاد تاپیک زنانه میزنه و میگه خاطره مه یا هرچی همه زنا ی مرد پرست میان مینویسن زشته نگو مرد هست خب پس دقیقا این ساایت برا چیه؟؟اسم سایت سایت باردااری و زایمان هست یعنی یک لحظه به ذهنتون خطور نکرد ک کسی ک نباید بیاد این مردان؟؟؟؟

زن دیگه چراا اینطوری میکنه؟؟؟؟!

و 4رم هم اینکه یکی میاد میگه ماادر ندارم خواهر ندارم مادرشوههررمم باهام خوب نیست یا هررچی میخوام از شما سوال بپرسم درمورد هرچییز شخصی ک سوال دارنو بپرسنو اینا حالا میپرسن

همه زنا میپررنن بهشون کی تا خالا زنا انقد بی حیا شدن فک نمیکنید اینا شخصیه فلان اول اینکه اینجا کی کیو میشناسه؟

بعدم چرا فکر کردید فقط میتونید اینجا بگید خواهرشوهرم طلا خرید حسودی کردم

بچش پسر بود حسووددیم شد؟؟؟؟

پ ن:ببخشید زیاد شد

پ ن ؛در رابطه با نررهایی که گفتم به خانما و اقایانِ..برنخوره چون صررففا و صررففا منظورم هموناییه ک خودتون میدونید.. نه اونای ک محترمانه اینجان که همونم نباید باشن ولی خب دیگهکااری کردن ک ما ب همینمراضی ایم

منظور من با اون نرهاییه که اگر یک زن درمورد جاهای خصوصی بدنش تامیک زد زود بهش درخواست میدن یا نظرر میددن!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بحث وقتی کم میارن میرن تاپیکای ۷ سال پیش که بچه بودم و کم تجربه رو میخونن کنایه میزنن بهم

من به خودم شک ندارم هر چی هس روئم نه مثل اینایی که کاربری شیک میسازن و کار رو تمیز در میارن ولی توی پستا معلومه خودشون همین الان در اوج بلوغ فکری نداشته شون خیلی داغون تر از هشت سال پیش منن 😐

میناب فراموش شدنی نیستی✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها ».. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

قلم خوبی داری آفرین

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

والا تقریبا 8 9 ساله اینجا رو میشنااسم روز ب روز بدتره وضعدعووا با حتی کسی که نمیشناسن هموو!!!

😂😂😂 بیخالش مهم نی

سخت نگیر ب خودت

هر دردی وارد زندگیمون میشه، میخواد یه چیزی بهمون یاد بده