2821
2789

ال ۹۰ خیلی عالیه ما مدل ۹۴ داریم . البته مال ما ۱۹۰ تا رفته بود . توی همه این ماشینهای ایرانی ال ۹۰ واقعا یه چیز دیگست اصل نظارت فرانسه هست شعبده بازی ایران خودرو و سایپا هم نداره الان صفرش که نیست ولی از بقیه هم گرونتره شما هم ببین این چندتا رفته و ملا شرایطش چطوره . ولی ماشین ۱۱ سال به خرج نیفتاده یعنی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ال ۹۰ خیلی عالیه ما مدل ۹۴ داریم . البته مال ما ۱۹۰ تا رفته بود . توی همه این ماشینهای ایرانی ال ۹۰ ...

والا همه وسایل مصرفیشو مثل تسمه تایمو گردگیر پلوسو همه رو عوض کرده.دست ی کارمندبیمارستان بوده و ادم خوبیه بهمونم گفت هر تعمیرگاهی خاستی ببر نشون بده.رنگ هم فقط ی گلگیر داره

براخودم میخام میخام اذیتم نکنه.ی جک اس ۵هم دارم یکم برام سخته باهاش همسرمم خودش ماشین داره.من میخام ی ماشین راحت بگیرم توشهر راحت باشم باهاش

ما هم ی تایمی داشتیم من از رخش خیلی بدم میومد ال ممد صداش میکردم اخرش فروختیم ولی خوب هم جاداره هم ...

رخش ب نسبت ۲۰۶و اینا خب یکم زشته ولی خیلیم بد نیست😃

ولی ۲۰۶میگن ماشین پرخرجیه و نمیخام اذیتم کنه

رخش ب نسبت ۲۰۶و اینا خب یکم زشته ولی خیلیم بد نیست😃 ولی ۲۰۶میگن ماشین پرخرجیه و نمیخام اذیتم کنه

اره 😁

من خودم تو برند رنو ی تایمی‌خیلی دنبال سورنتو بودم هم جمو جوره هم بیشتر مناسبه خانوماس هم میگن خیلی کم خرج

ولی خوب اتومات قیمت مناسب پیدا نکردم 

اره 😁 من خودم تو برند رنو ی تایمی‌خیلی دنبال سورنتو بودم هم جمو جوره هم بیشتر مناسبه خانوماس هم می ...

سورنتو مگه برای کیا نیست؟من رنو نشنیدم

فقط کیا ک شاسی هست دیدم

والا همه وسایل مصرفیشو مثل تسمه تایمو گردگیر پلوسو همه رو عوض کرده.دست ی کارمندبیمارستان بوده و ادم ...

میگم دیگه از خوبی که خوبه شک نکن خوبم مراقبت کنی اونجوری تو خرج نیست مگه خرج معمول ماشین ولی دیگه اون خودشو و خدای خودش چندتا رفته ؟ اگه همه چیش عوض کرده باشه ولی زیاد رفته بیخیالش شو بازم با یه آشنا مشورت کن