mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 عنوان دخترا میخام برم عکاسی بیاین 202 بازدید | 45 پست لباسم بلندو مشکیه با این دستکشه مشکیش اما و اکسسوری مو هم درست کنم خودم عکاسیم توجنگله ی ماه دیه چطوره🥴🙂 1401/11/09 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 یاد خوناشام افتادم نمدونم چرا خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 عااالیکدوم شهری بگو بیام لباست و وسایلات برا عکاسی ببرم موقع تولدم عکسای خفن بگیرم😂😂😂🤦♀️☹ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 عااالی کدوم شهری بگو بیام لباست و وسایلات برا عکاسی ببرم موقع تولدم عکسای خفن بگیرم😂😂😂🤦 ... شیراز😂قابلتو ندارههه
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 خسه نباشی😂 فضا رو زیاد تیره کردی😂 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
ds8312 عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 2364 شیراز😂قابلتو ندارههه عهههه شیرازی هستی ؟؟ کجا میخوای بری برا عکس منم شیرازیم🤪
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 دستکشه روحذف کنم ایا😂😂 😂ن نکن قشنگه.یاد خوناشامای خوشگل افتادم.ن اونایی ک درک ندارن و خون از لب و لوچهشون آویزونه خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 شیراز😂قابلتو ندارههه منم شیرازم😁😂😂😂مرسی عزیزم شوخی کردم ولی عاشق ایدت شدمممامسال ک نمیتونم برا تولدم هیچ کاری کنم چون کنکور دارم و..ولی سال بعدش یه کارایی میکنم *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 عهههه شیرازی هستی ؟؟ کجا میخوای بری برا عکس منم شیرازیم🤪 ستار اما برا عکس میرمم بوشهر ب احتمال زیادد چون اسفند سرسبز و جنگلی میشه باغاش😂🥴
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 منم شیرازم😁😂😂😂 مرسی عزیزم شوخی کردم ولی عاشق ایدت شدممم امسال ک نمیتونم برا تولدم هیچ کاری کنم ... منم کنکوریم 😂😂😂😂😂
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 😂 ن نکن قشنگه.یاد خوناشامای خوشگل افتادم.ن اونایی ک درک ندارن و خون از لب و لوچهشون آویزونه اها پ از او اوجل مجلا ک گول میزنن میشم😂😂