mary۲۰ مدیر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 عنوان دخترا میخام برم عکاسی بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 45 پست لباسم بلندو مشکیه با این دستکشه مشکیش اما و اکسسوری مو هم درست کنم خودم عکاسیم توجنگله ی ماه دیه چطوره🥴🙂 1401/11/09 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 کجا زندگی میکنین و رشتت چیه😁 گفتم فداتشم رشته تجربی ستار خان🥴😂
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 کجا زندگی میکنین و رشتت چیه😁 شیراز رشتمم تجربیه *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 اره منم همونجام صلواااات اشنا نباشی دور شوووو😂😂😂
ds8312 عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 2364 گفتم فداتشم رشته تجربی ستار خان🥴😂 تو رو که میدونم گفتی من اینو از یکی دیگه پرسیدم نگاه کن 😐😐
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 منم شیرازم اطراف شیخی جدیی🙂😐😂بعد عکاسی میفرسمش برات دختر خوب فقط قبلش نمیشه چون الان اماده نی بعدشم باید عکس بگیرم🥴😂
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 عا هم تفریحه هم عکس😂😂 هووم😂 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 گفتم فداتشم رشته تجربی ستار خان🥴😂 حالا تند تند ج دادم ندیدم میخای بزنی😂😐
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 جدیی🙂😐😂بعد عکاسی میفرسمش برات دختر خوب فقط قبلش نمیشه چون الان اماده نی بعدشم باید عکس بگیرم🥴😂 اره جدی😂تو جدی؟؟؟😂🤦♀️قبل چی میترسم فک کنی سواستفاده میکنم یا کلاه بردارم☹😂 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
mary۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 1219 اره جدی😂 تو جدی؟؟؟😂🤦♀️ قبل چی میترسم فک کنی سواستفاده میکنم یا کلاه بردارم☹😂 اصن برا خدت بابا مگ چیه قابلتو نداره😐😂
ds8312 عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 2364 من ۲۰ سالمه پشت کنکوریم دلبرجان😂😂 عه🙄😐😐😐درخواست دادم قبول کن😁