2777
2789
عنوان

صدا بیزاری 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 96 پست

چه قدر همه شبیه همیم من والا به دکتر هم گفتم گفت از استرسه اخه استرس چه ربطی داره ولی انگار یه قسمت مغز زیادی فعاله فکر کنم بدترین درد تو دنیاست چون واقعا میخوای از جمع فراری بشی بعد میبینی عزیز تربن کسات هستن بعد عذاب وحدان میگیری ای خدا این دیگه چه کوفتی بود من چندین ساله درگیرشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیده بودم که مث افسردگیه و مشاوره حل میشه نمیدونم البته بابای من خیلی رو خودش کار کرد😂

البته بیشترش به خاطر ضعف اعصابه. ریشه ای باید درمون بشه. 

آفرین پدرتو تحسین میکنم ⚘

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

دقیقا منم مث توام دست خودمم نیست باورت میشه حتی الان با خوندن کامنتای بقیه و تصورشون هم حالم بد شد ...

منم تا الان هزاربار خواستم حواسمو پرت کنم. یا حداقل فقط گوشمو بگیرم و فحش محش ندم. ولی انگار یه چیزی مثل خوره به جونم افتاده که باید یه فحشی بدم تا خالی شم. فحش ندم انگار همچنان اون صدا تو گوشمه... چی بگم اینم یه جور بدبختیه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

چه قدر همه شبیه همیم من والا به دکتر هم گفتم گفت از استرسه اخه استرس چه ربطی داره ولی انگار یه قسمت ...

آره بخدا. اینکه مجبور بشی به عزیزترین کسات بد و بیراه بگی و بعدش عذاب وجدان بگیری واقعا سخته... 

مشکل اینه که روی یه سری چیزا زیادی زوم میکنیم و  حساس میشیم. و کم کم بدون  اینکه خودمون بفهمیم و به مرور زمان میبینیم از اون صدا بدمون میاد. داداش من میگه من اصلا صدای فورت کشیدن چایی بابا رو نمیشنوم.!!! 🙄😳 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

وای منممممم اونروز دوستم میگ نوشابه بخورم اروغ بزنم همونجوری نگاش کردم اومدم خونه شمارشو بلاک کردم ...

وااای بدترین چیز این آروغ زدنه. پسر آبجی من تا حالا ده بار این کارو کرده جلوی من. بش گفتم چند بار بگم اینکار رو جلوی من نکن مگه تو شعور نداری مگه حالیت نیس چرا اینقد نفهمی. بعد گفت آروغو نباید نگه داری چون فشار به معده میاد !! گفتم اکی درست فشار به معده میاد یا هررر چی ولی میتونی بری جایی که کسی نباشه. حداقل جلوی من اینکارو نکننننن. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

منم این مشکل رو دارم و خیلی سخته

میسوفونیا

درمان خاصی هم نداره

فقط اگه شانس بیاری نزدیکانت آدمهای دلسوز و بادرکی باشن و رعایت کنند خیلی خوبه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
وااای بدترین چیز این آروغ زدنه. پسر آبجی من تا حالا ده بار این کارو کرده جلوی من. بش گفتم چند بار بگ ...

بیبین عزیزم باید با مهربونی بهشون بگی

حس همدردی در اطرافیانت ایجاد کنی

هر وقت حالت خوب بود و عصبی نبودی در کمال آرامش مشکلت رو براشون توضیح بدی ، بگی این اختلال رو داری و از این موارد و صداها رنج می بری و دست خودت نیست

و ازشون خواهش کنی رعایت کنن

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید