چه قدر همه شبیه همیم من والا به دکتر هم گفتم گفت از استرسه اخه استرس چه ربطی داره ولی انگار یه قسمت مغز زیادی فعاله فکر کنم بدترین درد تو دنیاست چون واقعا میخوای از جمع فراری بشی بعد میبینی عزیز تربن کسات هستن بعد عذاب وحدان میگیری ای خدا این دیگه چه کوفتی بود من چندین ساله درگیرشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا منم مث توام دست خودمم نیست باورت میشه حتی الان با خوندن کامنتای بقیه و تصورشون هم حالم بد شد ...
منم تا الان هزاربار خواستم حواسمو پرت کنم. یا حداقل فقط گوشمو بگیرم و فحش محش ندم. ولی انگار یه چیزی مثل خوره به جونم افتاده که باید یه فحشی بدم تا خالی شم. فحش ندم انگار همچنان اون صدا تو گوشمه... چی بگم اینم یه جور بدبختیه
چه قدر همه شبیه همیم من والا به دکتر هم گفتم گفت از استرسه اخه استرس چه ربطی داره ولی انگار یه قسمت ...
آره بخدا. اینکه مجبور بشی به عزیزترین کسات بد و بیراه بگی و بعدش عذاب وجدان بگیری واقعا سخته...
مشکل اینه که روی یه سری چیزا زیادی زوم میکنیم و حساس میشیم. و کم کم بدون اینکه خودمون بفهمیم و به مرور زمان میبینیم از اون صدا بدمون میاد. داداش من میگه من اصلا صدای فورت کشیدن چایی بابا رو نمیشنوم.!!! 🙄😳
وااای بدترین چیز این آروغ زدنه. پسر آبجی من تا حالا ده بار این کارو کرده جلوی من. بش گفتم چند بار بگم اینکار رو جلوی من نکن مگه تو شعور نداری مگه حالیت نیس چرا اینقد نفهمی. بعد گفت آروغو نباید نگه داری چون فشار به معده میاد !! گفتم اکی درست فشار به معده میاد یا هررر چی ولی میتونی بری جایی که کسی نباشه. حداقل جلوی من اینکارو نکننننن.